Vind Interieur ontwerpers in Eastermar

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Eastermar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Eastermar

 • Tuiten Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper nodig in Drogeham of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Ieders Interieur
  Ieders Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  Ieders Interieur - zoals de naam al doet vermoeden 'Ieder interieur voor ieders'. Van kast op maat, nieuwe keuken of complete kantoorinrichting , u bent bij Ieders Interieur aan het goede adres. Niet alleen het ontwerpen en/of stylen nemen wij voor onze rekening, maar ook de realisatie en de oplevering regelen we graag voor u.

  Kom in contact
 • J.W van der wal
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Interieur ontwerper in Eastermar

  Wij zijn een flexibel & veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al één aantal jaar aan particulieren en bedrijven Onze werkzaamheden bestaan uit - verbouw, nieuwbouw - Totaal renovatie woning Met vriendelijke groet,

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer nauwkeurige werker zeer tevreden
  Kom in contact
 • Catharinus Schuurmans Atelier
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Interieur ontwerper in Eastermar

  "Catharinus Qlus" maakt het! Inzetbaar voor allerlei klussen Meubels maken Keuken maken Aftimmerwerk Kasten maken Algemeen timmerwerk Etcetera...

  Laatste review:
  IKEA keuken plaatsen-
  We zijn zeer tevreden over de vakkundige wijze waarop hij de opdracht heeft uitgevoerd. het eindresultaat ziet er prima uit. Catharinus werkt netjes en overlegt indien nodig. Hij heeft zich ook goed gehouden aan de offerte die hij tevoren had uitgebracht.
  Kom in contact
 • Noush

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  .

  Kom in contact
 • Crayon bouw & advies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  Hallo, wij zijn twee jonge ondernemers uit het mooie Friesland. Nadat wij met succes onze opleiding hadden afgerond, zijn we allebei aan de slag gegaan bij verschillende bouwbedrijven. Daar hebben we veel ervaring opgedaan op zowel de bouw als op kantoor. Sindskort hebben wij ons eigen bedrijf opgestart die zich richt op het voortraject van de bouw van woningen, garage's, aanbouwen, tuinhuisjes etc. Wij zijn enthausiast om iets voor u te kunnen betekenen met het tekenwerk en/of advies te geven op het gebied van bouwmaterialen, duurzaamheid en meer.

  Kom in contact
 • A+Draftsman
  A+Draftsman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Interieur ontwerper in Eastermar

  U kunt mijn bedrijf op google vinden en via die weg kan ik u gratis een vrijblijvende offerte opstellen. Mijn naam is Michael Müller, 31 jaar oud en afgestudeerd MBO (2008-2012) en HBO Bouwkunde (2012-2017) met een specialisatie in bouwmanagement. Bij deze specialisatie heb ik mijn aannemers diploma behaald en mijn bachelors diploma in 2017. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij vele stage bedrijven. Bij deze bedrijven heb ik voornamelijk gewerkt met: Microsoft Office, Autocad en Sketchup (3D tekenen). Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij Heijmans Utiliteit Services te Drachten. Hier heb ik 2 jaar gewerkt als werkvoorbereider op kantoor en op lokatie van de opdrachtgever. Enkele opdrachtgevers waarvoor ik verantwoordelijk was waren: Philips, Achmea, Mvgm, De Friesland en onze eigen timmerfabriek. Juli 2018 ben ik begonnen als werkvoorbereider/tekenaar bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma waar ik ervaring heb opgedaan in de Woningbouw. In November 2018 heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen, omdat ik mijn passie en mijn werk wil gaan combineren. Mijn passie is een aantal jaar geleden begonnen en dat was reizen. Op 21 jarige leeftijd ben ik begonnen als reisleider voor Xtravel en de 2 jaren daar op GOGO. Dit is een reisorganisatie voor jongeren die naar bijvoorbeeld Albufeira gaan. in 2017 ben ik met mijn vader gaan reizen door Azië en het jaar erna heb ik een wereldreis gemaakt en sinds dien is mijn gevoel steeds sterker geworden om mijn werk te combineren met het reizen. contact mogelijkheden zijn via Skype, Whatsapp, E-mail, Wetransfer of Bellen. Ik hoor graag van u wat ik voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Michael Müller A+Draftsman

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Supersnel en heel goed getekend volgens afspraak alles netjes verlopen! Later nog eens als we weer wat hebben!
  Kom in contact
 • Pilothouse
  Pilothouse

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  Pilothouse is een allround ontwerp- en tekenstudio binnen de architectuur. Het bedrijf wordt gerund door Dennis Meter. Dennis neemt over het algemeen alle werkzaamheden op zich, maar in het geval van grote projecten, kan Pilothouse opschalen naar 4 personen, welke dan in een samenwerkingsverband van eenmanszaken een project aangaan. Pilothouse kan U voorzien van het ontwerp en bouwkundig tekenwerk voor al uw bouwprojecten. Pilothouse werkt over de hele wereld. Goed om te weten is dat Pilothouse een digital nomad bedrijf is. Dennis zeilt rond de wereld op zijn zeiljacht genaamd 'Satisfaction'. De reis is te volgen via @sailingsatisfaction op de bekende socials. Voor het ontwerp en tekenwerk is dat in onze moderne wereld geen probleem en voor de grotere bouwprojecten heeft Pilothouse freelance projectleiders in Nederland en op Curaçao.

  Kom in contact
 • Provenco

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Eastermar

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Surhuisterveen bij Provenco terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • AAARCHITECT
  AAARCHITECT
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Interieur ontwerper in Eastermar

  Eenmanszaak architectenbureau AAARCHITECT levert diverse architectenwerkzaamheden. Werkzaamheden voor zowel interieur als exterieur. Opdrachtgever krijgt te maken met één persoon gedurende het ontwerpproces zodat alle informatie concreet en zorgvuldig wordt overgedragen. AAARCHITECT kan u helpen met onder anderen: Nieuwbouw Verbouw Bouwkundig -en interieuradvies Bouwaanvraag Ontwerpen en tekeningen kunnen geleverd worden in verschillende detailniveaus en in 2D als 3D. Graag bied ik u duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Na een gratis kennismaking schetsgesprek, bied ik mijn diensten voor een vaste prijs aan in plaats op basis van een uurtarief. Het liefst vindt het schetsgesprek plaats op de bouwlocatie. Als eenmanszaak met weinig overheadkosten, kan ik aantrekkelijke tarieven hanteren. Service is belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening en als eenmanszaak kan ik snelle en klantgerichte service verlenen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snel en adequaat. Eerste contact is gelegd. Project is langzaam van aard dus samenwerking komt nog. Heer denkt mee en vooruit. Dat is prettig. Hero
  Kom in contact

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Eastermar

Andere vakmensen in Eastermar

Vind vakmensen bij jou in de buurt