Vind Grondwerkers in Grootegast

Op zoek naar Grondwerkers in Grootegast? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Grootegast

 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
 • G. Taekema & Zn. B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Bouwservice en betonvlechten en timmerwerk. Werkzaam in het noorden van het land, lijn Zwolle Almere en soms in de buurt van Amsterdam. Aan brengen van bekisting voor fundering en vloer. Tevens de benodigde levering en verwerking van wapening en beton storten. Wij bieden een goede samenwerking om tot een zeer goed resultaat te komen. Alle personeel is in bezit van VCA/VCA vol. Sinds 1984 werkzaam in de bouw en sinds 2018 zelfstandig.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Prettige personen om mee te werken, klus uitstekend uitgevoerd.
 • jm vlechtwerken
  jm vlechtwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  JM VLECHTWERKEN EN GT VLECHTWERKEN verzorgen u funderingen en vloeren VAN A TOT Z. Plaatsen van tempex of houten kisten, het aanbrengen van wapening en tenslotte beton storten. Wij komen eerst de klus bekijken en bespreken. Voor info kunt u mij mailen of bellen.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  prettig contact gehad bij een offerte aanvraag. Kwam spoedig de klus bekijken en maakte duidelijke afspraken.
 • Martens grondwerken
  Martens grondwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Martens grondwerken richt zich op de werkzaamheden in moeilijk bereikbare tuinen. We doen zo wel het leeg halen als ook de aanleg voor u tuin! Wat wij doen: •Leeghalen van u tuin •Omspitten en egaliseren •Struiken en bomen rooien •Sleuven graven voor leidingen / riool of kabels •Aanleg riool drainage en afwatering •Uitgraven vijver •Klein tuinaanleg •Uitgraven fundering •Kleine sloopwerkzaamheden •Plaatsen schutting / hekwerk •Leveren van zand, grond, grind en schors •Klein straatwerk •Klein tuinontwerp •Afval afvoeren •Renovatie / aanleg vlonders

  Laatste review:
  Keurig netjes gewerkt en voor een mooi prijsje. Weer of geen weer ze gaan gewoo door.
 • Dandelion Quality
  Dandelion Quality
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Boom verzorging. BVC-gecertificeerd ETW-er in opleiding.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi werk gedaan. Ook nog een stukje bestrating meegepakt. Top!
 • Joost Veenstra bestratingen en tuinaanleg/onderhoud

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Grootegast

  Hallo, ik ben Joost Veenstra. Ik heb een bestrating/ tuinaanleg en onderhoudsbedrijf. We zijn een klein en klantgericht bedrijf die zich bezig houdt met werkzaamheden om huis. Ook bedrijfsterrein onderhoud doen wij veel. De meest gerichte werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: tuin aanleg en onderhoud periodiek onderhoud reconstructie bestratingen bestrating reinigen schuttingen plaatsen vijvers aanleggen rioleringen damwand, walbeschoeiing aanleggen/plaatsen bomen/struiken/beplanting/boomwallen snoeien en opruimen afval siergrind aanleggen muurtjes metselen tuinhuisjes, prieeltjes ,verandas, schuurtjes plaatsen graszoden leggen draineren grondwerkzaamheden, handmatig en machinaal enz. enz. leveren van zand, tuin aarde, siergrind drainage, hout, complete prefap houtbouw, bestratingsmateriaal, kortom alle produkten voor in de tuin. Voor alle werkzaamheden kunnen we alles voor u organiseren, zoals tekeningen maken, ideeën/suggesties geven, leveren van alle materialen. Ook zijn wij in het bezit van vrijwel alle machines om de werkzaamheden uit te voeren. Kortom alles is te regelen en te bespreken, en ons voordeel is dat we een klein bedrijf zijn die alle werkzaamheden in de tuin uitvoeren en waar contact met de klant hoog staat. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, Joost Veenstra. Bestrating en tuinen.

 • Hoveniersbedrijf Jelte van der Veen
  Hoveniersbedrijf Jelte van der Veen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Grootegast

  Hoveniersbedrijf Jelte van der Veen in Grootegast Onderhoud en klein aanleg van tuinen. Neem contact op voor al uw wensen.

 • Bouwbedrijf Krijthe
  Bouwbedrijf Krijthe
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Bouwbedrijf Krijthe is opgericht door Erik en Gerwin Krijthe. Beiden zijn wij in het bezit van het aannemers vakdiploma inclusief bijbehorende certificaten. Wij hebben ruim 10 jaar werkervaring in de bouw. Onze diensten zijn als volgt: - Onderhoud Bij ons zijn diverse onderhoudswerkzaamheden klein of groot in vertrouwde handen. U kunt hierbij denken aan vervangen of reparatie van: -Dakwerk -Kozijnen, ramen en deuren -Hang & Sluitwerk -Glas -Keukens -Sanitair Daarnaast hebben wij goede contacten met gespecialiseerde onderaannemers en leveranciers, waarmee wij uitermate flexibel en efficiënt samen mee werken. - Verbouw Bij elke verbouwing groot of klein zijn er diverse mogelijkheden om meer ruimte te creëren. Het plaatsen van een serre, het vergroten van de woning, een opbouw op de woning of garage, het bouwen of uitbreiden van een garage, kantoor of bijkeuken of herinrichting van uw badkamer, wij kunnen uw plannen werkelijkheid maken. Met een strakke planning en door georganiseerd te werken, weten wij minimal inbreuk te maken op uw woonsituatie. Voor het realiseren van uw plannen kunnen wij ook het tekenwerk en de aanvraag van vergunningen voor uw regelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. - Renovatie Heeft u renovatie werkzaamheden aan uw woning of gebouw? Wij kunnen het voor u realiseren. Van bestaande kozijnen vervangen voor houten of kunststof kozijnen tot dakrenovatie, wij bieden de volgende diensten aan: -Upgraden van bestaande gebouwen (onderhoudsvrij maken) -Plaatsen nieuwe houten kozijnen en deuren -Houten kozijnen vervangen voor kunststof -Houten kozijnen uitstukken -Kunststof goten -Dakrenovatie - Nieuwbouw Heeft u nieuwbouw plannen of wilt u een uitbreiding aan uw woning/gebouw? Bouwbedrijf Krijthe zal u begeleiden met het uitwerken van een idee tot een goed uitgewerkt bouwplan inclusief de benodigde vergunningen en berekeningen. Een alles in 1 pakket. U kunt bij ons terecht voor: -Woningbouw -Uitbreidingen aan woningen/ gebouwen -Tuinhuis/ veranda -Garage -Carport -Vakantiewoning - Herstelwerkzaamheden bij aardbevingsschade Woont u in het aardbevingsgebied en heeft u aardbevingsschade aan uw woning of pand? Wij helpen de schade te herstellen, zodat u weer fijn en veilig in uw huis kunt wonen. - Advies Bij ons kunt u ook terecht voor al het benodigde 2D/3D tekenwerk en bouwkundig advies zoals: -Schetsontwerp -Voorlopig ontwerp -Definitief ontwerp -Aanvragen van omgevingsvergunning -Bouwkundige werktekening -Het verzorgen van bouwkundige berekeningen -Kostenraming -Bouwkundig advies -Onderhoud/beheerplan maken We zullen u begeleiden van ontwerp tot uitvoering naar oplevering, een alles in 1 pakket. Daarnaast kan het nodige tekenwerk verzorgd worden met als het nodig is toevoeging van bouwkundig advies en het verzorgen van een omgevingsvergunning.

  Laatste review:
  Superblij met hun werkzaamheden, werken netjes, denken mee en mooi eindresultaat!
 • Tolsma Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Grootegast

  Tolsma Timmerwerken kan je helpen met je Aannemer klus in Grootegast en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Openhaard plaatsen of renoveren, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Buitenmuur plaatsen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Gaten boren, Rookkanaal installeren of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Tolsma Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Hoveniersbedrijf Bron
  Hoveniersbedrijf Bron
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Grondwerker in Grootegast

  Welkom bij Hoveniersbedrijf Bron, Bent u op zoek naar een hovenier voor aanleg of onderhoud? Dan bent u hier op de juiste plek. Ik ben beginnend ZZP'er met al ruim 6 jaar ervaring als hovenier. U kunt bij mij terecht voor de volgende werkzaamheden: - Aanleg van tuinen - Onderhouds- en of seizoensbeurten van tuinen - (Sier)bestrating - Schuttingen - Beplanting - Snoeien van hagen, heesters en fruitbomen enz.. - Afvoeren tuinafval - Gazon werkzaamheden

  Laatste review:
  Prima ervaring met Hoveniersbedrijf Bron. De werkzaamheden zijn goed voorbereid, er is goed gecommuniceerd en de opdracht is keurig uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Grootegast, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Grootegast

Andere vakmensen in Grootegast

Vind vakmensen bij jou in de buurt