Vind CV installateurs in Leersum

Op zoek naar CV installateurs in Leersum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Leersum

 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75254 reviews
  CV installateur in Leersum

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Heel vriendelijk, heel zorgvuldig, levert mooi werk af en is erg goed in het contact!
 • Warmteq verwarmingsbedrijf
  Warmteq verwarmingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  CV installateur in Leersum

  “Welkom op het profiel van Warmte-Q Verwarmingsbedrijf. Met vele jaren ervaring kan ik u met plezier en trots vertellen dat wij gespecialiseerd zijn als het gaat om: het installeren zowel het verhelpen van storingen, lekkages, en onderhoud verrichten aan cv-ketels, (close-in) boilers, luchtverwarming, mechanische ventilatie en stadsverwarming. Ook voor andere werkzaamheden kunnen wij tot u dienst zijn betreft het volgende: lekkages verhelpen, slimme/ of normale kamerthermostaten plaatsen en of vervangen, leidingen plaatsen en of vervangen, rookmelder/koolmonoxide melder plaatsen en of vervangen, rookgasafvoer en luchttoevoer plaatsen en of vervangen, kranen plaatsen en of vervangen en nog veel meer. Wij zijn in bezit van meerdere certificaten en diploma’s, onder andere CO-gecertificeerd (volgens de nieuwe gasketel wet). Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom op nummer 1. Duidelijke advies en afspraken worden uiteraard verleend en nagekomen aan onze klanten! Er wordt altijd eerst goed overlegd met de opdrachtgever, omtrent de werkzaamheden en de prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens en voornamelijk na onze werkzaamheden wordt er met u duidelijk gecommuniceerd. Dit kan over van alles gaan😁.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle service, goede uitleg en op voorhand alle kosten helder. Zeker een aanrader!
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  CV installateur in Leersum

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede afspraken gemaakt en prima service.
 • Hartech
  Hartech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews
  CV installateur in Leersum

  Hartech is gespecialiseerd in onderhoud ,service en vervanging van cv ketels cv kranen ed . Met zo,n 20 jaar ervaring kunt u verwachten dat uw cv ketel vakkundig wordt onderhouden en zonodig afgesteld. Wij zijn ook co gecertificeerd m.b.t. De nieuwe gasketelwet ook kunt u bij ons terecht voor éénmalig onderhoud aan uw cv ketel zonder verdere verplichtingen zowel beschikbaar voor particulier als bedrijven

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  1 ster was per ongeluk. Werk was prima. Je hebt 5 sterren verdiend.
 • Bakker Installaties
  Bakker Installaties
  Beoordeling: 3.9 van 53.95133 reviews
  CV installateur in Leersum

  Bakker Installaties is een opkomend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen,vervangen of repareren van installaties in het sigment centrale verwarming , gas, en koud/warm water

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Reageerde snel en heeft klus snel uitgevoerd tegen een goed tarief.
 • Smit CV-ketel service
  Smit CV-ketel service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  CV installateur in Leersum

  Begin 2023 heb ik de stap gemaakt om eigen baas te worden. Met meer dan 20 jaar ervaring met alle merken cv ketels, zoals onderhouden, storingen en vervangen van cv ketels, leidingwerk en ventilatie was de keuze eindelijk gemaakt. Ervaring met alle merken en vormen van cv ketels, lekkages, ventilatiesystemen, en bijna alle andere loodgieters en cv werkzaamheden. Heeft u een klus die u snel en vakkundig uitgevoerd wilt hebben? Neem dan direct contact op met Smit ketel service om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ps: Geen zonnen panelen en elektra werkzaamheden. NU OOK VENTILATIE BOXEN EN KANALEN REINIGING!!!!!

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Smit was very friendly and efficient. It turned out to be too expensive and uncertain to repair our old CV-ketel, so we decided to buy a new one. Smit aranged the purchase and installed it in the same week. It was a pleasant experience, and we are happy with the new CV-Ketel.
 • NFL Allround Service
  NFL Allround Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  CV installateur in Leersum

  Een klein Team met meerdere gecertificeerde/gediplomeerde vakmannen. Waardoor wij in verschillende regio's service kunnen verlenen. Sinds 2022 ben ik gestart met mijn eigen onderneming NFL Allround Service. mijn karakter kan ik omschrijven als enthousiast, flexibel, klantvriendelijk en stressbestendig. in alles wat ik doe streef ik naar een zo goed mogelijk resultaat waar de afnemers tevreden over zijn. met mijn sociale en communicative vaardigheden beleef ik plezier aan het samenwerken met collega's en klanten. Erkend vakman. Gespecialiseerd CO vakman. Gespecialiseerd in CO en brandveiligheid. Gespecialiseerd in cv onderhoud.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  NFL Allround Service deed alles heel goed. Snel, ongecompliceerd en vakkundig alles gerepareerd en in orde gemaakt! Prima service, zelfs op een laat uurtje!
 • M.luijendijk dienstverlening
  M.luijendijk dienstverlening
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  CV installateur in Leersum

  Goeiedag leuk dat je kom kijken ik ben Maxim is er nood aan de man maak je niet druk we bespreken de klus en beginnen er gauw aan

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik kreeg al snel een reactie van Maxim op mijn oproep en hij kon zelfs de volgende dag al de opdracht uit komen voeren. Vriendelijk in contact, opdracht netjes uitgevoerd, top!
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews
  CV installateur in Leersum

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Top enthousiast vakkundig en weet waar die over praat
 • van Engelen Installatiewerk
  van Engelen Installatiewerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  CV installateur in Leersum

  Mijn naam is Tony van Engelen. Ik ben sinds 1 juli 2015 voor mijn zelf begonnen. Ik heb 7 jaar met veel plezier bij L Van der wiel gewerkt. van der Wiel is een begrip in Den Haag. Voor van der Wiel deed ik badkamer/toilet renovaties en cv installaties. Zowel voor particulieren als bedrijven. Hier heb ik met grote tevredenheid van de klant mijn werk gedaan. Verder heb ik niveau 3 installatie werk afgerond en mijn certificaat behaald in juli 2009. Ook heb ik een certificaat behaald voor het onderhoud van alle soorten cv ketels. Ik heb VOL V.C.A

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Toppertje die niet bang is om vies te worden. Vakkundig lekkage riolering verholpen in kruipruimte en waterleiding en afvoer in keukenblok en dat op Hemelvaartsdag voor eerlijke prijs 👍🏻

4.8

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Leersum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 145 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Leersum

Andere vakmensen in Leersum

Vind vakmensen bij jou in de buurt