Vind Interieur ontwerpers in Buitenpost

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Buitenpost? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Buitenpost

 • De Haan Bouwbedrijf B.V.
  De Haan Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Buitenpost bij De Haan Bouwbedrijf B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • nr17 Projectbegeleiding
  nr17 Projectbegeleiding
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Buitenpost

  ontwerp, advies & service producten, machines & bouw Ontwerp; producten zoals pedaalemmers, brievenbussen, straatmeubilair. Advies en bouwbegeleiding van beweegbare verkeersbruggen & bouw Service voor produkten, voertuigen, vaartuigen, machines.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Erg net werk, goede communicatie en snel klaar. Super blij met het resultaat.
 • Tuiten Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper nodig in Drogeham of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Noush

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  .

 • Provenco

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Surhuisterveen bij Provenco terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • SHop Syl's ID
  SHop Syl's ID
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Ik ben Sylvia Halbertsma en al een aantal jaren werkzaam als Interieurontwerper- en Stylist. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen met hun interieur. Ik heb geleerd om breed te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het is mijn uitdaging om een fijne thuis- of werkomgeving te creëren! Neem gerust contact op met SHop Syl's ID om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Wij zijn prima geadviseerd door Sylvia! Door het afwegen van verschillende opties 's kwamen we tot een fantastisch resultaat!
 • Ieders Interieur
  Ieders Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Ieders Interieur - zoals de naam al doet vermoeden 'Ieder interieur voor ieders'. Van kast op maat, nieuwe keuken of complete kantoorinrichting , u bent bij Ieders Interieur aan het goede adres. Niet alleen het ontwerpen en/of stylen nemen wij voor onze rekening, maar ook de realisatie en de oplevering regelen we graag voor u.

 • Buro de Boer

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  123

 • Qomplex Rent B.V.
  Qomplex Rent B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Buitenpost

  Bijna 20 jaar ervaring als ontwerper - tekenaar. Op deze platform ik start met eigen digital design voor particulier klantent. Referent projecten in Nederland (ik komt out Montenegro) 1-Museum Kamp Westerbork (bestaande + sloop + niuew toestand) 2-RABO bank en RDW Groningen interior design 3-Vakantie parken Slagharen, Drenteland, Beckum, Bergumermeer... 4-Thuinbeurs Nederland standaard modelen voor showroom 5-Bijna x20 zorgwoningen maar ook permanente woningen 6-SWZ flex woningen voor studenten en starters, modulier bouwen 7-Almere zorg pavilion voor Amado zorg organizatie In principe idea is snel maar goedkope design voor eigen klanten makken.

 • Catharinus Schuurmans Atelier
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Interieur ontwerper in Buitenpost

  "Catharinus Qlus" maakt het! Inzetbaar voor allerlei klussen Meubels maken Keuken maken Aftimmerwerk Kasten maken Algemeen timmerwerk Etcetera...

  Laatste review:
  IKEA keuken plaatsen-
  We zijn zeer tevreden over de vakkundige wijze waarop hij de opdracht heeft uitgevoerd. het eindresultaat ziet er prima uit. Catharinus werkt netjes en overlegt indien nodig. Hij heeft zich ook goed gehouden aan de offerte die hij tevoren had uitgebracht.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Buitenpost

Andere vakmensen in Buitenpost

Vind vakmensen bij jou in de buurt