Vind Metaal bewerkers in Usquert

Op zoek naar Metaal bewerkers in Usquert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Usquert

 • MTO Support
  MTO Support
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metaalbewerker in Usquert

  MTO Support staat voor metaal, techniek & onderhoud. In de ruime eigen werkplaats worden metalen meubels, buitenkeukens, nieuwe machines ontwikkeld en andere diverse metalen constructies gemaakt, afgewerkt en afgeleverd. Ook komen we op locatie om houten overkappingen, tuinhuizen en diverse elektra werkzaamheden te doen.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  We zijn heel tevreden met het resultaat, er is precies gemaakt wat we gevraagd hadden en voor een prijs die we zelf ook ongeveer in gedachten hadden. Het contact verliep goed en vlot.
 • H20 Noord
  H20 Noord
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metaalbewerker in Usquert

  H2o Noord waterontharders, voor het plaatsen en onderhouden van uw waterontharder. Daarbij doen we ook installatie en loodgieter werkzaamheden.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, is dezelfde dag nog komen kijken. Het was maar een kleine klus, maar perfect uitgevoerd, keurig netjes. Klasse. Zeker voor herhaling vatbaar! Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Klus & Craft
  Klus & Craft
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Usquert

  Ik ben Henk-Jan van Loon en ruim 4 jaar eigenaar van Klus & Craft. In het verleden ben ik docent geweest Handvaardigheid. Wegens een uit de hand gelopen hobby met klussen heb ik nu ruim 35 jaar ervaring als timmerman en schilder. Een kleine greep uit de werkzaamheden die ik uitvoer: - Bouwen van Pergola's, Tuinhuisjes - Houten vlonders (terrassen) - Aanleggen van Veranda's - Diverse timmerwerkzaamheden - Schilderen voor zowel binnen als buiten. Stem graag de wensen van de klant af, graag kom ik vrijblijvend bij u langs. Kijk er naar uit om bij u aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Klus & Craft Henk-Jan van Loon

  Laatste review:
  Klus & Craft heeft diverse werkzaamheden verricht in onze badkamer. Diverse timmerwerkzaamheden uitgevoerd, het maken van meubelen, kit werkzaamheden, aanleggen van elektriciteit. Henk-Jan is een handige vakman van alle markten thuis, heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding, betrouwbaar en werkt nauwkeurig.
 • R.groeneveld plafond & wanden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Usquert

  Multi klus is een bedrijf dat zich al 8 jaar bezig houd Met verschillende klussen zowel in de bouw als bij particulieren in de regio Groningen bijna alle voorkomende klussen pakken wij aan Van tuin tot allerlei klussen in en rond het huis En werken met professioneel gereedschap Voor een mooie afwerking

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Klus naar tevredenheid uitgevoerd!
 • De Klussenaar
  De Klussenaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Metaalbewerker in Usquert

  Zonnepanelen, bouw, verbouw, water, Electra, airconditioning, boilers Maar ook voor de kleine klussen in en rond het huis.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Direct contact en zeer verzorgd afgehandeld. Buitengewoon tevreden.
 • Puma allround dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Usquert

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist? Dan kun je in Stedum bij Puma allround dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Keuken plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Rotar Industries B.V.
  Rotar Industries B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Metaalbewerker in Usquert

  Rotar Industries B.V. is een allround klusbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw kleine en middelgrote klussen tussen vloer en dak en op uw buitenterrein. Klusbedrijf Rotar Industries is gevestigd in de omgeving Amersfoort en heeft zich gespecialiseerd in alle soorten bouw- en verbouwwerkzaamheden. Bent u benieuwd naar voorbeelden van reeds door ons uitgevoerde klussen? Kijkt u dan rustig even naar de foto’s in ons profiel. De reviews hieronder helpen u een beeld te vormen van onze klantervaringen. Rotar Industries werd opgericht door Anže Rotar. Hij heeft zich na zijn studie ‘Huizenbouw met natuurlijke materialen’ verder geschoold als tegelzetter, specialisatie natuursteen. De grootste tegel die hij ooit legde had een formaat van 1.22m bij 2.44m, natuursteen: dat was leuk! Team Rotar Industries: Tegelzetter Installateur vloerverwarming Timmerman Schilder Installateur luifels en zonwering Loodgieter Elektricien Stucadoor (niet met leem, dat is een vak apart) Op alle werkzaamheden geeft Rotar Industries een passende garantie. In overleg met u is er veel mogelijk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi en zorgvuldig werk afgeleverd. Blij mee
 • J Staats Klus-en onderhoudsbedrijf
  J Staats Klus-en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metaalbewerker in Usquert

  Voor alle klus en onderhoudswerkzaamheden in en om u huis of bedrijf. • Saus en schilderwerk binnen en buiten • Timmerwerkzaamheden • Laminaat – Tegelvloeren leggen • Tuin werkzaamheden • Schutting-Tuinhuis-Overkapping plaatsen • Kleine bestrating-Terras reinigen • Zonnepanelen reinigen (5% meer rendement) > Riolering werkzaamheden • Isolatie aanbrengen • Schoonmaakwerkzaamheden • Onderhoud van panden • Sloopwerkzaamheden • Transport B/BE Heeft u andere klussen waarbij u zich afvraagt of ik u daarmee zou kunnen helpen, of bent u een bedrijf? Bel me, VIA MIJN EIGEN WEBSITE Klus en onderhoudsbedrijf J Staats Bedum VCA-VOL gediplomeerd

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima communicatie en uitstekend werk geleverd !
 • Croese Fix

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Usquert

  Croese Fix Leem en Klusbedrijf dat zich in de basis bezig houdt met ecologisch en groen bouwen. Voornamelijk doe ik momenteel veel leemstuc. U kunt ook voor advies bij mij terecht omtrent groener verbouwen ik vertel u er graag meer over. Als u van plan bent zelf te lemen doe ik ook workshops. Leem is een mooi product, functioneel en circulair. Graag werk ik transparant en luister ik naar de klant. Samen maken wij er iets moois van! Met vriendelijke groet, Dave

 • BPH Diensten

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Usquert

  BPH Diensten kan je helpen met je Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Adorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Transport (piano, meubilair, voertuigen)... te beantwoorden. Neem direct contact op met BPH Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Usquert

Andere vakmensen in Usquert

Vind vakmensen bij jou in de buurt