Vind CV installateurs in Kockengen

Op zoek naar CV installateurs in Kockengen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Kockengen

 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95201 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Good service but very expensive!
 • Warmteq verwarmingsbedrijf
  Warmteq verwarmingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  CV installateur in Kockengen

  “Welkom op het profiel van Warmte-Q Verwarmingsbedrijf. Met vele jaren ervaring kan ik u met plezier en trots vertellen dat wij gespecialiseerd zijn als het gaat om: het installeren zowel het verhelpen van storingen, lekkages, en onderhoud verrichten aan cv-ketels, (close-in) boilers, luchtverwarming, mechanische ventilatie en stadsverwarming. Ook voor andere werkzaamheden kunnen wij tot u dienst zijn betreft het volgende: lekkages verhelpen, slimme/ of normale kamerthermostaten plaatsen en of vervangen, leidingen plaatsen en of vervangen, rookmelder/koolmonoxide melder plaatsen en of vervangen, rookgasafvoer en luchttoevoer plaatsen en of vervangen, kranen plaatsen en of vervangen en nog veel meer. Wij zijn in bezit van meerdere certificaten en diploma’s, onder andere CO-gecertificeerd (volgens de nieuwe gasketel wet). Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom op nummer 1. Duidelijke advies en afspraken worden uiteraard verleend en nagekomen aan onze klanten! Er wordt altijd eerst goed overlegd met de opdrachtgever, omtrent de werkzaamheden en de prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens en voornamelijk na onze werkzaamheden wordt er met u duidelijk gecommuniceerd. Dit kan over van alles gaan😁.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig geholpen
 • AB Excellent
  AB Excellent
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Na lange tijd gewerkt te hebben bij verschillende netbeheerders heb ik uiteindelijk besloten om voor mezelf te beginnen. Voor al uw electra werkzaamheden sta ik voor je klaar! Daarnaast ook jarenlang ervaring met installatie CV ketels en het onderhouden daarvan. Plan een afspraak in en wij zullen zsm langs komen voor uw cv installatie.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Vriendelijke, professionele
 • Mima installatietechniek
  Mima installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Mima installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede communicatie en klus is snel conform afspraak uitgevoerd.
 • Jim de Groot Installatietechniek
  Jim de Groot Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Jim de Groot Installatie Techniek is een betrouwbaar bedrijf waar u voor al uw installatiewerk terecht kunt. Waterleiding – Centrale verwarming – gasinstallatie – riolering – sanitair - zinkwerk. Van onderhoud en het verhelpen van storingen tot renovatie en de aanleg van nieuwe installaties. Wij werken met een persoonlijke aanpak, speciaal afgestemd op de wensen van de klant. STAP voor STAP-methode. 1. Een persoonlijk gesprek over de vele mogelijkheden. 2. Een advies afgestemd op de specifieke klant wensen. 3. Een snelle en overzichtelijke offerte. Wij hopen u zo een duidelijk beeld te hebben gegeven van onze werkzaamheden.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Jim is een prima vakman. Snel afspraak kunnen maken voor werkopname. Werk was het vervangen van een combi-CV ketel door een nieuwe CV ketel en een e-boiler met Tuya proticol. Snel een offerte met een mooie prijs. Mede door mezelf was er wat onduidelijk ontstaan over te leveren een specifieke boiler. Geen gezeur. Hij heeft direct de juiste besteld en samen zijn we hier goed uitgekomen. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Van der Ploeg techniek
  Van der Ploeg techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Werkzaamheden: - Loodgieters werk - centrale verwarming (onderhoud, service, (ver)plaatsen - ventilatie Werkgebied: - Amsterdam e.o. - Utrecht e.o. - Buiten de randstad op verzoek

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede communicatie, alles volgens afspraak, deed op mijn verzoek nog een extra klusje. 100 % oké!
 • Snoeks klimaatservice
  Snoeks klimaatservice
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Ik ben John Snoeks werk sinds 2006 in de verwarmings techniek, Ik ben gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en plaatsen/vervangen van cv ketel. Loodgieters werkzaamheden draai ik ook mijn hand niet voor om. In mijn tekst bied ik altijd aan wat de kosten zullen zijn voor uw aanvraag. U kunt altijd contact met mij opnemen via Nul zes vijf twee drie drie vier negen vijf acht. Hoop graag binnenkort uw cv ketel te onderhouden, repareren of vervangen. Mvg John Snoeks

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  CV ketel onderhoud netjes uitgevoerd. Prettige communicatie en gemaakte afspraken keurig nagekomen. Zeker aan te bevelen vakman! Voor een volgend onderhoud vraag ik Snoeks klimaatservice zeker weer.
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  CV installateur in Kockengen

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De klus is snel en netjes gerealiseerd keteltje brand nu een aantal dagen prima werk.
 • R.E.D. Installatietechniek
  R.E.D. Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  CV installateur in Kockengen

  R.E.D. installatietechniek is een duurzaam dynamisch installatiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring R.E.D. is gespecialiseerd in: Centrale verwarming Warmtepompen Hybride systemen CV ketels vervanging Airconditioning Service en onderhoud Loodgieterswerk Ventilatie 24/7 storingsdienst Alle door ons geleverde diensten voldoen aan de meeste recente eisen. R.E.D. Installatietechniek beschikt over ondergenoemde certificaten * Stek ( f gassen) gecertificeerd * Vakmanschap Co gecertificeerd * VCA gecertificeerd * ervaringen diverse installatie

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Heel blij met het werk dat Mimoen bij ons heeft uitgevoerd! Hij heeft duidelijk laten weten wat hij aan het doen was, waarom het moest, en ik kon ook uit interesse meekijken. Hij denkt heel fijn mee en komt met meerdere oplossingen voor wat het beste past bij jou situatie. Onze CV draait weer als nieuw en de nieuwe rookgasafvoer zorgt voor een veilige situatie en een veel mooier resultaat. Sowieso gaan we in de toekomst weer met R.E.D. Installatietechniek in zee. Bedankt!
 • NM Installaties
  NM Installaties
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  CV installateur in Kockengen

  NM Installaties kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud, Lekkage verhelpen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met NM Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Na een week van redelijk contact laat NM installaties ineens niets meer van zich horen. Mogelijk blijkt de klus toch te moeilijk of was te termijn te kort, maar laat uit fatsoen dan teminste iets horen? Ook na de vraag waarom het stil blijft krijg je gewoon geen reactie... bijzonder jammer.

4.7

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Kockengen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 233 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Kockengen

Andere vakmensen in Kockengen

Vind vakmensen bij jou in de buurt