Vind Bouwbedrijven in Ommel

Op zoek naar Bouwbedrijven in Ommel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Ommel

 • Bunbor Klusbedrijf
  Bunbor Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We zijn zeer snel en goed geholpen door Bunbor. Ze konden op zeer korte termijn komen kijken en we hebben snel daarna een offerte ontvangen. Na akkoord konden ze ook zeer snel beginnen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, nette vakmannen die hard en goed werken. Vanwege de taal is communiceren soms wat lastiger, maar gelukkig kun je elkaar met Google Translate prima begrijpen. Op het laatste moment was er vanuit onze kant iets gewijzigd, dit was geen enkel probleem en ook dat werd snel en netjes opgelost. Kortom, echte vakmannen die snel en goed werk leveren, aanrader!
 • AC remodeling & home
  AC remodeling & home
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Wil je de keuken vernieuwen? Na al die jaren helemaal fris en modern! De muren behangen of schilderen? Misschien wel wil je alle wanden laten stuken. Of, ook mooi, een nieuwe badkamer met prachtige tegels. Je kunt ook denken aan je woning verbouwen, stukje aanbouwen. Nieuwe garage of schuur en, ook belangrijk, betere isolatie. Maar nu komt het probleem, wie gaat dat voor je doen? Wie is in staat om op een redelijke termijn te zorgen voor een goede offerte, een goede prijs en een nette uitvoering? Wellicht kan ik je daarbij helpen. Mijn naam is Angelica. Ik heb een goede technische opleiding en ben vertrouwd met alles wat zich in het bouwproces kan voordoen. Enkele jaren ben ik zelfstandig ondernemer. De bouwvakkers, waar ik mee werk, zijn goede vaklieden. Mijn sterke punt is communicatie. Ik kan goed luisteren en ben in staat om u van een goed advies te voorzien. We kunnen samen afstemmen hoe alles precies in zijn werk gaat, wie de materialen levert en hoe de betaling plaats vindt. Mochten zich in de uitvoering onverhoopt problemen voordoen, ik ben ten allen tijde bereikbaar om een goede oplossing te bieden.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We are really happy with the work done in our house. The toilet downstairs was renovated, everything went well and was finished on time. Angelica came every day to our home to check on the progress made and we really liked the result. I recommend this company for toilet renovations.
 • Schippers Bouw
  Schippers Bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  (Bedrijfsnaam sinds dit jaar veranderd naar Schippersbouw) Tjeerd Schippers Bouw- & Timmerwerken is een nieuwe ( 2017 ) frisse startende onderneming, met veel ervaring. Ik heb 7 jaar met veel plezier bij een bouw/aannemersbedrijf gewerkt en mezelf in deze sector kunnen ontwikkelen. Dit is helaas door de crisis failliet gegaan. Buitentimmerwerken trok mijn aandacht. Hierdoor heb ik via mijn werkgever in 4 jaar tijd vele mooi projecten gemaakt. Zoals (maatwerk) overkappingen/tuinhuizen/vlonders etc... zowel van hout, aluminium en steen. De bouwwereld heb ik gemist en het tuin timmeren spreekt mij nog steeds aan. Ook was ik toe aan een nieuwe stap. Waarom dan geen combinatie van beide?! Het bedrijf is inmiddels gegroeid en door de vaste medewerkers vond ik de bedrijfsnaam niet helemaal meer passend. Sinds dit jaar 2023 is de bedrijfsnaam daarom ook veranderd naar Schippersbouw. Ik ben erg secuur, meedenkend en houd ervan om mijn afspraken na te komen Kortom, ik sta achter mijn werk en doe er alles aan om mijn klanten tevreden te houden!! Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of mailen...

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Top werk geleverd. Snelle communicatie, duidelijke afspraak en goed werk geleverd.
 • Construxx BV
  Construxx BV
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Aangenaam, wij zijn Construxx! Jouw aannemer in de regio Eindhoven. Wij zijn de ideale partner voor jouw verbouwing, nieuwbouw, renovatie, uitbouw, badkamer en andere grote bouwprojecten. Zowel particulier als zakelijk. Waarom is Amazon zo groot geworden? Zij hebben klanttevredenheid tot een kunst verheven. En juist dat doen wij ook! Onze missie is alleen geslaagd als jij helemaal tevreden bent met het resultaat. Wat mag je van ons verwachten? Onze oprichter, en jouw vaste en vertrouwde aanspreekpunt, Ruben heeft een achtergrond in de consultancy. In de Amsterdamse financiële wereld heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met klantgerichtheid en communiceren. Vaak met vooraanstaande klanten. Een aannemer dus die hoge eisen aan kwaliteit en communicatie stelt. Samen met onze vaste partner sturen wij een groot team aan van ervaren professionals, streng geselecteerd op hun kwaliteiten. We hebben alle disciplines zelf in huis. Wij zijn dus niet afhankelijk van anderen. Dit levert aanzienlijke tijdswinst op en bespaart jou kostbare vertragingen en frustraties. Zeker in deze tijden van grote vraag. Maar dit vergroot ook onze betrokkenheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Hopelijk wil je ons overwegen voor jouw aanstaande bouwproject. Wij komen graag persoonlijk kennismaken en jullie wensen bespreken. Team Construxx

