Vind Tuinmannen in Buitenpost

Op zoek naar Tuinmannen in Buitenpost? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Buitenpost

 • Tuingericht
  Tuingericht
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Ontdek wat Tuingericht voor u kan betekenen! Wij maken uw tuin weer volledig naar wens. Ons team staat klaar om de wensen werkelijkheid te maken. Laat Tuingericht uw buitenruimte transformeren!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hij deed zich goed met werk verrichten aan onkruid die uiteindelijk goed verwijderd is … ! Hij komt later terug weer op ander dag om alsnog de rest van diepgewortelde onkruid alles te moeten verwijderen!
  Kom in contact
 • Treeworx vd Ploeg
  Treeworx vd Ploeg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Voor het kappen of snoeien van bomen of heggen -D.m.v klimtechniek is het mogelijk om bomen te kappen op locaties met beperkte ruimtes. -Dode takken verwijderen, een kleine snoeibeurt of geheel de kroon snoeien behoren tot de vele mogelijkheden. -Takken/snoeiafval versnipperen -Stobben/stronken frezen -Als jonge ondernemer werk ik veilig, voordelig, efficiënt en vertrouwd!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Kor levert uitstekend werk voor een duidelijke prijs. Communicatie is ook erg prettig. Ik zou niet verder zoeken ;)
  Kom in contact
 • Groenlicht Diensten
  Groenlicht Diensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Hallo, ik ben Ruud, natuur liefhebber en enkele jaren actief als (onderhoud) hovenier. Ik ben op 01.11.2023 voor mijzelf begonnen als zelfstandig hovenier en bouw nu mijn eigen portfolio op. Ik specialiseer mij in snoei werkzaamheden, algemeen tuin onderhoud en het verzorgen van het gazon (d.m.v. verticutatie etc.) Ook zijn andere (tuin) klussen in overleg mogelijk. Ik heb goede communicatieve skills en ben een echte aanpakker. Neem gerust contact met mij op voor verdere vragen. Met vriendelijke groet, Ruud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden. Snelle reactie op de oproep, komt afspraken altijd na, fijne vorm van communicatie, werkt hard, keurig werk, denkt mee en heeft kennis van zaken.
  Kom in contact
 • Abele Rinsma Dienstverlening
  Abele Rinsma Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Mijn naam is Abele Rinsma en ik ben de eigenaar van het bedrijf Abele Rinsma Dienstverlening. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven hoveniers werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Schuttingen plaatsen - Tuin onderhoud werkzaamheden - Tuinhuizen plaatsen - Fruitbomen snoeien - Aanleg tuinen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Abele Rinsma Dienstverlening over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Abele Rinsma

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  4 leibomen geplaatst. Keurig werk geleverd. Snelle en fijne communicatie. Abele heeft kennis van zaken. Wij zullen vast vaker gebruik maken van zijn diensten.
  Kom in contact
 • JJAGROservice
  JJAGROservice
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Sinds 2017 ZZP er, ervaring in het vermeerderen van graszaden en andere gewassen alsmede ervaring in onkruid bestrijden. In veehouderij werkzaam geweest, hierdoor veel ervaring met dieren. Momenteel veel werkzaam in graafwerkzaamheden voor kabel werken. In bezit van VCA certificaat, verzekerd als zelfstandige voor schade bij opdrachtgever. In bezit van mini tractor, zitmaaier, auto met kipaanhangwagen, kettingzagen, veel hand gereedschappen om bouwwerken te realiseren.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Een hardwerkende sympathieke man, komt binnenkort verder helpen met de tuin
  Kom in contact
 • Dandelion Quality
  Dandelion Quality
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Boom verzorging. BVC-gecertificeerd ETW-er in opleiding.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Bestrating is opnieuw gelegd en de hele tuin is geëgaliseerd, ik ben er heel blij mee!
  Kom in contact
 • Van de Kamp Services
  Van de Kamp Services
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlener voor uw tuinonderhoud of tuinaanleg? Dan bent u bij vandekamp-services aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze duurzame en professionele aanpak, waarbij we volledig elektrisch gereedschap inzetten om tuinonderhoud uit te voeren met minimale geluidsoverlast. Of het nu gaat om het onderhouden van uw gazon, het snoeien van uw heggen of het verwijderen van oud groen: wij doen het met oog voor detail en met persoonlijke aandacht voor uw wensen. Naast tuinonderhoud kunt u bij ons ook terecht voor tuinaanleg. Dankzij onze Captain 263 kunnen wij tuinen en terreinen aanleggen en onderhouden met veel flexibiliteit en precisie. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke tuin of juist een natuurlijke tuin met veel groen: wij kunnen het voor u realiseren. Heeft u behoefte aan bestrating in uw tuin of wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Ook dan kunt u bij vandekamp-services terecht. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van bestrating en het plaatsen van schuttingen. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen we voor een duurzame en mooie oplossing. Tot slot bieden wij ook de mogelijkheid om oud groen te verwijderen en af te voeren. Zo kunt u weer genieten van een opgeruimde tuin zonder dat u daar zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg, bestrating, schutting of het verwijderen van oud groen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Werkt snel en kwalitatief goed, is vakkundig, levert wat hij belooft, denkt mee. Zeker aan te raden.
  Kom in contact
 • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinman in Buitenpost

  Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Was erg snel met reageren en langs komen. Er werd goed advies gegeven over wat het handigste zou zijn voor mijn situatie. Top, snel en super netjes gewerkt en dat voor een hele fijne prijs! Zou Pieter aan iedereen aanbevelen! 👍🏼
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Sean
  Klusbedrijf Sean

  Nog geen reviews

  Tuinman in Buitenpost

  Ik ben een ZZP-er die houdt van aanpakken. Voor al uw klussen in en rondom huis kunt u contact met mij opnemen.

  Kom in contact
 • Handelsonderneming Carmini
  Handelsonderneming Carmini

  Nog geen reviews

  Tuinman in Buitenpost

  All round klussenbedrijf

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Buitenpost, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Buitenpost

Andere vakmensen in Buitenpost

Vind vakmensen bij jou in de buurt