Vind domotica specialisten in Oost-Graftdijk

Op zoek naar domotica specialisten in Oost-Graftdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Oost-Graftdijk

 • SNL allround service
  SNL allround service
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  SNL Allround Service verleend dienst in elektrotechniek. - Meterkast (vervangen/uitbreiden) - Stopcontacten (verplaatsen/aansluiten) - diverse Schakelaars (verplaatsen/aansluiten) - Wandlampen installeren - lampen ophangen - led spotjes en dimmers - Perilex aansluiting - Storingen opsporen en oplossen - Rookmelders plaatsen - Freeswerk. Daarnaast SNL Allround Service is al ruime tijd werkzaam als installatie expert bij de grootste kabel/internet aanbieder van Nederland. Werkzaamheden o.a. -LAN/COAX bekabeling aanleggen -LAN/COAX bekabeling management -Metingen Signaal waardes op verschillende punten -RJ45/RJ11 connectoren afmonteren -F-Connectoren/IEC Connectoren afmonteren -Plaatsen/vervangen WCD zowel UTP als COAX -Modems/switches plaatsen -Wifi(Mesh)-extenders plaatsen, controleren of eventueel verbeteren Voor meer informatie, neem gerust contact.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snelle service, duidelijke communicatie en denkt mee naar een oplossing.
 • Tandata
  Tandata
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Snel, duidelijke communicatie, deskundig en ging pas weg toen alles perfect werkte. Tevreden!
 • SDH Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  SDH Diensten is een bedrijf die klaar staat voor u voor Elektra en Netwerk klusjes.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hele aardige vent. Goed werk geleverd. Tevreden
 • Smart Home Meesters
  Smart Home Meesters
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Ik ben Sjack Meesters en sinds 2022 mijn eigen bedrijf gestart: Smart Home Meesters. Hiervoor ben ik jarenlang werkzaam geweest als installatiemonteur en daarbij gespecialiseerd in verwarming. Ik heb een grote interesse voor technische snufjes en automatisering. Deze interesse samen met mijn opgedane kennis en ervaring zijn uitstekend inzetbaar voor de automatisering en verduurzaming in huis en kleine bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om inregelen van een verwarmingsinstallatie, vervanging van thermostaatknoppen of juist automatisering met lichtpunten, deurbel, geluidsinstallatie of gordijnen. Hiermee heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik werk met verschillende merken en materialen, maar enkel waarvan ik denk dat ze garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Heeft kennis van zaken, duidelijk, beleefd en klus goed uitgevoerd! Zou iedereen deze vakman aanraden!
 • Alpha Six IT
  Alpha Six IT
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Een gemakkelijk en frustratie-vrij leven, waarin al je elektronica optimaal en in harmonie werkt. Dat is waar Alpha Six IT voor zorgt! Ben je op zoek naar een goedkope kracht voor een snel klusje; zoek dan verder. Wil je een pietje precies die niet de goedkoopste is maar wel zorgt dat het echt goed werkt en dat er ook netjes en strak uit ziet en duidelijk uitgelegd wordt? Vraag dan een offerte aan. Als absolute expert op het gebied van databekabeling en coax, met jarenlange ervaring voor zakelijk alsook particulier, is het aanleggen of onderhouden van een (draadloos) netwerk Alpha Six op het lijf geschreven. Door gebruik van kwalitatief hoogwaardige bekabeling en materialen, en jaren van expertise zijn we niet de goedkoopste. Wel de beste. En bij databekabeling is een goede investering er een voor vele jaren. Overzicht kwijt in de meterkast? Alpha Six maakt het weer toonbaar en brengt het overzicht terug. Over Alpha Six IT: Sinds jaar en dag bieden wij een helpende hand aan mensen met computerproblemen. Op 1 januari 2009 zijn we dat officieel professioneel gaan doen; Alpha Six IT was geboren. De werkzaamheden zijn over de jaren steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn we al meer dan tien jaar hét adres voor een aantal tevreden vaste klanten, en mogen we nog steeds nieuwe klanten verwelkomen. Door reeds vijf jaar lang installaties en storingen verhelpen voor Ziggo, zijn we ook hét go-to bedrijf voor Coax/Cai gerelateerde storingen en aanleg.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Top en snel!
 • Lunteren Consultants
  Lunteren Consultants
