Vind Interieur ontwerpers in Beekbergen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Beekbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Beekbergen

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
 • Houthuus
  Houthuus
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Over het Houthuus Het Houthuus is voor mij een droom die uitkomt. Want wie wil er nou niet van zijn hobby zijn beroep maken? Mijn wens was om ooit mijn eigen meubelmakerij te beginnen en die wens is nu realiteit geworden. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt ben ik in 2013 mijn eigen meubelmakerij gestart. Mijn enthousiasme voor hout gaat ver terug in de tijd. Als kleine jongen liep ik al met de figuurzaag door het huis en probeerde ik van hout mooie dingen te maken. In het Houthuus kan ik mij nu volledig op die passie richten en maak ik met veel plezier mooie meubels voor mijn klanten. Wilt u ook een meubel op maat? Dat geheel aan uw eigen wensen voldoet en waar u vele jaren van kunt genieten? Ik adviseer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Onze salon tafel super mooi geworden.Met hartjes er bij helemaal blij.
 • All-Seaseon Bouwbedrijf
  All-Seaseon Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Met een jarenlange ervaring staat mijn bedrijf in voor de volledige renovatie van badkamers en het leggen van parketvloeren. Daarnaast voeren wij loodgieterswerk en diverse timmerwerken uit. Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

 • bouwonderneming Otten
  bouwonderneming Otten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Wij zijn een allround aannemersbedrijf welke zich met name richt op de afbouw van uw woning dan wel bedrijfspand. Met onze jaren lange ervaring maken we mooi nog mooier. gemiddeld 100% Klant tevredenheid. wij zijn werkzaam door heel Nederland. Ook denken wij niet in problemen maar in oplossingen. tegenwoordig werken wij zo veel mogelijk met duurzame producten om uw en mijn toekomst nog iets mooier te maken. dus bent u opzoek naar gemak kies voor Bouwonderneming Otten Dat maakt het af!

 • AD Jip van Wijngaarden

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Ik help je graag als je een ontwerp voor een woning, studio, horeca gelegenheid wilt. Daarnaast help ik je ook graag als je schetsen uitgewerkt wilt of moet hebben, of het nou 2D of 3D is, maar zelf niet ervaren genoeg bent of te weinig tijd hebt. Mijn kwaliteiten zijn: • Goed in plannen/organiseren • Goed in Word/Excel • Handig met AutoCad, ArchiCad en SketchUp, Revit

 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
 • WijVerbouwenHuizen B.V.
  WijVerbouwenHuizen B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  WijVerbouwenHuizen B.V. is een jong en gedreven bouwbedrijf. We zitten niet vastgeroest in oude gewoontes en zijn continu bezig om ons te ontwikkelen. We richten ons met name op het monteren en afwerken van alle voorkomende wand- en plafondsystemen. We zijn de perfecte partner voor de afbouw van uw kleine en middelgrote projecten.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Dure klus isolatie effect nihil.
 • cleesign
  cleesign
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  Wij zijn een bouwkundig ontwerpbureau in Apeldoorn. Bouwplannen? Wij maken het design en verzorgen het hele traject naar uw wens zonder de kosten van een dure architect! Ook bieden wij constructietekeningen en berekeningen aan! Bij het ontwerpen en laten (ver)bouwen van uw eigen woning komt er veel bij kijken. Naast het ontwerpen zit er ook een technisch verhaal achter die nodig zijn voor de vergunningen, aannemer & andere partijen. Wij zorgen voor een haalbaar ontwerp. Uw eigen woning ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest! Wij zijn gespecialiseerd in de woningbouw (renovatie, transformatie en nieuwbouw). Wij nemen graag contact met u op!

  Laatste review:
  Zeer kundig en geduldig, Geeft duidelijk aan wat va hem verwacht kan worden. Denkt mee en geeft adviezen. Heeft een keurige set bouwtekeningen afgeleverd. Het aanbrengen van veranderingen ook na enkele maanden was geen probleem. Goede prijs /kwaliteit . Ik zou hem zeker aanbevelen.
 • FLOORED
  FLOORED
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Interieur ontwerper in Beekbergen

  In 2018 heb ik FloorTimmerwerk opgericht om daarmee verschillende kleine timmerklussen aan te nemen en uit te voeren. Dit deed ik toen vooral naast mijn werk als tekenaar voor een architectenbureau. In 2020 heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd naar FLOORED. Nu ligt mijn focus vooral op teken- en ontwerpwerk. Ook voor impressies of realistische renders bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u (bouw)tekeningen nodig van uw bestaande woning of toekomstig bouwproject? Of moet u een vergunning aanvragen voor een uitbouw? Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Het project, het leggen van laminaat, kon op redelijk korte termijn uitgevoerd worden. Er is zeer netjes gewerkt met aandacht voor de kleine details en afwerking. Alles zeer netjes achter gelaten!

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Beekbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Beekbergen

Andere vakmensen in Beekbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt