Vind Grondwerkers in Lewedorp

Op zoek naar Grondwerkers in Lewedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Lewedorp

 • DMB Simons
  DMB Simons
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  DMB Simons kan je helpen met de volgende werkzaamheden: - Metselwerken - Glaszetten - Betonwerken - Nieuwbouw Job Simons

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Snel klus geklaard 👍
  Kom in contact
 • Nieuwenhuijse INFRA
  Nieuwenhuijse INFRA
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Wij verzorgen uw graafwerk, bestrating en tuinonderhoud in de provincie Zeeland / West Brabant. Wij zijn vca gecertificeerd en werken zowel voor particulier als zakelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede vakmannen. Snel en heel netjes gewerkt dank je wel
  Kom in contact
 • Bryan Wisse
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Lewedorp

  Bryan Wisse is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Aagtekerke en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vriendelijke jongens, netjes werk afgeleverd, goed overlegd tijdens hun werk over onze wensen
  Kom in contact
 • KansRijkSt Actief
  KansRijkSt Actief
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Goedendag. Ik ben Rijk Stouwdam en ben ZZP-er (kansRijkSt Actief) en woon in Kapelle. Mijn klusbedrijf kan velerlei klussen aan van zowel hovenierswerk als ook binnenshuis. Met tuinonderhoud/aanleg maak ik de meeste uren maar met mijn opleidingsachtergrond kan ik veel klussen voor u klaren. Mijn passie was altijd tuinieren en maken van objecten met hout enz. In 2015 ben ik van ICT-er geswitcht naar mijn hobby, dit klusbedrijf dus.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Afspraken zijn niet nagekomen. Inschatting benodigde tijd voor werkzaamheden te laag daarom uiteindelijk hogere kosten (als ik dat had geweten had ik voor een andere gekozen). Zeer eigenwijs in uitvoering, niet conform afspraak. Veel en veel te veel geel zand besteld (2e keer laten komen) waarvoor betaald maar uiteindelijk ook nog voor het afvoeren moeten betalen bij een andere partij. Heeft dat proberen te verdoezelen door extra veel zwarte grond af te graven (extra uren en weer afvoer kosten). Niet duidelijk in bijkomende kosten afgraven door derde partij. Uiteindelijk halverwege de klus er meer gestopt. Pas 2 maanden later zou hij weer tijd hebben. Niet mee in zee gaan. Totaal onbetrouwbaar in afspraken, inschatting uren en kosten en uitvoering. Zeer ontevreden
  Kom in contact
 • Meesen allround
  Meesen allround

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Lewedorp

  Wij van meesen allround staan klaar om uw werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren, staan uw werkzaamheden hier niet tussen kunt u als nog geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. - tuin aanleg - bestrating - riool aanleg - riool ontstopping dienst - graaf werkzaamheden - schutting bouw - maai & snoei werkzaamheden

  Kom in contact
 • Thokler
  Thokler
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Mijn naam is Thomas de Klerk en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het frezen van stronken/stobben en dan vooral in de particuliere particuliere sector. Ook rooi ik al een aantal jaren coniferen en frees dan ook de stronken hiervan weg. Ik ben in bezit van een mobiele zelfrijdende stobbenfrees welke zeer compact is - 90 cm. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn zeer tevreden over het werk.
  Kom in contact
 • Bezemer Sierbestrating en Grondwerk
  Bezemer Sierbestrating en Grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Welkom op mijn werkspot profiel. Mijn naam is Henk Bezemer. Bezemer Sierbestrating is een eenmanszaak opgericht in 2007. Na een aantal jaren in de bestrating gewerkt te hebben, leek het mij zinvol om dit in eigen beheer te gaan doen. Als u bestrating wilt laten uitvoeren door Bezemer Sierbestrating kunt U rekenen op: - Persoonlijke aandacht - Professionele stratenmakers - Bestrating van zeer hoge kwaliteit - Vrijblijvend advies en offerte - Professioneel grondverzet. Het grondverzet kan op kleine schaal door mij zelf worden uitgevoerd, ik ben zelf in het bezit van een minikraan en een rupsdumper. Voor grotere oppervlaktes werk ik samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven bij U in de regio. Met vriendelijke groet, Henk Bezemer

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Henk heeft prima werk geleverd. De nieuwe oprit van 22m2 ligt er super strak in. Het contact/ communicatie en de planning van de werkzaamheden zijn soepel verlopen. Voor een eventuele volgende bestrating klus zou ik Henk weer contacteren.
  Kom in contact
 • Jos Meulmeester Green Effects
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Green-Effects voor al uw tuin werk. Vakbekwaam Hovenier met bouw achtergrond. Opleiding bij VHG brancheopleiding. Green-Effects gaat voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk geleverd! En volgens planning.
  Kom in contact
 • Hijs en Klussenbedrijf Dekker
  Hijs en Klussenbedrijf Dekker
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Hijs en klussenbedrijf Dekker is een flexibel bedrijf in het breedste zin van het woord zowel in het huis als rondom het huis. En beschikt over een eigen werkplaats.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ik kan je dit bedrijf echt aanraden voor een klus. Heb garage van dak laten repareren met EDPM en dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want hij werkt tegen een zeer gunstig tarief. Ben dus zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Wilbert Kriekaard
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Lewedorp

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Wolphaartsdijk, dan kan ik u verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, tuin aanleg of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Sympathieke en harde werker, klus prima geklaard en tussendoor ook nog een paar adviezen gekregen ;)
  Kom in contact

4

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Lewedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Lewedorp

Andere vakmensen in Lewedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt