Vind Bouwbedrijven in Oost West en Middelbeers

Op zoek naar Bouwbedrijven in Oost West en Middelbeers? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Oost West en Middelbeers

 • Bunbor Klusbedrijf
  Bunbor Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45103 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We zijn zeer snel en goed geholpen door Bunbor. Ze konden op zeer korte termijn komen kijken en we hebben snel daarna een offerte ontvangen. Na akkoord konden ze ook zeer snel beginnen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, nette vakmannen die hard en goed werken. Vanwege de taal is communiceren soms wat lastiger, maar gelukkig kun je elkaar met Google Translate prima begrijpen. Op het laatste moment was er vanuit onze kant iets gewijzigd, dit was geen enkel probleem en ook dat werd snel en netjes opgelost. Kortom, echte vakmannen die snel en goed werk leveren, aanrader!
  Kom in contact
 • Construxx BV
  Construxx BV
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Aangenaam, wij zijn Construxx! Jouw aannemer in de regio Eindhoven. Wij zijn de ideale partner voor jouw verbouwing, nieuwbouw, renovatie, uitbouw, badkamer en andere grote bouwprojecten. Zowel particulier als zakelijk. Waarom is Amazon zo groot geworden? Zij hebben klanttevredenheid tot een kunst verheven. En juist dat doen wij ook! Onze missie is alleen geslaagd als jij helemaal tevreden bent met het resultaat. Wat mag je van ons verwachten? Onze oprichter, en jouw vaste en vertrouwde aanspreekpunt, Ruben heeft een achtergrond in de consultancy. In de Amsterdamse financiële wereld heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met klantgerichtheid en communiceren. Vaak met vooraanstaande klanten. Een aannemer dus die hoge eisen aan kwaliteit en communicatie stelt. Samen met onze vaste partner sturen wij een groot team aan van ervaren professionals, streng geselecteerd op hun kwaliteiten. We hebben alle disciplines zelf in huis. Wij zijn dus niet afhankelijk van anderen. Dit levert aanzienlijke tijdswinst op en bespaart jou kostbare vertragingen en frustraties. Zeker in deze tijden van grote vraag. Maar dit vergroot ook onze betrokkenheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Hopelijk wil je ons overwegen voor jouw aanstaande bouwproject. Wij komen graag persoonlijk kennismaken en jullie wensen bespreken. Team Construxx

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Super contact gehad. Snel en duidelijk. Offerte was ook prima. Helaas hadden wij de service niet meer nodig, maar in het volg weten wij deze partij weer te vinden!
  Kom in contact
 • AC remodeling & home
  AC remodeling & home
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Wil je de keuken vernieuwen? Na al die jaren helemaal fris en modern! De muren behangen of schilderen? Misschien wel wil je alle wanden laten stuken. Of, ook mooi, een nieuwe badkamer met prachtige tegels. Je kunt ook denken aan je woning verbouwen, stukje aanbouwen. Nieuwe garage of schuur en, ook belangrijk, betere isolatie. Maar nu komt het probleem, wie gaat dat voor je doen? Wie is in staat om op een redelijke termijn te zorgen voor een goede offerte, een goede prijs en een nette uitvoering? Wellicht kan ik je daarbij helpen. Mijn naam is Angelica. Ik heb een goede technische opleiding en ben vertrouwd met alles wat zich in het bouwproces kan voordoen. Enkele jaren ben ik zelfstandig ondernemer. De bouwvakkers, waar ik mee werk, zijn goede vaklieden. Mijn sterke punt is communicatie. Ik kan goed luisteren en ben in staat om u van een goed advies te voorzien. We kunnen samen afstemmen hoe alles precies in zijn werk gaat, wie de materialen levert en hoe de betaling plaats vindt. Mochten zich in de uitvoering onverhoopt problemen voordoen, ik ben ten allen tijde bereikbaar om een goede oplossing te bieden.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We are really happy with the work done in our house. The toilet downstairs was renovated, everything went well and was finished on time. Angelica came every day to our home to check on the progress made and we really liked the result. I recommend this company for toilet renovations.
  Kom in contact
 • Dawik Bouw
  Dawik Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Aannemer bedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Job was done on time and effectively. the main contractor was pleasant and to the task. Work included installing various furniture items and some other household handy work. Thank you!
  Kom in contact
 • Q3-Facilities B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Q3-Facilities is een toonaangevende, vooruitstrevende en facilitaire organisatie die milieuvriendelijke service- en ondersteuningsoplossingen levert. Inmiddels hebben wij 9 jaar ervaring en zijn voorzien van relevante opleidingen en verzekeringen. Q3-Facilities is gevestigd in Eindhoven (Nederland). Q3-Facilities is een bedrijf dat zich ten doel stelt optimaal te ondersteunen in hun omgeving door middel van 3 pijlers: het leveren van kwalitatieve diensten professionaliteit flexibiliteit Wij zijn actief in de bouw, installatietechniek, schilderwerken , renovaties. Bij Q3-Facilities richten we ons primair op het handhaven van een hoge service kwaliteitsstandaard en een snelle probleemoplossing voor de klanten. Hij bewaakt alle activiteiten en biedt realtime oplossingen ingeval van eventuele problemen. Materiaal wordt vooraf besproken

