Vind Tuinarchitecten in Deurze

Op zoek naar Tuinarchitecten in Deurze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Deurze

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Deurze

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Handelsonderneming en Loonbedrijf MenC
  Handelsonderneming en Loonbedrijf MenC
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Tuinarchitect in Deurze

  Hallo, Ik ben Chris van Handelsonderneming en Loonbedrijf MenC. Ik ben al 10 jaar werkzaam in de Bouw en Infra en sinds 1 jaar ook voor mezelf begonnen. Mijn hoofdtak van sport is bestrating, riolering, grond/tuin werkzaamheden en het ontwerpen hiervan. Aanleggen van opritten, terrassen, tuinen, plaatsen van schuttingen en met de al daarbij komende werkzaamheden draai ik mijn hand niet voor om. Maar ook klussen binnenshuis pak ik vakkundig en precies aan, deuren plaatsen, meubels maken, plinten, gipsplafonds, wanden aftimmeren, elektra aanleggen etc. zijn voor mij ook dan geen probleem. Kortom, Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen. Groet, Handelsonderneming en Loonbedrijf MenC

  Laatste review:
  Snelle reactie en het werk was binnen een week uitgevoerd. Er is netjes en naar tevredenheid gewerkt.
 • Eiten handel en dienstverlening
  Eiten handel en dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Deurze

  Eiten handel en dienstverlening kan je helpen met je Hovenier, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Rolde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Eiten handel en dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Feragag
  Feragag

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Deurze

  Telecommunications (4G-5G swap, mw connection), and IT (structured lan network, wifi, cable, fiber) implementation and troubleshooting with 14 years of experience.

 • De Drentse Klus
  De Drentse Klus
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Deurze

  Hallo, ik ben Danny! Welkom bij De Drentse Klus, waar klussen klaren onze passie is! Omdat ik zag dat zoveel mensen worstelden met hun dagelijkse klusjes, of het nu door tijdgebrek of onvermogen is, besloot ik actie te ondernemen. Of je nou hulp nodig hebt bij het bijhouden van je tuin, of het installeren van die nieuwe lamp of plank, wij staan klaar om je te helpen. Met De Drentse Klus is geen klus te klein!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Keurig op tijd en alles gedaan volgens afspraak.
 • Wolter Hoving

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Deurze

  Zzp'er in het hovenier vak

 • Tuinonderhoud Anker
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Deurze

  Hoofdzakelijk Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel prettig en goed werk geleverd
 • Hoveniersbedrijf van der Veen
  Hoveniersbedrijf van der Veen
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Tuinarchitect in Deurze

  Mijn naam is Bart van der Veen, ik ben 25 jaar oud. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw tuin kunt u bij mij terecht. Door samen te werken met meerdere bedrijven kunnen wij u vrijwel alles bieden in en rondom uw tuin. Denk hierbij aan aanleg, renovatie, onderhoud; eenmalig of met regelmaat, ontwerp en advies, boomverzorging, houtbouw zoals vlonders en overkappingen en nog veel meer. Ook ben ik in het bezit van een minikraan welke in kan schuiven tot 75 cm breed waardoor ik (bijna) overal kan komen. Ik kom graag bij u langs voor al het bovenstaande! De website wordt aan gewerkt Voor meer uitgevoerde projecten kan u mijn facebookpagina bekijken. Hoveniersbedrijf van der Veen

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima. Aardige man en een garde werker!👍
 • ROBB Services
  ROBB Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Tuinarchitect in Deurze

  ROBB Services is een huis en tuin klusbedrijf. De specialisatie is boomverzorging. Middels klimtechnieken kunnen wij bomen afbreken die op plaatsen staan waar ze niet kunnen vallen. Ook stobbefrezen, houtbouw, tuinaanleg en onderhoud en algemene klussen binnen en buitenshuis behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Goede afspraken kunnen maken omtrent het uitvoeren van de klus. Rob is heel prettig in omgang, harde werker met prima resultaat. Coniferen Haag 8 mtr, dubbele rij, verwijderd. Aanrader , ik ben erg tevreden.
 • HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Tuinarchitect in Deurze

  Hallo, ik ben Teunis Homan in 2017 voor mezelf begonnen met eigen bedrijf genaamd HDG en ik woon in Gasteren. Mijn werkgebied is dan ook veelal in en rond deze plaats. Heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klussen in en om het huis, maar vooral straatwerk, maar ook het plaatsen van schuttingen is voor mij niet vreemd evenals het onderhoud van de tuin. Ook kleine klussen in huis is voor mij niet vreemd, denk daarbij aan monteren van meubels, iets ophangen maar ook electrische installaties kan ik doen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden met het resultaat! Vakman die goed meedenkt, flexibel is en een eerlijke prijs vraagt.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Deurze, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Deurze

Andere vakmensen in Deurze

Vind vakmensen bij jou in de buurt