Vind Interieur ontwerpers in Meerstad

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Meerstad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Meerstad

 • Guikema Events & Renovations
  Guikema Events & Renovations
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Meerstad

  Ik ben W.A Guikema, Vakman op gebied van renovatie , bouw ,timmerwerk en badkamers/keukens plaats ik ook. Nieuwbouw , woningbouw , renovatie. Ben een gedreven jonge man ,die graag meedenkt met de klant. Iets wat moeilijk lijkt , is voor mij juist een uitdaging! Neem snel contact op!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wijnand heeft Dominique gestuurd die de klus prima geklaard heeft. In goed overleg zoals afgesproken met een vakkundig resultaat.
 • Pionier Architecten
  Pionier Architecten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  Pionier Architecten werkt aan diverse projecten zoals nieuwbouw, verbouw, dakopbouw en interne verbouwingen. Wij ontwerpen gebouwen en ruimtes waar mensen gelukkig in zijn! Wij begeleiden onze opdrachtgevers gedurende het hele proces van schets tot uitvoering. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

 • HaRestyle

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  HI, Ik ben Harry van HaRestyle. Door mijn brede interesses op het gebied van beeld, sfeer en trends (zowel van vroeger als van nu) heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen in styling. Daardoor ben ik breed inzetbaar. Denk aan fashion, events, festivals, foto/videos shoots en wonen/interieur. Ook ben ik in het bezit van een aantal afgeronde basis cursussen via vt wonen. En ben senior/trainer stylist via Scotch & Soda geweest. Ik heb hier 7 jaar mogen werken als Fashion host regio noord. Het afgelopen jaar heb ik ervaring op gedaan in een interieurzaak/bloemenwinkel. waar ik ook de VM doe. Event styling heb ik vooral opgedaan bij Paradigm een club die zich focus op kunst & cultuur en housemuziek die voor al mij dwong om binnen een budget te werken. Hier was ik verantwoordelijk voor de performance art en begeleiden van de kunstenaars om zo een samenhangend geheel te krijgen, het in richten van kleine club avonden tot een festival die meerder dagen duurt In December 2020 was het zo ver om voor me zelf te beginnen. midden in de Covid periode beginnen als zelfstandige is niet makkelijk maar zeker wel een uitdaging. En dat is waar ik van hou. ik ben een echte aanpakker kan goed mee denken of me verplaatsen in mijn klant. toon initiatief en kom vaak met vindingrijke ideetjes Wat kan HaRestyle: 1 of meerder kamers restylen compleet naar jou eigen smaak maar in mijn style verwoord. Inrichten van je interieur & balkon Een brainstorm sessie samen met jou om jou een frisse kijk op je woning gegeven. ideeën uit te delen. zodat jij zelf aan de slag kan. Een shopping lijst voor je opstellen. Een concept bedeken en of het uitvoeren voor een video/foto shoot of festival decor. Je advies geven over je persoonlijke stijl, daarbij assisteren om je kast "op te ruimen" en daar bij een shopping lijst geven (of voor je te shoppen) Het inrichten van je winkel om je KPI te verhogen

 • De Vormule
  De Vormule

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Groningen, dan kan De Vormule je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij het ontwerp, Bouw- en constructietekening, bouwbegeleiding, Binnenhuis ontwerp of uitvoer van ruw en afbouw zoals houtwerk, stucadoorswerk en montage werk? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Om te Bouwen
  Om te Bouwen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  OM TE BOUWEN is een jong en oprecht bedrijf dat écht met u mee denkt, en graag een stapje extra zet voor u. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens het hele bouwproces enthousiast blijft. Omdat er niks mooiers is dan het tot leven zien komen van uw plannen. Wij ondersteunen uw bouwproces graag door de ingewikkelde, en tijdsintensieve opdrachten uit handen te nemen. Bijvoorbeeld de correcte vergunningen aanvragen. Of zelfs het gehele bouw op ons te nemen, van het inmeten tot uitbouwen. Door de goede relatie met onze partners, en andere bouwprofessionals kunnen wij u in elke fase de service bieden die u van ons verwacht. Soepel, en kostenefficiënt.

 • AY Interieur & Ontwerp
  AY Interieur & Ontwerp

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  AY Interieur & Ontwerp staat voor persoonlijkheid, zorgvuldigheid, functionaliteit en creativiteit. Dit kan zowel voor particuliere als voor zakelijke projecten. Door persoonlijk met u kennis te maken creëert AY Interieur & Ontwerp voor u een inspirerend en passend ontwerp. Graag zet ik mijn creativiteit in op het gebied van: — Interieur-ontwerp — Maatwerk Meubel-ontwerp — 3D Impressies — Kleur&Stijl advies — Grafisch-ontwerp Vanuit mijn creatieve studie ( Interieurarchitectuur aan Kunstacademie Minerva) en (werk)ervaringen kan ik u ondersteunen. Dit in o.a. interieur- & meubel-ontwerp (badkamers, haarden, particuliere woningen, zakelijke kantoorinrichting) en grafisch vormgeving (visitekaartjes, brochures, logo-ontwerp). Heeft u interesse en bent u benieuwd hoe ik u kan ondersteunen? Graag kom ik met u kennismaken, neem hiervoor contact op!

 • custom creations
  custom creations
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Meerstad

  Welkom bij Custom creations Van ontwerp tot realisatie, u kunt bij mij terecht! Binnen mijn onderneming ben ik als zelfstandige werkzaam als product ontwerper. U kunt mij inschakelen voor allerlei verschillende klussen. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen van meubilair/gebruiksproducten op maat, montage/onderhoud werkzaamheden tot het renoveren van houtwerk op een boot. Naast het ontwerpen van gebruiksproducten sta ik sterk in het realiseren van producten vervaardigd uit hout, metaal en 3d printen. Graag kom ik samen met u tot een gewenst resultaat waarbij de kwaliteit van de afwerking centraal staat. Bij dit proces beschik ik over kennis van programmatuur zoals Photoshop, 3d ontwerp in Fusion 360, Indesign en illustrator. Zo maak ik een duidelijk plan waarbij 3d renderen of CAD tekeningen geen probleem zijn. Ik ben werkzaam geweest bij een machinefabriek waar ik 6 jaar heb gewerkt als constructiebankwerker/lasser en onderhoudsmonteur. Hierdoor beheers ik verschillende lasprocessen zoals: Tig, Mig/Mag en elektrode. Ik heb kennis over het samenstellen en af lassen van producten. Wanneer u voor mij kiest staat communicatie bij mij op nummer 1. Samen maken we een plan van aanpak of teken ik met u het ontwerp. Tot dat dit voldoet aan al uw eisen of wensen. Ik ga de uitdaging graag aan!

 • Warkor bouw
  Warkor bouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Meerstad

  Warkor Bouw staat klaar met professionele ondersteuning voor al jouw aannemersprojecten, of het nu gaat om verduurzamen, renoveren of nieuwbouwen. Onze teams hebben samen met onze partners al vele indrukwekkende projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten succesvol mogen afronden. Onze brede expertise omvat klussen van onder andere badkamerverbouwingen, isoleren, Herstel aardbevingsschade, aan- en opbouw, maar ook het totaal renoveren van woningen en panden. Ook hebben wij veel kennis van het aanvragen van mogelijke subsidies voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan subsidies m.b.t. mijnbouwschade of subsidies voor karakteristieke en monumentale gebouwen. Aarzel niet om direct contact op te nemen met Warkor Bouw om jouw specifieke project te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor aan de Barestraat 96 in Groningen. Tot snel!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  We hebben vier jaar gezocht naar een nieuwe woning totdat we in contact kwamen met Warkor Bouw. Zij maakten een prachtig plan om onze hele woning te verbouwen. We hebben in totaal 48m² bijgebouwd en onze volledige woning vernieuwd. Warkor Bouw heeft onze woning opnieuw ontworpen en ook het volledige vergunningstraject met de gemeente geregeld. We zijn enorm blij met het resultaat en de goede communicatie. Bedankt voor ons nieuwe huis op dezelfde plek!
 • Thuis Ontwerp

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Meerstad

  Een uniek, handgemaakt tuin- of interieurontwerp met duurzaamheid als uitgangspunt. Dat is waar Thuis Ontwerp voor staat. Door buiten en binnen – tuin en interieur – met elkaar te verbinden ontstaat er balans en eenheid. De natuur vormt de inspiratiebron voor elk ontwerp. Laat mij weten wat jouw uitdaging is, ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek!

 • Frankena Enterprise
  Frankena Enterprise

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Meerstad

  kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien, Ontwerper klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Meerstad

Andere vakmensen in Meerstad

Vind vakmensen bij jou in de buurt