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Super contact gehad. Snel en duidelijk. Offerte was ook prima. Helaas hadden wij de service niet meer nodig, maar in het volg weten wij deze partij weer te vinden!
 • Mett.Johan bouw en timmerwerken
  Mett.Johan bouw en timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Mettjohan bouw en timmerwerken is een jong bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in nieuwbouw, aanbouw, verbouw en onderhoud . Ik ben Johan en na 23 jaar in dienstverband te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe episode in mijn leven en heb een start gemaakt om als zelfstandig ondernemer door te gaan . Mijn motto is "kwaliteit overleeft" en ik sta dus ook voor wat ik in mijn werk aflever . Geen uitdaging is me te gek en alles is te realiseren . Uw project is mettjohan in vertrouwde handen .In samenwerking met u als klant gaan we uw wensen realiseren en neem ik zo veel mogelijk zorgen uit handen . Ik kijk uit naar uw opdracht, aarzel niet contact op te nemen en ik kom graag vrijblijvend langs . Met hartelijke groet Johan Metternich .

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Opdracht is helemaal naar wens uitgevoerd. Ziet er prima uit. Alles ging in goed overleg; duidelijke afspraken.
 • Dawik Bouw
  Dawik Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Aannemer bedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Job was done on time and effectively. the main contractor was pleasant and to the task. Work included installing various furniture items and some other household handy work. Thank you!
 • Wilms Bouwservice
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Bouwbedrijf in Ommel

  Bouwservice. 35 jr ervaring, particuliere basis Ook specialist in metselwerk,

 • Klusjesman Robert
  Klusjesman Robert
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Welkom op de website van Klusjesman Robert. Het bedrijf is opgericht in 1993 in Polen. Vanaf die tijd is het actief in renovatie en aanbouw. Medio 2003 is de Nederlandse vestiging geopend en groeien de opdrachten wekelijks. Wij zijn een allround klusbedrijf dat expertise heeft in een brede scala van werkzaamheden van het leggen van een vloer tot een complete verbouwing en dit alles voor een betaalbare prijs. Wij hebben de volgende ervaren mensen daarvoor in dienst: * stukadoor * tegelzetter * schilder * metselaar * timmerman * loodgieter Certificaten Wilt u enkele voorbeelden zien van het werk dat wij tot nu toe hebben verricht klik dan op werk en bekijk de foto's.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Robert komt zijn afspraken na. Hij is vriendelijk, hij werkt hard en hij werkt netjes.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Het eerste contact met Kamil was gelijk prettig. Zijn technische uitleg en benadering is heel duidelijk Kamil neemt je echt, als je dat wenst mee in alle details en keuzes die gemaakt dienen te worden tijdens de werkzaamheden. Van A tot Z wordt er zorg gedragen voor de complete uitvoering. En er is zelfs ruimte voor wat extratjes wat in ons geval heel prettig was. We hadden een strakke planning en Kamil en zijn team hebben zich zo ingezet dat we deze ook hebben behaald. Wij zijn in ieder geval enorm tevreden en we hopen dat kamil nog veel mooie succesvolle klussen mag aannemen. Kamil Bedankt! Groetjes Marvin, Elke, Jones en Vos😁
 • H.A. Langeslag
  H.A. Langeslag
  Beoordeling: 4.6 van 54.6548 reviews
  Bouwbedrijf in Ommel

  Hallo ik ben Rens van bouwservice Langeslag. Samen met mijn collega's zzp maken wij alle werken. In ons team zitten alle vakmannen die nodig zijn , Dit doen we met plezier vakmanschap en voor een nette prijs. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen Mvg bouwservice Langeslag

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Rens komt zijn afspraken na en heeft met zijn team goed werk geleverd. Tijden de bouw kwamen we nog nog wat slechte constructies tegen die met juist overleg goed zijn verholpen zodat we hier later geen problemen mee zouden krijgen. Kortom zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Doordat in het verleden een paar uitgevoerde werkzaamheden slecht waren uitgevoerd en verholpen moesten worden waren de totale kosten hoger. Dit was echter niet toe te wijden aan Rens en heeft hij alles netjes gerealiseerd in goed overleg. Kortom een vakman met de nodige jaren ervaring.

4.4

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Ommel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Ommel

Andere vakmensen in Ommel

Vind vakmensen bij jou in de buurt