Vind Interieur ontwerpers in Usquert

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Usquert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Usquert

 • Johan de Jonge Maatwerk
  Johan de Jonge Maatwerk

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Usquert

  De Jonge Maatwerk is met meer dan 10 jaar ervaring de vakman op het gebied van maatwerkmeubels en badkamermeubelen. Houtbewerking en timmerklussen vallen ook onder ons vakgebied.

 • tekenbureau noord
  tekenbureau noord
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Usquert

  Mijn naam is Niek Hoogeveen en ik ben een enthousiast, leergierig persoon. Ik maak voor kleine en grote opdrachtgevers mooie en duidelijke bouwtechnische tekeningen en ontwerpen. In de afgelopen 5 jaar heb ik uiteenlopende projecten uitgewerkt. Diensten - Tekenwerk voor alle fases (VO tot/met werktekening) - Verkooptekening - Plattegronden voor Funda - Inmeten en digitaliseren van bestaande gebouwen - Het maken en verwerken van pointclouds - NEN 2676 en NEN 2580 meetrapport - 3D rendering

  Laatste review:
  Tekening en ook de vergunningsaanvraag verzorgd. Blij met het resultaat!
 • Bouw-- en Onderhoudsbedrijf Roelvink
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Usquert

  Allround bouwbedrijf Voor verbouwen renovatie en nieuwbouw

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Het is een prima vakman. Kwam direct met een prijs, was op vrijdag bij ons en kon meteen op maandag beginnen.
 • Pionier Architecten
  Pionier Architecten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Usquert

  Pionier Architecten werkt aan diverse projecten zoals nieuwbouw, verbouw, dakopbouw en interne verbouwingen. Wij ontwerpen gebouwen en ruimtes waar mensen gelukkig in zijn! Wij begeleiden onze opdrachtgevers gedurende het hele proces van schets tot uitvoering. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

 • Guikema Events & Renovations
  Guikema Events & Renovations
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Usquert

  Ik ben W.A Guikema, Vakman op gebied van renovatie , bouw ,timmerwerk en badkamers/keukens plaats ik ook. Nieuwbouw , woningbouw , renovatie. Ben een gedreven jonge man ,die graag meedenkt met de klant. Iets wat moeilijk lijkt , is voor mij juist een uitdaging! Neem snel contact op!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wijnand heeft Dominique gestuurd die de klus prima geklaard heeft. In goed overleg zoals afgesproken met een vakkundig resultaat.
 • 3D-View

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Usquert

  3D-View kan je helpen met je Ontwerper klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met 3D-View om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Om te Bouwen
  Om te Bouwen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Usquert

  OM TE BOUWEN is een jong en oprecht bedrijf dat écht met u mee denkt, en graag een stapje extra zet voor u. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens het hele bouwproces enthousiast blijft. Omdat er niks mooiers is dan het tot leven zien komen van uw plannen. Wij ondersteunen uw bouwproces graag door de ingewikkelde, en tijdsintensieve opdrachten uit handen te nemen. Bijvoorbeeld de correcte vergunningen aanvragen. Of zelfs het gehele bouw op ons te nemen, van het inmeten tot uitbouwen. Door de goede relatie met onze partners, en andere bouwprofessionals kunnen wij u in elke fase de service bieden die u van ons verwacht. Soepel, en kostenefficiënt.

 • Koning Bouwconsult

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Usquert

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Aduard bij Koning Bouwconsult terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Thuis Ontwerp

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Usquert

  Een uniek, handgemaakt tuin- of interieurontwerp met duurzaamheid als uitgangspunt. Dat is waar Thuis Ontwerp voor staat. Door buiten en binnen – tuin en interieur – met elkaar te verbinden ontstaat er balans en eenheid. De natuur vormt de inspiratiebron voor elk ontwerp. Laat mij weten wat jouw uitdaging is, ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek!

 • Cachet Wonen
  Cachet Wonen
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Interieur ontwerper in Usquert

  Een persoonlijk interieur maakt een huis een thuis. Cachet Wonen zorgt voor dat extraatje.

  Laatste review:
  Persoonlijk, in balans, maar vooral een geweldige service. Cachet wonen doet wat het belooft.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Usquert

Andere vakmensen in Usquert

Vind vakmensen bij jou in de buurt