Vind Tuinmannen in Purmerland

Op zoek naar Tuinmannen in Purmerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Purmerland

 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • Pannello
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Pannello is een startende ondernemer, die zich voornamelijk richt op Noord-Holland als werkgebied.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Kom op korte termijn . Klus snel geklaard.
 • Robert's diensten
  Robert's diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Ik ben parttime werkzaam in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik ook veel in de tuin te vinden. Biodiversiteit en duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Tijdens klussen zal ik die onderwerpen niet vergeten. Ik maak gebruik van zoveel mogelijk duurzame producten.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Prettig contact, snelle levering van de dienst
 • AVL Tuinonderhoud
  AVL Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Purmerland

  AVL Tuinonderhoud is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of onkruid verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden, snel, professioneel en aardig. Hij geeft goede advies ook. Echt bedankt 🙏🏼
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Tuinman in Purmerland

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  RRT heeft een stuk tuin ontdaan van groen, en dit afgevoerd. dit was echt een lastig stuk met hardnekkige stekelstruiken. ben tevreden: prima communicatie, klus uitgevoerd zoals afgesproken, vriendelijke werkmannen. zeker aan te bevelen.
 • Josh Klaasse Bos
  Josh Klaasse Bos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Josh Klaasse Bos klussenbedrijf is in te huren voor kleine en grote klussen in en rond het huis. Tuinaanleg en renovatie, denk hierbij aan beschoeiing, overkapping, bomen verwijderen, hekwerk, gazon aanleggen en schutting plaatsen. Verder ben ik inzetbaar voor loodgieterswerkzaamheden, timmerwerk, wanden plaatsen, koof (ombouw) aanleggen, sloop en afbraakwerken. Samen een oplossing zoeken voor elke klus.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Alles is volgens afspraak, super netjes en goed opgeleverd. Josh is een prettige persoon die meedenkt en snel en goed werkt. Van harte aangeraden!
 • Lucia Koren
  Lucia Koren
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Ik ben Lucia, 38, uit Italie 3 jaar gevestigd in Zaandam, "new in the klusjes business"! 2023 is het jaar ik ga mijn eigen bedrijf starten in schilderwerk en honderhoud. Net begonnen dus! Schilderen en timmeren was tot nu toe mijn hobby, maar vanaf vandaag wordt het officieel mijn werk. Ik kan schielderen binnen en buiten, kleine timmerwerk doen, gordijnen hangen, opruimen in en om huis en tuin, meubels in elkaar zetten en gewoon hulpen met kleine klusjes die misschien te zwaar voor u zijn. Ik heb transport en gereedschappen mee. Ik doe mijn werk met passie en veel zorg. Momenteel als een richtlijn, stel ik mijn uurtarief rond 25 euro, maar ik werk liever bij project en vaste offerte. Ik hoop u snel te kunnen helpen met het opknappen van uw huis!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hele prettige samenwerking met Lucia!
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Hoveniers .Hogedrukreiniging Graafwerkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Tuin afgeraffeld en niet afgemaakt. In eerste instantie leek alles goed te gaan maar als ik op bepaalde momenten niet zelf bij de werkzaamheden aanwezig kon zijn werd er maar wat gedaan. De tuin ligt niet goed afgewaterd de sommige tegels liggen scheef. Ook is er tussen de tegels niet goed gevoegd en komt er allemaal onkruid doorheen. Ook waren stap tegels in het gras blijkbaar te moeilijk en werden ze zonder op te meten maar gewoon wat neergelegd. Ik heb ze dit ook niet laten afmaken. Voor mooie strakke tuinen is dit niet het juiste adres.
 • Mark Your Garden
  Mark Your Garden
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Amsterdam, dan kan Mark Your Garden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden, levert goed werk, vraagt wat er nog meer gedaan kan worden. Ruimt alles netjes op. Absoluut een aanrader
 • Hovenierster Natasja
  Hovenierster Natasja
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Tuinman in Purmerland

  Beste groen geïnteresseerde (volgeboekt t/m begin juli 2024), Als hovenierster verzorg ik graag uw tuinonderhoud/-aanleg. Ook ben ik gespecialiseerd in (fruit-) bomensnoei en verzorging. Welke 🌳 zoal? Denk aan peren, appels, wilgen, zwarte elzen, essen, kerspruimen, berken, esdoorns, Chinese vernisbomen, Juniperussen, grove dennen, Hamamelissen, magnolia's en Amerikaanse vogelkersen. Allemaal succesvolle opdrachten👍🏻☺️! For the record: GEEN bomen /boomstronken verwijderen. Graag vooraf berichten bij benodigde concrete afstemming. Anders leadkosten zonder vervolg. Mijn uurtarief is €55 incl. BTW. Bij voorkeur Zaanse aanvragen en uit Noord-Holland. Zie mijn portfolio voor meer details. Met groene groet, Hovenierster Natasja (F)

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  We zijn heel tevreden met de klus. Natasja heeft onze glansmispels keurig gesnoeid, en het contact verliep soepel en vriendelijk.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Purmerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 278 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Purmerland

Andere vakmensen in Purmerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt