Vind Interieur ontwerpers in Deurze

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Deurze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Deurze

 • Interior Wish

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Deurze

  Interieurstudio voor particuliere en zakelijke klanten. Gevestigd in Assen, werkzaam in Drenthe en Groningen. InteriorWish maakt 2D tekeningen en 3D fotorealistische impressies, waardoor de opdrachtgever meer inzicht en kennis krijgt over de geplande verbouwing. InteriorWish is een eenmanszaak. Opgeleid interieurontwerper, stylist en ervaren civiel ingenieur, ook geïnteresseerd in duurzaamheid. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennis maken

 • Feragag
  Feragag

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Deurze

  Telecommunications (4G-5G swap, mw connection), and IT (structured lan network, wifi, cable, fiber) implementation and troubleshooting with 14 years of experience.

 • Daro Home & Interior
  Daro Home & Interior

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Deurze

  Hi Ik ben Rawan in 2010 afgestudeerd Interieuradviseur. Heb jaren lang ervaring met het geven van interieuradvies. Ik ontwerp graag 2D-3D plannen voor jouw nieuwbouw of verbouw plannen. Ik geef kleur en materiaal advies . Zowel digitaal als op locatie. Na een compleet uitgevoerde interieurplan is het afstylen net zo belangrijk. Dit doe ik zelf ook om het gehele project af te ronden! Met een eigen collectie woonaccessoires! Heb je (ver)bouw plannen? Heb je hulp nodig met het veranderen van je woning? Maakt niet uit hoe groot of klein het project is, ik sta graag voor je klaar.

 • 3DVisual
  3DVisual
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Deurze

  3DVisual is een bouwkundig tekenbureau in Drenthe. 3DVisual is gespecialiseerd in: - 2D plattegrond - 2D aanzichten - 3D model (waaronder BIM) - (foto-realistische) Foto's - (foto-realistische) video-animatie

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Het was een erg fijne samenwerking en denkt graag mee. Het contact verliep snel en prettig, voor een mooie prijs. Bedankt!
 • Muur Design van Bommel
  Muur Design van Bommel

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Deurze

  Ik ben een zelfstandig interieur bouwer/ontwerper en ben erg vertrouwd met de fijne klusjes. Ik heb veel keukens gebouwd maar ook veel interieur voor bedrijven en particulieren. Op dit moment ben ik een bedrijf in muur en wand panelen begonnen met installeren en verkoop ervan. Ik heb nu ik gestart ben uren vrij om andere mensen te helpen. Wat ik kan betekenen voor andere mensen? Dan kan je denken aan het plaatsen van akoestische of wand panelen, keuken renovaties of andere klussen waarbij hout betrokken is. Daarnaast kan ik ook helpen met onafhankelijk advies voor interieur en meubel bouw. En ik kan helpen bij het uitwerken van design wat betreft interieur en meubel bouw.

 • Muller ProjectPlan
  Muller ProjectPlan
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Interieur ontwerper in Deurze

  Via Láctea Design is onderdeel van Muller Projectplan; een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de interieurbouw. Via Lactea Design levert specialistisch maatwerk op interieurgebied. Door creatief vakmanschap en verrassende oplossingen worden wensen waargemaakt. Meer dan 35 jaar praktische ervaring als meubelmaker en interieurbouwer leveren de kennis op om ideeën en wensen te realiseren; van idee tot tekening. Van begin tot eind heeft u maar met 1 persoon te maken; allees blijft in eigen hand. Alles wordt op professionele wijze ingemeten en dit wordt gerealiseerd in een 3D tekening.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Het was best een lastige klus, het repareren van een kastdeurtje van een carrousel. Met veel aandacht en ook heel inventief heeft Jan het deurtje weten te repareren. Ik ben erg tevreden.
 • De Vries bouwconcept en advies
  De Vries bouwconcept en advies
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Interieur ontwerper in Deurze

  De Vries bouwconcept en advies Of het nu gaat om het uitwerken van een kleine verbouwing of een compleet nieuw huis, samen kunnen wij uw plan werkelijkheid laten worden. - Bouwkundig tekenwerk, ontwerp en advies - Toetsing regelgeving - Omgevingsvergunning procedure - Ventilatie- en daglichtberekeningen - Bijbehorende rapportages Naast advieswerk doe ik ook timmerwerk en kleine verbouwingen, denk aan: - dakramen plaatsen - kozijnen plaatsen - zolders isoleren - etc. Ik ben hbo bouwkundig afgestudeerd en ben werkzaam geweest bij diverse aannemers als werkvoorbereiden en uitvoerder. Ik krijg veel energie van het organiseren van bouwprojecten. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen Eerlijk geprijsd en altijd binnen 24 uur reactie. Jurjen de Vries De Vries bouwconcept en advies

  Laatste review:
  In een tijd waarin het erg lastig is om goede mensen te vinden die nog echt kunnen bouwen is onze ervaring met De Vries een verademing. Hoe plezierig is het om iemand te hebben die je van concept tot oplevering bijstaat en merkbaar vaardig de touwtjes in handen heeft. Vanaf het eerste moment heeft hij meegedacht met het optimaal benutten van onze ruimte binnen de kaders van het omgevingsplan en samen met ons een pareltje gepresenteerd bij de gemeente. Na goedkeuring kwamen de materialen binnen en is hij aan de gang gegaan. Prachtig om te zien hoe vakmanschap dan samenkomt met gereedschap en materiaal, voor je het weet krijgt hetgeen op tekening stond vorm! Nu kunnen we genieten van onze aanbouw, Jurjen Bedankt!
 • De Maker
  De Maker
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Interieur ontwerper in Deurze

  Ik ben Klaas Voerman, Mijn bedrijf heet "De Maker". Ik ben op deze naam gekomen omdat mijn kleine neefje ome klaas "De Maker"noemde. Ome klaas kan namelijk alles maken. Ik krijg dat vaak te horen wat je ogen zien kunnen je handen maken. Dat is ook wat ik doe, ik ben een heel creatief persoon. Ik heb mijn hele leven met hout gewerkt, en kan er veel mee. Nadat ik jaren lang een eigen bedrijf heb gehad in de bouw, ik maakte daken, dakkapellen, en ander prefab timmerwerk. Ben ik me meer gaan richten op meubels,interieurs,trappen. Het wat meer gespecialiseerd timmerwerk. Ik deed dat al veel maar niet op professioneel gebied. Dus een nieuw bedrijf met veel ervaring. Als u dus een creatieve oplossing zoek, ga ik graag de uitdaging aan. Ik ben erg kalnt gericht en kan goed met de klant mee denken. Gr Klaas Voerman

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Hele goede ervaring. Klaas is vriendelijk en prettig in de omgang, is snel aan de slag gegaan en heeft uitstekend werk geleverd. Hij heeft zelfs geholpen met het bevestigen van onze rolgordijnen. Ik zal Klaas in de toekomst zeker weer vragen voor andere klussen en ik raad hem zeer aan.
 • Hygge interieur- en verkoopstyling
  Hygge interieur- en verkoopstyling

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Deurze

  Hygge Interieur en verkoopstyling is gespecialiseerd in verkoopstyling. Verkoopstyling Wist je dat kijkers op Funda binnen 10 seconden bepalen of een huis ‘goed voelt’ en interessant is om te bezichtigen? Dan kun je je voorstellen hoe allesbepalend die eerste indruk is! Een huis kopen is niet alleen een rationeel besluit, het is vooral een emotie. Je koopt een huis met je hart. Je moet het gevoel hebben: Hier wil ik wonen. Verkoopstyling of vastgoedstyling is het optimaal presenteren van jouw woning, waardoor jouw woning er meteen uitspringt, zodat het snel en voor de hoogste prijs wordt verkocht. Met verkoopstyling wordt de nadruk gelegd op de mooie en sterke punten van jouw woning. Daardoor wordt een brede doelgroep aangesproken en zal een bezichtiging snel volgen. Werkgebied Mijn werkgebied is de provincies Drenthe en Groningen, maar voor een mooie opdracht maak ik graag een uitzondering! Ik ben bereikbaar via mijn website en sociale media. Ik hoor graag waarmee ik jou kan helpen! Vriendelijke groet, Marga Scheven Hygge Interieur en verkoopstyling

 • Goud van Hout
  Goud van Hout
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Deurze

  Goud in Hout is een klein bedrijf met een persoonlijke benadering dat hoge kwaliteit levert. We kunnen restauratie timmerwerk in oude panden voor u doen. Kozijnen, deuren en meubels op maat maken is voor ons geen probleem. We denken graag met u mee over de beste manier om uw wensen te realiseren. In overleg is van alles mogelijk. Alles van Hout is Goud. Ook voor klussen in en om uw huis kunt u ons benaderen.

  Laatste review:
  Lukas, luisterde goed naar mijn idee over wat ik wilde met het barretje en hoe het er uit moest komen te zien. Ook dacht hij goed mee over het materiaal en de afwerking waardoor het resultaat er nog beter uit zou komen te zien, dan dat ik in eerste instantie had bedacht. Toen ik er uit was, en ik de opdracht aan Lukas heb gegeven, is hij snel begonnen met de bouw van het barretje en was hij in 'no time' klaar. Het zag er mooi, de afwerking was zeer netjes en paste zeer goed bij het geheel. De prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend. Een goed stuk werk voor een betaalbare prijs.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Deurze

Andere vakmensen in Deurze

Vind vakmensen bij jou in de buurt