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Communicatie was over het algemeen soepel en snel met Frans. Stond open voor redelijk 'last-minute' aanpassingen aan de opdracht, en kleine extraatjes waren geen enkel probleem. Daadwerkelijke uitvoerders waren buitenlands, en spraken slecht (praktisch geen) Engels noch Nederlands, maar met behulp van Google Translate was het goed te doen. Erg vriendelijke mannen ook, ondanks de taalbarriere. Prijs was ook significant beter dan bij anderen. Ik heb nog geen eindfactuur mogen ontvangen (oplevering was ook vandaag pas). Ik verwacht hier ook geen nare verrassingen. Frans was tijdens het proces open over de prijzen en in zijn adviezen (en redeneringen).
  Kom in contact
 • Masis Bouwservice
  Masis Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Masis Bouwservice is voor u een veelzijdige en flexibele partner voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Wij zijn een bouwbedrijf dat met veel zorg en kwaliteit garant staat voor het leveren van vakwerk. In het gehele bouwtraject denken we graag met u mee. Om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn en de scherpste prijzen te garanderen. Wij zijn van vele markten thuis of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie of onderhoud. Wij maken graag een geheel vrijblijvend offerte voor u.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bedankt Masis voor mooie en goede resultaat. Hij komt zijn afspraken na. Hij is goed bereikbaar. Wij zijn heel erg tevreden en nog mooi optijd voor de kerst. Als we weer eens wat hebben ben je de eerste die wij contacte. Vriendelijk man en Betrouwbaar. Bedankt voor alles Mas.
  Kom in contact
 • RVGbouw
  RVGbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Rvgbouw is in het algemeen gespecialiseerd in het plaatsen van aanbouwen Het plaatsen van dakkapellen. Ook voor een badkamer We zijn gespecialiseerd in al het timmerwerk in/en buitens huis Wij hebben in het verleden veel scholen en oude panden omgetoverd tot apartementen ! Bij ons kun je voor alles terecht van nieuwbouw,verbouwen en timmerwerken

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Roy is eerst komen kijken en alles opgenomen en werk goed met ons doorgenomen en overlegd. Door zijn inzicht en goede ideeën Hadden we meteen goede klik met Roy. Prijs technische en zijn inzicht hebben we voor Roy gekozen. Ga zo door royke een echte vakman.
  Kom in contact
 • H.A. Langeslag
  H.A. Langeslag
  Beoordeling: 4.6 van 54.6548 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Hallo ik ben Rens van bouwservice Langeslag. Samen met mijn collega's zzp maken wij alle werken. In ons team zitten alle vakmannen die nodig zijn , Dit doen we met plezier vakmanschap en voor een nette prijs. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen Mvg bouwservice Langeslag

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Rens komt zijn afspraken na en heeft met zijn team goed werk geleverd. Tijden de bouw kwamen we nog nog wat slechte constructies tegen die met juist overleg goed zijn verholpen zodat we hier later geen problemen mee zouden krijgen. Kortom zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Doordat in het verleden een paar uitgevoerde werkzaamheden slecht waren uitgevoerd en verholpen moesten worden waren de totale kosten hoger. Dit was echter niet toe te wijden aan Rens en heeft hij alles netjes gerealiseerd in goed overleg. Kortom een vakman met de nodige jaren ervaring.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Marc van Gils
  Klusbedrijf Marc van Gils
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Klusbedrijf Marc van Gils Hoi , Ik ben Marc van Gils 33 jaar oud en al vanaf mijn 16e werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen met metselen en timmeren. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan met interieurbouw en veel gewerkt in nieuwbouw projecten als metselaar. Ik werk momenteel aan aanbouwen, verbouwen en opbouwen. Ook vind ik het leuk overkappingen te zetten. Maar ook voor kleine reparaties in gevels of voor een nieuw kozijn kunt u bij mij terecht. Laat vooral weten of ik iets voor u kan betekenen zodat we het project tot een mooi einde kunnen brengen .

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Snel in zijn reacties met het contact. Behulpzaam en meedenkend tijdens het doorspreken. Netjes gewerkt en secuur gewerkt. Accuraat met de inschatting van tijd die hij er mee kwijt is. Nette prijs. Zeker aan te bevelen.
  Kom in contact
 • STER Verbouwingen
  STER Verbouwingen
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Bouwbedrijf in Oost West en Middelbeers

  Voor reviews, projecten en certificeringen kunt u altijd mijn site of fb raadplegen. Doorgaans beschikbaar binnen 2 maanden.(tenzij een grote klus van 3+ weken) Tevens krijgt u 2 jaar garantie op mijn werkzaamheden. Houd in, dat als iets niet correct is gedaan, ik kosteloos terug kom om het in orde te maken. Van sanitair, timmerwerk tot dakwerkzaamheden, het is allemaal mogelijk. Ook kleine (spoed) klussen behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Sander did a great job on renovating the bathroom floor and toilet. He delivered it in 1 week as we agreed and the bathroom looks really good.
  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Oost West en Middelbeers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Oost West en Middelbeers

Andere vakmensen in Oost West en Middelbeers

Vind vakmensen bij jou in de buurt