Vind Bouwbedrijven in Schoonrewoerd

Op zoek naar Bouwbedrijven in Schoonrewoerd? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Schoonrewoerd

 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Great team, worked really hard and on time! When need be to come look at minor issues when done, they always show up! Would definitely recommend them 💯
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We are very happy with the work done, we had a new door installed in our wall and wall flatened in the hallway. The team did an amazing job, very near and precise. We will call them back for sure for the the next job. Many thanks again!
 • In & outdoor solutions
  In & outdoor solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  In & outdoor solutions Uw ideale partner voor: - Complete woning renovaties - Badkamer renovaties - Timmer klussen - Schilder werkzaamheden - Infrarood vloeren - Vloeren leggen - Slopen - Tuin renovatie - Interieur advies - Electra - Stukadoors werkzaamheden - Dakkapellen - Stalen deuren (Maatwerk) - Vloeren (Pvc, parket, laminaat, ect) - Alle werkzaamheden voor in en om het huis heen. Ons team bestaat uit vakmensen die ieder al meer als 10 jaar hun vak verstaan. Bij ons staan de wensen van de klant en goede communicatie centraal en hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Dominique heeft ons goed geholpen. Op korte termijn de klus aangenomen en uitgezet. We hadden veel tegenslagen met oa lekkage maar daarbij heeft Dominique ons onwijs geholpen en alles op tijd uitgevoerd. Wij zouden Dominique zeker aanraden!
 • M. Smeding Klusbedrijf
  M. Smeding Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Sinds 2008 een eigen bedrijf in totaalrenovatie/verbouwingen van huizen, dakopbouwen/aanbouwen/badkamer renovatie.door ons nog steeds groeiend bedrijf kunt u bij ons ook terecht voor stucadoors/ schilderwerk/latexspuiten. Voor al u kleine en grote klussen&verbouwingen bent u bij ons aan het goede adres. Groet M.Smeding

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  De beste aannemer die je kunt hebben. Maar echt! Denkt heel goed mee, communicatie verloopt perfect, levert goed werk af, is altijd stipt op tijd, werkt secuur en veilig, betrouwbaar en ook nog eens heel vriendelijk. Ik kan Maurice dus echt van harte aanbevelen!
 • Timmer en onderhoudsbedrijf Linschoten en walgreen
  Timmer en onderhoudsbedrijf Linschoten en walgreen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Wij werken met vaste prijsafspraken dus geen verassingen achteraf. Mvgr Riccardo en peter

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Helemaal tevreden over deze mannen! Fijn en flexibel in de omgang, denken met je mee en zijn vlot.
 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
 • Henba B.V.
  Henba B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1528 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Henba is een compleet gespecialiseerd renovatie bedrijf! Met 25 jaar aan ervaring met een vast team van eigen mensen is renoveren een lust. Alles wordt door Henba en de medewerkers uitgevoerd er komt geen ander bedrijf aan te pas. Of het nu gaat om complete verbouwingen van alle woonlagen van de woning inclusief buitenwerk zoals schilderen, dakkapel of aanbouw ....Henba maakt het. Vergunning aanvraag en het maken van tekeningen wordt ook, indien gewenst, door Henba geregeld.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Fantastisch bedrijf, grote ervaring, aardig vakmannen, secure werken. Op tijd klaar. Ben benieuwd off kan nog beter bedrijf vinden, denk ik niet.
 • Bouwsom Bouwbedrijf
  Bouwsom Bouwbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Bouwsom Bouwbedrijf is het bouwbedrijf als het gaat om bouwen, verbouwen en onderhouden! Met echt vakmannen die meerdere jaren aan ervaring hebben verzekeren wij u van gerichte kennis en expertise, hoe groot de uitdaging ook is. Met veel plezier en passie voor ons helpen wij u graag bij het realiseren van uw woonwensen! Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten. Van het eerste advies tot aan de uitvoering van de verbouwing zijn wij continue de kwaliteit van het werk aan het perfectioneren. ​Steeds meer particulieren en bedrijven weten ons te vinden, onder meer voor de onderstaande projecten: - modernisatie woningen; ​- herindeling kamers en wanden; - aanbouw of uitbouw; - keukens en badkamers; - dakwerk (alle dakvormen); - interieurwerk; - stalen deuren en houten kozijnen. Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen. Wij waarborgen onze kwaliteit door tijdens het bouwproces op locatie aanwezig te zijn.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Offerte voor een uitbouw. Prettig gesprek gehad aan de telefoon. Neemt de tijd en heeft geen grootse verhalen. Vertelt gewoon zoals het is en laat je uitpraten en denkt met je mee. Na een maand weer contact opgenomen om de offerte te bespreken en werd opnieuw netjes te woord gestaan en zou wat aanpassingen doen aan de offerte. Dit is netjes gedaan. Wij hebben toen een gesprek face to face gehad en dat verliep ook goed en nabehoren. Hij kwam samen met zijn collega. Om de klus te bekijken en te bespreken. Verder loopt alle communicatie via Dylan en Marissa. Dit verloopt erg fijn. Wij zijn nu in de laatste fase van het traject voor de bouw en tot nu toe verloopt het precies zoals je mag verwachten. TOP Word vervolgd..
 • Arendonk timmerwerken
  Arendonk timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Welkom op de pagina van Arendonk Timmerwerken. Mijn naam is John Arendonk en al meer dan 12 jaar ben ik actief als timmerman. Ik heb mijn diploma's als 1e en 2e timmerman behaalt en heb vervolgens de fijne kneepjes van het vak geleerd bij verschillende bedrijven. Kortom, ik ben een ervaren en betrouwbare vakman. Ik specialiseer in meubels maken met daarnaast de kleinere verbouwingen en timmerklussen. Kwaliteit en communicatie staan bij mij hoog in het vaandel en dan laat ik zien in mijn werk. Met vriendelijke groet, John Arendonk Arendonk Timmerwerken

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Snel en kundig gewerkt. Afwerking had iets meer tijd voor berekend moeten worden. Wel heel blij mee!
 • Van Angelen
  Van Angelen

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Schoonrewoerd

  Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer? Wij bestaan uit een team van 10 loyale vakmannen en 15 trouwe onderaannemers. Onze kracht ligt bij totaal renovaties van de kelder tot het dak. Of het nu gaat om verduurzaming of leeftijdsbestendig maken van uw woning bij ons kunt u terecht voor alle bouw en installatie werkzaamheden. Graag ontmoet ik u voor een vrijblijvend gesprek. Met vriendelijke groet, Wouter van Angelen

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Schoonrewoerd, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 80 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Schoonrewoerd

Andere vakmensen in Schoonrewoerd

Vind vakmensen bij jou in de buurt