Vind Grondwerkers in Gaanderen

Op zoek naar Grondwerkers in Gaanderen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Gaanderen

 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus uitstekend afgehandeld zoals afgesproken
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud, erf afscheidingen, kabels en leidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Matthijs heeft de opdracht goed uitgevoerd. Werkt netjes en denkt mee.
 • Duo Bouw & Dienstverlening
  Duo Bouw & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  Heb je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Elst of omgeving? Duo Bouw & Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vloer verwijderen, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed contact gehad. Jongens hebben hard gewerkt om een flinke hoeveelheid grond weg te scheppen en af te voeren. Bedankt!
 • Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  Tom Gerritsen hoveniers/klusbedrijf is een beginnend bedrijf en werkzaam in heel de Achterhoek en de Liemers. Heb al enkele jaren ervaring in de tuin en klus branche. Ben uiteraard bij meerdere bedrijven werkzaam geweest.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk geleverd en afspraken nagekomen! Top
 • Jordy Elferink
  Jordy Elferink
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  Jordy Elferink tuin & licht grondwerk is een klein maar veelzijdig hoveniersbedrijf in het achterhoekse Aalten, die tevens licht grondwerk aanbied. Nieuwschierig wat dit bedrijf u nog meer kan bieden? Bezoek de website www .jordyelferink . Nl Hierop vind u alle gegevens om ons te bereiken

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk geleverd Komt zijn afspraak na Wij zijn super tevreden tevreden
 • Klussenbedrijf Johan Velthuis

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gaanderen

  Klussenbedrijf Johan Velthuis kan je helpen met je Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter klus in van Damstraat 77 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Johan Velthuis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Damen Groen en Grondwerken
  Damen Groen en Grondwerken

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gaanderen

  Damen Groen en Grondwerken kan je helpen met je Hovenier klus in de achterhoek en de liemers. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Damen Groen en Grondwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Helming Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Gaanderen

  Welkom, fijn dat u kijkt op ons profiel, wij zijn Helming Hoveniers uit Gaanderen, in 2008 zijn wij gestart. Ons team bestaande uit +- 8 man hebben verschilde expertise in huis en zijn daarom breed inzetbaar op verschillende vlakken denkt u o.a. Aanleg: Maken van straatwerk, plaatsen van schuttingen/ afscheidingen, aanleggen gazons ( we hebben een gras specialist in huis) plaatsen van overkappingen, vlonders en uiteraard alles mooi aanplanten en nog veel meer, Grondwerk: Wij beschikken over eigen grondwerkmachine zodat wij, sloop en grondewerk in eigen beheer voor u uit kunnen voeren Onderhoud: Van het reguliere onderhoud tot snoeien van hagen, (fruit) bomen, verticuteren gazons, snoeien beplanting en alles wat daar tussen zit kunt u een beroep op ons doen. Onderhouds abonnement: Tevens zijn wij sterk in onderhouds abonnementen, een verhaal een prijs. Na aanleiding van uw wensen maken wij een totaal jaarplan met alles er op en er aan o.a. voeding, afvoer groen etc. Zo weet u, wat u krijgt, wat wij doen en tegen welke kosten zo komt u nooit voor verrassing te staan, tevens worden deze kosten verdeeld over het jaar zo heeft u nooit hoge piek momenten. Al met al neemt u eens een kijkje op onze website Om meer inspiratie op te doen of bel geheel vrijblijvend voor een afspraak dan praat ik u graag persoonlijk bij over alle mogelijkheden. Wij zijn het meest actief in de regio +- 30km rond om Gaanderen. Graag tot ziens, Met vriendelijke groeten, Patrick Helming

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Duidelijke communicatie, eerlijk en daadkrachtig
 • KRTBouwbedrijf
  KRTBouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Grondwerker in Gaanderen

  KRT Bouwbedrijf, Bouwen en verbouwen, renoveren en onderhouden, we doen het allemaal met een team van vakmensen. Daarmee garanderen wij u een zorgeloos bouwproces en een perfect eindresultaat. Wij onderscheiden ons door onze gedegen en transparante aanpak. Graag overhandigen wij uw sleutel met een glimlach aan het einde van een goed verlopen project! info@krtbouw.nll Aanbouwen of uitbouwen Funderingen aanleggen Zandcement en egaliseren Draagkrachten Badkamer en toilet renovaties Cv ketel gas en water aansluitingen Elektriciteit aanleggen Tegelwerkzaamheden Stucwerkzaamheden Vloerverwarming A tot Z verbouwingen Voor contact graag Mailen naar: info@krtbouw.nll

  Laatste review:
  Gisteren vloerverwarming ingefreest en leidingen voor de nieuwe keuken verlegt Alles op een dag gedaan door Koray en zijn team Hele aardige mensen en echt hele harde werkers Volgende jaar willen wij de badkamer vernieuwen en ga dan zeker weer met hen in zee Is echt een aanrader
 • Hoefsmederij Rougoor - Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gaanderen

  Hoefsmederij Rougoor - Klussenbedrijf kan je helpen met je Hovenier klus in Gaanderen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Hoefsmederij Rougoor - Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.5

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Gaanderen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Gaanderen

Andere vakmensen in Gaanderen

Vind vakmensen bij jou in de buurt