Vind voertuig monteurs in Oosterwolde

Op zoek naar voertuig monteurs in Oosterwolde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Oosterwolde

 • Autofixer
  Autofixer
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Ik kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Tijnje en omgeving of op locatie. Ik sta klaar om al je vragen over Auto reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met 'Autofixer' (zzp automonteur voor particulieren en bedrijven) om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Vriendelijk en heeft het werk goed uitgevoerd voor een goede prijs! Ik ben erg tevreden over Autofixer.
 • JR Auto's
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Universele jonge parttime autogarage. Alleen op afspraak! U kunt terrecht voor: •Banden •Onderhoud •Reparatie •Diagnose Gediplomeerd Technisch Specialist Personenauto's. U kunt terrecht met alle merken Personenauto's. Veel ervaring met BMW

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Ik ben zeer content met dit bedrijf. Ik had JR Auto's (Jarno) gevraagd de koppakking van mijn BMW 118 te vervangen, toen uit zijn aanbod bleek dat hij hier een zeer gunstige prijs voor vroeg. Tijdens de reparatieperiode kreeg ik zonder meerkosten een deugdelijke leenauto mee. Hij is er niet op uit meer te doen dan nodig en adviseert daar eerlijk over. Kreeg de BMW vrij snel gewassen weer terug en hij loopt weer als een zonnetje. Mijn eigen garage had de wagen al min of meer total loss verklaard, maar dankzij Jarno kan mijn auto weer jaren mee. Dit bedrijf is echt een aanrader.
 • LM Auto's
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Wij zijn een jong bedrijf die veel ervaring hebben met oldtimers en youngtimers. Wij doen veel werkzaamheden zoals: Laswerk Onderhoud Reparatie's Restauratie's Schade herstel En nog veel meer!!

 • Raven Entertainment
  Raven Entertainment
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Werkzaam binnen voertuigtechniek, verzoeken om producten te maken (podiumtechniek/ meubels maken/ reparaties aan huis tuin en keukenspullen etc). Momenteel student werktuigbouwkunde. Ervaring in podiumtechniek, logistiek, produceren van op maat gemaakte oplossingen en het repareren van voertuigen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Top gast is dit! Reageert snel en komt zn afspraken na.
 • Verhagen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  .

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Top gedaan!
 • Smart Charge Solutions
  Smart Charge Solutions
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Gespecialiseerd in het slimmer maken van huizen met behulp van energieoplossingen. Met diepgaande expertise in elektratechniek, zonne-energie, Victron-systemen, energieopslag en slimme technologieën, staan we klaar om woningen te transformeren in energie-efficiënte en geavanceerde leefruimtes. Onze passie voor elektratechniek stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te bieden op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van elektrische systemen in woningen. We zorgen ervoor dat de elektrische systemen veilig en efficiënt werken, en we integreren geavanceerde technologieën om het energiegebruik te optimaliseren. Gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van zonnepanelensystemen voor woningen. Deze systemen stellen huiseigenaren in staat om zelf hernieuwbare energie op te wekken en geld te besparen op hun energierekeningen. Daarnaast helpen we huiseigenaren om hun woningen slimmer te maken met behulp van innovatieve energiemanagementsystemen. Met de nieuwste slimme technologieën kunnen we energieverbruik monitoren, verwarming, koeling en verlichting op afstand beheren en de algehele efficiëntie van het huis verbeteren. Wat ons echt onderscheidt, is onze diepgaande kennis van Victron-systemen. Als erkende experts in Victron-technologie kunnen we geavanceerde energiemanagement- en monitoringssystemen integreren om huiseigenaren volledige controle te geven over hun energiebronnen. Bovendien begrijpen we het groeiende belang van energieopslag in woningen. Martijn Heere biedt cutting-edge energieopslagsystemen die huiseigenaren in staat stellen om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt Martijn Heere tot de ideale partner voor het slimmer maken van je huis met energie. Wij geloven dat woningen deel moeten uitmaken van de groene revolutie, en we zijn er trots op een rol te spelen in het creëren van energie-efficiënte en slimme leefruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Martijn Heere je kan helpen om je huis slimmer en energiezuiniger te maken. Samen werken we aan een duurzamere en comfortabelere toekomst.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Aardige kerel aan de telefoon, duidelijke afspraak gemaakt voor donderdag. Uiteindelijk is hij niet komen opdagen met de reden dat hij mij enkele dagen ervoor niet kon bereiken. Geen gemiste oproepen, geen voicemail, geen sms, geen whatsapp etcetra. Hij zou wel de volgende dag wel kunnen, maar uiteindelijk ook weer niet. Heeft mij wel naderhand geprobeerd te bereiken maar in het kader van gevoel van betrouwbaarheid had ik zelf niet meer de behoefte om door dit bedrijf geholpen te worden. Zonde, denk namelijk dat het een prima vakkundige vent is.
 • AE Service
  AE Service

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Gaat of wilt u verbouwen en kunt u de klus niet aan, wij van AE Service hebben een goed team met goede vakmensen. Wat kunt u hierin van ons verwachten: Indien nodig levering materialen, vakmanschap van het hoogste niveau, goede afspraken zodat u weet waar u aan toe bent, regelmatig een update van de planning, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze specialiteiten zijn: - Hout of laminaat vloeren leggen - Bouwen van tuinhuizen, kapschuren en veranda's - Dakkapellen - Kleine renovaties. *Wij hebben onze eigen leveranciers die A kwaliteit materiaal leveren tegen scherpe prijzen. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde, Friesland.

 • Handelsonderneming J. Medenblik
  Handelsonderneming J. Medenblik
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Zelfstandig werkend monteur . Beschik over de volgende diploma's 2e autotechnicus. 1e autotechnicus. Diagnosespecialist. Apk

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Sinds eind december ben ik in bezit van een BMW 3 serie, echter kwamen er vrij snel na aanschaf motorische problemen. Na een aanvraag te hebben ingediend op werkspot, heb ik met de eigenaar Johan contact opgenomen . Afgelopen week heb ik mijn auto weggebracht, ik kreeg een leenauto mee. Dit was een prima wagentje!!! Mijn distributieketting werd vervangen, dit was het probleem. helaas hebben deze modellen een kwaal met de ketting. Johan reageert snel en wil je helpen voor een eerlijke prijs. Vrijdag heb ik de auto weer in ontvangst mogen nemen. De auto had z'n pk weer terug! Dat mag ook wel, met 150pk onder je kont. De auto verkeerd nu in goede staat, ik ben zeer tevreden hoe de gang van zaken ging. Ik adviseer een BMW rijder met distributieketting problemen dan ook, ga naar JM auto's. Een eerlijke prijs en goede service.
 • LH Boatsupport
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Een jong, energiek bedrijf met 10 jaar ervaring in de watersport wereld. Daarnaast grote affiniteit/ervaring in auto/ motor reparatie. Voortkomend uit jarenlange samenwerking met Boatfaria watersport te garyp. Goed contact, volledige transparantie en alles op basis van no cure? No pay!

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Belooft dingen en laat daarna niks meer van zich horen.. Zo te lezen was ik niet de enige.
 • Aircoop
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Voertuig monteur in Oosterwolde

  Aircoop, sinds 2005, in regio Noord-Nederland Airco split-units leveren en installeren - auto airco's, caravans, campers, touringcars, landbouwmechanisatiebedrijven. Nieuw en onderhoud. Erkend installateur. Behaalde certificaten: - F-gassen

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  uitstekende service, zoals het hoort!

4.6

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Oosterwolde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Oosterwolde

Andere vakmensen in Oosterwolde

Vind vakmensen bij jou in de buurt