Vind CV installateurs in Waardhuizen

Op zoek naar CV installateurs in Waardhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Waardhuizen

 • Seleman Service & Installatie
  Seleman Service & Installatie
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Hierbij de prijzen die ik hanteer voor een onderhoud aan de cv-ketel. Cv onderhoud incl pakkingen: 100 euro ex btw. Meerwerk zoals rookgasafvoer beugels wordt ter plekken of doormiddel van een foto beoordeeld. (Na elke onderhoud ontvangt u een co-vrij rapportage per mail) Met vriendelijke groeten, Seleman Service

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima uitgevoerd!
 • BDR Installatietechniek
  BDR Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  BDR Installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Meeuwen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Uw toestel wordt aangemeld bij Kiwa en u ontvangt van ons een werkbon in pdf vorm die voldoet aan de gasketelwet. Deze kunt u dan aantonen bij eventuele controle van u gemeente en verzekering. Dit is verplicht sinds 1-3-2023. Tevens zijn wij ingeschreven bij Techniek Nederland, Kiwa en diverse ketel fabrikanten.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snel, netjes, vriendelijk en goede communicatie
 • Yilmaz installatietechniek
  Yilmaz installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Yilmaz installatietechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloerverwarming repareren of onderhoud, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Yilmaz installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Een vriendelijke en kundige vakman die weet wat te doen is Het probleem is verholpen. Bedankt.
 • WOW Techniek
  WOW Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Wilt u graag contact met een nette installateur bij wie de klant nog wel bovenaan staat? Ik hoor u graag. 20 jaar ervaring in de installatie techniek, waarvan de laatste 8 jaar koeltechniek er bij is gekomen. In bezit van STEK en CO certificaat. U kunt o.a. bij ons terecht voor: - service/onderhoud - airco/warmtepompen - PV zonnepanelen/zonneboilers -ventilatie - waterontharders - cv ketels - gas/water/elektra

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prettig en (klant)vriendelijk contact met deze vakman. Snel en goed geholpen tbv onderhoud CV, bijvullen en verwijderen gasbuis. Benjamin verkoopt geen onzin om je op kosten te jagen en adviseert vanuit klantoogpunt. Kan hem zeker aanbevelen!
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85157 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  .

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Snel, goed, vakkundig!!!
 • Versteeg Service
  Versteeg Service
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  All-round installatiebedrijf. Montage, Service en Onderhoud. Meer dan 20 jaar ervaring. BRL 6000-25 Gecertificeerd

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Vriendelijk en behulpzaam. Heeft ons goed geholpen met onze wensen mbt de CV ketel. Tevreden met de uitgevoerde opdracht.
 • Warmteq verwarmingsbedrijf
  Warmteq verwarmingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  “Welkom op het profiel van Warmte-Q Verwarmingsbedrijf. Met vele jaren ervaring kan ik u met plezier en trots vertellen dat wij gespecialiseerd zijn als het gaat om: het installeren zowel het verhelpen van storingen, lekkages, en onderhoud verrichten aan cv-ketels, (close-in) boilers, luchtverwarming, mechanische ventilatie en stadsverwarming. Ook voor andere werkzaamheden kunnen wij tot u dienst zijn betreft het volgende: lekkages verhelpen, slimme/ of normale kamerthermostaten plaatsen en of vervangen, leidingen plaatsen en of vervangen, rookmelder/koolmonoxide melder plaatsen en of vervangen, rookgasafvoer en luchttoevoer plaatsen en of vervangen, kranen plaatsen en of vervangen en nog veel meer. Wij zijn in bezit van meerdere certificaten en diploma’s, onder andere CO-gecertificeerd (volgens de nieuwe gasketel wet). Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom op nummer 1. Duidelijke advies en afspraken worden uiteraard verleend en nagekomen aan onze klanten! Er wordt altijd eerst goed overlegd met de opdrachtgever, omtrent de werkzaamheden en de prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens en voornamelijk na onze werkzaamheden wordt er met u duidelijk gecommuniceerd. Dit kan over van alles gaan😁.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig geholpen
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De klus is snel en netjes gerealiseerd keteltje brand nu een aantal dagen prima werk.
 • Loodgietersbedrijf L van den Bergh
  Loodgietersbedrijf L van den Bergh
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Wij zijn een Kiwa gekeurd gecertificeerd Loodgietersbedrijf in Drunen. Wij zijn gespecialiseerd in; Cv installaties, reparaties, service en storingen waaronder; Remeha, Intergas en Nefit. Hiernaast doen wij ook nog gewoon loodgieterswerkzaamheden. Wij bereiden uit ook naar hybride Cv installaties. Kijk voor meer info ook eens op onze FaceBook: Loodgietersbedrijf L van den bergh, insta of mail loodgietersbedrijflvdbergh@ outlook. com

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Lorenzo heeft ons vandaag erg goed geholpen met enkele klussen die specifiek vragen om een loodgieter. Lorenzo denkt mee, is flexibel en accuraat. Fijn om zo'n vakman 'te hebben', wanneer dat nodig is. Aanrader.
 • Klimawaalwijk
  Klimawaalwijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95196 reviews
  CV installateur in Waardhuizen

  Klima waalwijk is een jong en dynamisch installatiebedrijf dat zich sinds 2010 bezighoudt met het online leveren en monteren van alle onderdelen op het gebied van centrale verwarming en ventilatie voor zowel de particuliere als zakelijke markt sinds 2015 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het totaal onderhoud en beheren van centrale verwarming installaties en ventilatie. Door onze ruime ervaring van 25 jaar op het gebied van centrale verwarming en ventilatie van monteur tot manager beheer voor diverse grote opdrachtgevers weten wij als geen ander waar Service voor staat.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Gerard heeft mij super goed geholpen en geadviseerd over mijn ketel. Super netjes direct een digitaal rapport ontvangen van de werkzaamheden en de afspraak was ook zo gepland. Nogmaals hartelijk dank Gerard!

4.7

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Waardhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Waardhuizen

Andere vakmensen in Waardhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt