Vind Bouwbedrijven in Dirksland

Op zoek naar Bouwbedrijven in Dirksland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Dirksland

 • Spec Team
  Spec Team
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Welkom op onze profiel. Wij zijn een Team van specialisten in droog binnen afbouw en timmerwerk. Wij plaatsen scheidingswanden, verlagen plafonds, bouwen vlieringen, plaatsen binnendeuren en plaatsen plinten (en natuurlijk ook veel meer zoals stucwerk,schilderen en elektrawerkzaamheden). Wij weten hoe wij jou klus volledig naar je wens moeten voltooien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Gewoon goed zoals het hoort
 • FZ Aannemersbedrijf
  FZ Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Geachte heer / mevrouw, Beste klant, Ik ben recentelijk uit England verhuisd. Ik heb inmiddels 19 jaar werkervaring in de bouw en bij particulieren. Mijn Specialisme zijn stukadoorswerken ( allerlei soorten stucwerk), schilderswerkzaamheden zoals saucen e.d., complete badkamer renovaties, gipsplaten, laminaat, tegels, behang, loodgieterswerk, electra, schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen) en volledige huis renovaties.  Mijn tarieven zijn als volgt: -Schilderwerk 8,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Stuck 13,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen): prijs afhankelijk van conditie. -Gipsplaten 25 Eur/m2 - Volledige badkamer renovatie (inclusief sloop, loodgieterswerk, electra, nivellering, tegels, kit, montage) vanaf prijs van Eur 5990 tot Eur 9990 op basis van conditie. -Tegels vanaf 30 Eur/m2 tot 75 Eur/m2 -Laminaat 7,50 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Behang 8 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Loodgieterswerkafhankelijk van project. -Electra afhankelijk van project. -Volledige huis renovatie, afhankelijk van project. Natuurlijk, vrijblijvend afspraak en advies. Bovendien altijd tot u dienst tijdens het project om u optimaal te begeleiden en adviseren. Met Vriendelijke groet, Florian FZaannemersbedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  The planning and start of the work was done very quickly. We were amazed by the availability and responsiveness of the team. The work was both fast and well done. A few alterations had to be made, which can happen, but the quality of the finished work was never in question. We highly recommend Florian and his team.
 • L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Mijn bedrijf bestaat al 20 jaar gevestigd in Spijkenisse In grote klussen tot de kleinste Ik ben gespecialiseerd in keukens Verwijderen en zetten Dakwerkzaamheden (dakpannen) En kleine werkzaamheden Zoals timmer,schilder,tuin onderhoud en sloop. Ik heb als opleiding voorgezet timmerman Vca vol En ben ook bedrijfaansprakelijk verzekert Hoop snel wat te betekenen voor u

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer tevreden over Leon. Vriendelijke en rustige man. Was direct beschikbaar om de klus aan te pakken. Hij werkt heel nauwkeurig en ruimt netjes alles op na afloop. Zal hem zeker in gedachten houden voor toekomstige klussen.
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Super aannemer! Hij neemt tijd voor je en heeft voor iedere klus een aparte aannemer. Heb een uitbouw gedaan en een badkamer uitgebouwd tot een slaapkamer. Komt met zijn ervaring ook met goede alternatieven. Materiaal die zij gebruiken zijn ook van kwaliteit. Zelfs als hij niet tevreden is laat hij zijn werknemers perfectioneren. Zelfs als dingen budget moeten gaat hij met je naar een oplossing kijken die wel past. Top aannemer met eigen loods waar hij kan voorbereiden. Ben vol lof!
 • Aannemingsbedrijf MV B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  al 25 jaar gediplomeerd vakmanschap in alle soorten bouw werkzaamheden. gespecificeerd allround timmerwerken. nieuwbouw . bouw . renovatie . en alle soorten onderhoudswerkzaamheden. ook kan u terecht voor constructie werk. hier voor kunnen wij u ook helpen met vergunningen . bouwtekeningen en statische berekeningen voor constructie aanpassingen van u woning of gebouw. tevens zijn we hier voor in het bezit van een CAR verzekering. en aansprakelijkheid verzekering. en werken we nauw samen met onze constateurs. ook voor badkamers en toiletten. overkappingen. loodgieters werk. spuitwerk. glas . kuststofkozijnen. houtenkozijnen. stucwerk. Electra werk. kunnen wij u van dienst zijn. wij bouwen alles volgens bouwbesluit en nieuwe geldende normen en isolatiewaarde. ook kunnen wij u een bouwtechnische rapporten verzorgen. voor een nieuw aan te kopen woning.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle service, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit.
 • House of Lo B.V.
  House of Lo B.V.
  Beoordeling: 3 van 5355 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  House of Lo is een aannemersbedrijf die elke project vakkundig aanpakt. Wij zijn werkzaam in heel Zeeland en Brabant. Ons bedrijf is vca-VOL gecertificeerd en heeft enkele interne opleidingen gehad wat betreft de werkzaamheden. U bent bij ons aan het goede adres voor uw klus ( tegen een scherpe prijs) die door vakmannen wordt uitgevoerd, op elke klus krijgt u minimaal 2 jaar garantie. kijk gerust op onze Facebook pagina ( House of Lo) voor de werken die wij hebben afgerond.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  In het begin alles netjes en snel. De heropbouw en afwerkingen duren echter zeer lang en zijn slordig. Slechte kwaliteit, de jongens die komen werken lijken niet te snappen waar ze mee bezig zijn. Jan-maaryen stuurt zijn broertjes van 14/16 jaar langs om de fouten te “herstellen” maar ook deze jochies bakken er niks van. We zijn ondertussen al bijna een jaar met House of Lo bezig. Wij hebben ca 15 duizend euro aan andere mensen moeten betalen om de fouten van House of Lo te herstellen. Afgelopen vrijdag 14-7 een gesprek met Jan-maarten gehad over de resterende werkzaamheden die nog steeds niet uitgevoerd zijn. Hij gaf al zijn fouten en nalatigheid toe en we hadden afgesproken dat hij mij een datum zou geven waarop ze alles af zouden werken. Wij hebben tot heden geen vergunning of bouwtekeningen gezien… omdat House of Lo wederom zijn afspraken niet nakomt plaats ik ook hier nog een review in de hoop dat niet meer mensen dezelfde fout als wij begaan.
 • Monolith BV
  Monolith BV
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Monolith Bouw is een toonaangevend Bouw- en aannemersbedrijf in Rotterdam en omstreken. We zijn een team, bestaande uit volledig gecertificeerde professionals die alles aanpakken; van grote projecten tot kleinere klusjes. Wij gaan voor het hoogst haalbare en we doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met ons werk. Wij denken graag met uw mee om zo tot de best en mooist mogelijke oplossing te komen. Doordat ons team met specialisten vele jaren ervaring heeft zijn wij overtuigd van de door ons geleverde kwaliteit en wij bieden dan ook garantie op al ons werk.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  The guys did an amazing job. Great communication, clear understanding of the progression of the project. I would highly recommend!
 • Allround Vastgoedzorg B.V.
  Allround Vastgoedzorg B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Allround Projecten BV en Uw Zolderindeling ; Allround Projecten B.V. is uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van verbouwen, onderhouden en renoveren.. Klantgerichte service, maar vooral kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal. Bent u op zoek naar een betrouwbare, prestatiegerichte partij om uw verbouwing onder handen te nemen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven altijd advies op maat, zodat uw ideeën voor de verbouwing altijd de maximale uitkomst hebben. Wij werken samen met verschillende specialisten, maar wij zijn altijd uw vaste aanspreekpunt. Komt u ruimte tekort in uw woning en heeft u een zolder? Dan is UwZolderIndeling de juiste oplossing! Wij van UwZolderIndeling zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van zolderindelingen, daarnaast krijgt u van ons goed advies over wat wel en niet mogelijk is. Van het sloopwerk tot een geheel afgewerkte zolderverdieping, UwZolderIndeling zorgt ervoor dat u binnen 4 weken uw hoog afgewerkte zolder in gebruik kan nemen. Vindt u het leuk om zelf ook wat te doen? Het is mogelijk om de afwerking zelf uit te voeren. UwZolderIndeling voert dan bijvoorbeeld alleen de ruwbouw uit of levert de nieuwe wanden en plafonds gestuukt op, zodat u alleen nog hoeft te schilderen.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Erg tevreden. Marco denk mee en voert de werkzaamheden op tijd en volgens afspraak uit.
 • Intrex afbouw
  Intrex afbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Intrex afbouw kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, latexspuiten,spackspuiten,Elektriciteit,Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Kitten, Serre (ver)bouwen, Rookkanaal installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Intrex afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Vanaf het eerste moment duidelijke communicatie. Netjes en snel uitgevoerd met oog voor detail. Afspraak is afspraak, denkt erg fijn mee en komt met goede ideeen. Hele prettige samenwerking. Kortom ....een aanrader. we zijn erg blij met het resultaat.
 • Succes Onderhoud
  Succes Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Bouwbedrijf in Dirksland

  Succes Onderhoud is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Badkamer specialist nodig hebt in Den Haag en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Fijne samenwerking. Heel gedreven en betrokken. Komt ook met goede ideeën. Werkt secuur en volgens afspraak. Heel goed aan te bevelen. Sezgo is vriendelijk en denk heel goed mee, komt met oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt. . Prijs kwaliteit is prima. Als ik 6 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.

4.1

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Dirksland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Dirksland

Andere vakmensen in Dirksland

Vind vakmensen bij jou in de buurt