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Bedrijfsprofiel van lunteren Consulting Als klant van van Lunteren Consulting heeft u de zekerheid van optimale aandacht voor uw opdracht. Betrokken medewerkers vertalen uw wensen in functionele oplossingen die doen wat ze moeten doen. Van lunteren Consulting biedt u de zekerheid van een optimaal gepland project. Meedenken in de voorbereiding, flexibel kunnen handelen in de uitvoeringsfase en nazorg van een zeer hoog niveau, zijn ónze pijlers voor úw opdracht. Werken met van lunteren Consulting zorgt voor de zekerheid van een partner die u helpt het beste uit uzelf en uw bedrijf te halen. Een partner die er alles aan zal doen om een langdurige relatie met u op te bouwen. Want het is onze overtuiging dat zo’n relatie de allerbeste basis is voor zekerheid voor alles. Onze Visie Onze visie is helder. van lunteren Consulting wil voor u een partner zijn die u helpt het beste uit uzelf en uw bedrijf, uw organisatie te halen. We doen dat met een dienstenpakket dat veelomvattend en diepgaand is. Deze combinatie biedt u de zekerheid dat u ons kunt inzetten op het complete gebied van al uw elektrotechnische installaties,NEN keuringen , NEN 1010 ,NEN 3140 en gereedschaps keuringen . Uw voordelen zijn duidelijk: werken met één leverancier met vertrouwde gezichten. U werkt met een partner die het beste uit zichzelf haalt om u in staat te stellen de kwaliteit aan uw relaties en klanten te bieden die u voor ogen heeft. Dat kan alleen met gemotiveerde vakmensen, met een dienstenpakket dat naadloos is afgestemd op uw wensen. Dat is de zekerheid die van Lunteren Consulting u biedt.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Intercom vervangen op 3 verdiepingen en slot bij de deur geplaatst. Uitstekend werk geleverd!
 • SAM Engineering
  SAM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Mijn bedrijf SAM Engineering heb ik in het jaar 2016 opgericht met het idee om klanten te helpen met het zoeken naar oplossingen voor hun elektra vraagstukken, hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de klant en zijn/haar wensen centraal staan. Het vakgebied waarin ik sterk ben zijn: • Ontwerpen van elektrische installaties (StabiCAD) • Elektrische installaties • KNX-systemen programmeren • Brandmeldinstallaties • Datanetwerken testen en plaatsen • Groepenkasten vernieuwen uitbreiden • Stroringen zoeken en verhelpen Bij al deze vakgebieden ga ik accuraat te werk met het in acht nemen van alle voorschriften (NEN1010, NPR 5310, NEN1890 en NEN3140). Als de klant tevreden is, ben ik dat ook en dit geeft mij meer energie om door te gaan met mijn bedrijf. Tevens is SAM Engineering aangesloten bij kamer van koophandel. Tot snel bij uw vraagstuk.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Echt een topper. Vakkundig, reageert snel, bespreekt de klus helder en is eerlijk over de verschillende mogelijkheden. Heel fijne samenwerking. Zoek niet verder :)
 • Fentech
  Fentech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95108 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Fast and professional!
 • Kaymet Klussen & Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  Wij zijn klusbedrijf in 15 jaar wel dienst. Elektra en Stucwerk.

 • ES-Systems
  ES-Systems
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Domotica specialist in Oost-Graftdijk

  ES-Systems is als partner van DEOS netherlands aktief in heel nederland. Wij zijn gevestigd in Noord Holland. Onze expertise ligt op het gebied van gebouw automatisering , alles op het gebied van elektrotechniek en onderhoud en reparatie van gebouwgebonden installaties. ( denk aan verwarming , koeling , luchtbehandeling , (nood)verlichting etc etc.) Uiteraard zijn wij in bezit van VCA-Vol en nen 3140 certifisering Wij doen zaken direct met de fabrikant , waardoor garanties snel kunnen worden afgehandeld. Tevens geven wij 6 maanden volledige garantie op geleverde diensten. Wij gaan voor kwaliteit en nauwkeurigheid , en zijn pas tevreden als u dat bent !

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Konden snel een afspraak maken, schakelaar vervangen was zo geregeld.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Oost-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Oost-Graftdijk

Andere vakmensen in Oost-Graftdijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur