Vind Grondwerkers in Hoogkarspel

Op zoek naar Grondwerkers in Hoogkarspel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Hoogkarspel

 • VBF Betonstaal
  VBF Betonstaal
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Grondwerker in Hoogkarspel

  VBF is een betonvlechtersbedrijf dat voor zowel aannemers als particulieren werkt, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil, wij zetten ons altijd 100% in. Wist u dat VBF al 30 jaar ervaring heeft in de betonbouw,en dat wij voor een hoop aannemers inmiddels een belangrijke speler zijn geworden? Sinds 10 jaar,hebben wij ons gespecialiseerd in funderings herstel in en rond Amsterdam, funderingen voor uitbouw,serre en/of tuinhuis/garage,zwembaden,kelders etc. VBF is een betonvlechtersbedrijf, die de organisatie hoog in het vaandel heeft staan, en daarom ook met zeer gemotiveerde vaklieden werkt, die er alles aan doen om de aannemer of de particulier tevreden te houden, want zo hoort het toch? Kijkt u gerust even rond voor een impressie van ons werk en twijfel niet om vrijblijvend even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, VBF Betonvlechtwerken

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Top bedrijf!!
 • Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Grondwerker in Hoogkarspel

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het totale restyling van u tuin inclusief grondwerk. Wij hebben alle materieel in eigen beheer dus hoeven geen dure machines te huren. Bij ons is een afspraak een afspraak en u zult nooit en te nimmer voor verrassingskosten komen te staan. Wij komen graag bij u langs om een offerte persoonlijk te motiveren. Met vriendelijke groet, Fred van der Veldt, Kwantgarden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk. Afspraken nagekomen.
 • P. Meurs Bestratingen B.V.
  P. Meurs Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews
  Grondwerker in Hoogkarspel

  Wij zijn en dynamisch bedrijf met vakkundig personeel op het gebied van bestratingen, van oprit tot compleet parkeerterrein, maar ook voor aanleg van uw voor- en/of achtertuin zijn wij het aangewezen bedrijf. Graag komen we bij u langs om te kijken en bespreken wat we voor u kunnen doen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ze werken netjes en snel en ze denken met je mee. Ze doen meer dan alleen stenen, ze hebben ook een schutting geplaatst.ben erg tevreden.
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Hoogkarspel

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en goede service. Toppers!!
 • Pauw grond en waterwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Hoogkarspel

  Pauw grond en waterwerken Wij zijn gespecialiseerd in : Beschoeiing en vlonders Grond en straatwerk Verwijderen van bomen groot of klein Ons motto is kwaliteit en meedenken met de klant Er is altijd een oplossing !

 • Molenaar graafwerkzaamheden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Hoogkarspel

  Molenaar graafwerkzaamheden kan je helpen met je Hovenier klus in Hoogkarspel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Molenaar graafwerkzaamheden om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden werk goed en netjes uitgevoerd
 • Zwaan Sloopwerken & Asbestsanering VOF

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Hoogkarspel

  Heb je een Aannemer nodig in Hoogkarspel of omgeving? Zwaan Sloopwerken & Asbestsanering VOF kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • N. van Kampen Boomverzorging

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Hoogkarspel

  Wil je je boom laten snoeien of helemaal weg halen? Neem contact met mij op en kijken we samen hoe we de klus gaan aanpakken.

 • J Broers Handel en Dienstverlening
  J Broers Handel en Dienstverlening
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Grondwerker in Hoogkarspel

  J Broers Handel en Dienstverlening kunt uw helpen met al uw tuin klussen denk hier aan *graafwerkzaamheden *beschoeiingen plaatsen *vlonders maken *schuttingen maken *tuin leeghalen *riool herstelwerkzaamheden/aanleg *hoveniers werkzaamheden *tuin onderhoud *boomstronken verwijderen *fundering uitgraven *tuin uitgraven *grond en of zand aanvoeren *grond afvoeren *sloopwerkzaamheden *transport En nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden Met vriendelijke groet J Broers Handel en Dienstverlening

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Niet komen opdagen vandaag.
 • Van der Waarden handel en dienstverlening
  Van der Waarden handel en dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Grondwerker in Hoogkarspel

  Grond- en graafwerkzaamheden Beschoeiingen Riolering Tuinen

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Hoogkarspel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Hoogkarspel

Andere vakmensen in Hoogkarspel

Vind vakmensen bij jou in de buurt