Vind Laadpaal installateurs in Purmerland

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Purmerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Purmerland

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • GewoonJimmie
  GewoonJimmie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Hallo, Mijn naam is Jim de Koning. Zelfstandig elektricien. Geschoold als technicus engineering/werkvoorbereider, en altijd in de praktijk als elektricien meegelopen en ontzettend veel geleerd. Na mijn opleiding ruim twee jaar werkzaam geweest als hoofdmonteur bij Maru Solar in de Zuidoost Beemster. Na een switch gemaakt te hebben naar het bouwen van festivals, realiseerde ik mij dat ik niet wilde kiezen tussen de twee werelden. Daarom ben ik voor mijzelf gaan werken. In 2023 voornamelijk werkzaam geweest voor Knook Totaal Techniek en Duurzaam Installatie Techniek. Ik ben een gemotiveerde jongen die graag knap werk aflevert. Bij vragen, stuur mij gerust een berichtje. :)

  Laatste review:
  Jim heeft in mijn woning diverse klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij levert keurig werk af, alles is heel secuur en netjes afgewerkt. Elke handeling deed hij in overleg, wat er ook voor zorgde dat ik niet voor onverwachte kosten kwam te staan. Ik ben heel blij dat ik Jim heb leren kennen en inmiddels heeft hij al meerdere klussen gedaan, zoals: infrezen en verplaatsen van stopcontacten voor oa. de tv aansluiting, aanleggen van stoom op zolder voor zonnepanelen, aanleggen van stroom in de trapkast, vervangen van de afzuigkap, vervangen van stopcontacten, het inbouwen van dimmers en andere klussen. Als er in mijn woning iets met stroom moet gebeuren dat ik niet zelf kan oplossen dan wil ik eigenlijk geen ander meer. Jim is een echte vakman!
 • PVH Elektrotechniek
  PVH Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Ik ben een ervaren gediplomeerde en ERKENDE Elektromonteur en storingsmonteur (29 jaar ervaring) Ik installeer en repareer alles dat met elektra te maken heeft. Elektra storingen, Huis en tuin elektra, Groepenkasten plaatsen of vervangen, Extra groepen plaatsen, NEN 1010 en 3140 inspectie. Thermografische metingen. Storingen in besturingssystemen, PLC techniek, Storingen in schakelkasten. Laadpalen voor elektrische auto's, Krachtstroom, Installeren alarminstallatie. Storingen en inspectie van horeca gelegenheden. VVE beheer elektra. Airco installatie. LTS en MTS Elektrotechniek diploma, NEN certificaten, InstallQ en Sterkin gerectificeerd bedrijf. NEN 3140 en NEN 1010 Inspecteur. Verklaring omtrent gedrag. Thermografische metingen. Ik kan eventueel eerst vrijblijvend langs komen om te bekijken wat er eventueel zou moet gebeuren. U krijgt in vooraf een prijsopgave, geen verrassingen achteraf. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Persoonlijk mailen komt eerder aan. Mvg, Pvh-elektrotechniek

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijn persoon.
 • Duurzaam Installatie Techniek
  Duurzaam Installatie Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Elektrotechnisch bedrijf, Gespecialiseerd in groepenkasten, Zonnestroom installaties en EV oplossingen

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Uitstekend werk geleverd! Vanwege een nieuwe keuken was de groepenkast aan vervanging toe. Gino heeft snel en vakkundig een nieuwe groepenkast geplaatst.
 • Ed's Elektra
  Ed's Elektra

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Purmerland

  Welkom bij Ed's Elektra, We zijn een all round Elektricien bedrijf en verzorgen voor u niet alleen het onderhoud van. we zijn bedrijf wat al ruim 15 jaar ervaring heeft. Voor professionaliteit en vakbekwaamheid zit u bij ons goed voor de diverse soorten werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot. Met vriendelijke groet, Ed's Elektra,

 • Efe Elektra
  Efe Elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Purmerland

  Meer dan 10+ jaar ervaring in de branche Elektrotechniek , renoveren en uitbreiden van Elektra , Auto laadpaal en tuinverlichting zijn mijn leukste uitdagingen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Ik kon dezelfde dag een afspraak krijgen en het ophangen van de lamp is keurig gedaan. Vriendelijke service. Zal zeker bij een volgende klus dit bedrijf benaderen!
 • Infra Montages
  Infra Montages

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Purmerland

  Infra Montages is gespecialiseerd in elektrotechnische werkzaamheden aan zowel de binnen installatie als de infra kant uit het vakgebied. Met name houden wij ons bezig met het Saneren van Elektra en Gas leidingen. Uiteraard kunnen wij u ook in de groepenkast alles voor u als particulier of bedrijf realiseren. Het werkgebied is voornamelijk de regio Noord-Holland. Opleidingen: VP-LS Netten (Monteur-Laagspanning-Distributie) VOP MS (Vakbekwaam Onderricht Persoon) VCA BHV Veilig werken langs de weg Hoogwerk Certificaat Gekeurd voor 't werken in Vervuilde Grond

 • DonkerElektra

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Purmerland

  DonkerElektra kan je helpen met je Elektricien klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met DonkerElektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Purmerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 28 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Purmerland

Andere vakmensen in Purmerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt