Vind Tuinmannen in Ospel

Op zoek naar Tuinmannen in Ospel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Ospel

 • van Uitregt Hovenier
  van Uitregt Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Ospel

  -snoei werkzaamheden -aanleg/ renovatie/ onderhoud van de tuin -gazon aanleg/ onderhoud

  Kom in contact
 • Tuinservice OSA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Tuinman in Ospel

  Tuinservice OSA kan je helpen met al je tuinklussen in Kelpen-Oler en omgeving. Zij staan klaar voor al je tuinwerkzaamheden, onder andere struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, schutting of hek plaatsen, tuinonderhoud, gras leggen of inzaaien, grond afgraven of egaliseren, bestrating verwijderen/afvoeren, hek of schutting repareren of onderhouden en bomen of struiken planten. Neem direct contact op met Tuinservice OSA om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie en was snel beschikbaar. Mooi resultaat en goeie service! Kortom erg tevreden en zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Tuinman in Ospel

  Bouw & tuin design. Aannemer, groenonderhoud, ontruimingen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Jeroen is een aardige man, vriendelijk, denkt mee over het werk dat gedaan moet worden. Er is hard gewerkt door hem en zijn team. Alle afspraken zijn nagekomen. Prima!
  Kom in contact
 • Berkers Tuinprojecten
  Berkers Tuinprojecten
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Tuinman in Ospel

  Mijn naam is Frank Berkers eigenaar van Berkers tuinprojecten. Wij leggen complete tuinen aan van A tot Z. Alle voorkomende werkzaamheden die in de tuin gerealiseerd kunnen worden, realiseren wij. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf, ik wil niet de goedkoopste zijn maar wel de beste in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij leveren uitsluitend vakwerk, wij bieden garantie op het werk dat we afleveren en we geven 100% goede service. Mochten er problemen geven, lossen wij dit direct op. Wij denken 100% met onze klanten mee. Hierdoor hebben wij een tal van vaste klanten opgebouwd. Bij ons is afspraak = afspraak. Kan ik u ergens bij helpen? Wij staan vrijblijvend voor u klaar. Neem direct contact op met Berkers Tuinprojecten om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Hou er aub rekening mee dat wij een professioneel hoveniersbedrijf zijn dat tevens lid is van de VHG (Koninklijke vereniging van hoveniers en groenvoorzieners) Wij leveren uitsluitend kwaliteit werk af.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurige offerte, maar toen het op uitvoerig aankwam op de lang van te voren afgesproken datum, werd de klus afgezegd. Zeer teleurstellend.
  Kom in contact
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Tuinman in Ospel

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend werk! Wij zijn heel blij met Toon’s werk. Alles wordt gedaan volgens wat we hebben afgesproken. geen verborgen kosten, last-minute wijzigingen. goed vakmanschap. Bedankt!
  Kom in contact
 • Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Ospel

  Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met rooien en klimmend snoeien van bomen. Vrij snel hierna heb ik hiervoor een spin hoogwerker en de eerste snippermachine aangeschaft. Door continu te blijven investeren en activiteiten uit te breiden heb ik inmiddels de beschikking over een uitgebreid en zeer goed uitgerust machinepark, waarmee een zeer breed scala aan werkzaamheden verricht worden. Het machinepark: -10 tons mobiele graafmachine met een 10 tons kieper er achter. Uitgerust met div. bakken en grijpers, vlakraam, schaaf, knipper(tot 20cm), zaagkop ( tot 55cm ), ripper, palletlepels. -1,6 tons minigraver. Uitgerust met div bakken, sorteergrijper, sloophamer, wortelriek, ripper, hark. -1 tons mini shovel. Uitgerust met bak, div. grijpers, palletlepels, stobbenfrees, maaidek. -spinhoogwerker, werkhoogte 16m -snippermachine (max 30cm) -compacte snippermachine (max 8cm) -minitraktor. Uitgerust met triltand cultivator, overtopfrees, kilverbord, mestverspreider, zaaimachine Een greep uit de werkzaamheden: -Rooien en snoeien van bomen. -Leegruimen van tuinen -algemeen sloop- en grondwerk -aanleg van gazon en beregeningsinstallaties Neem gerust contact op voor meer informatie, foto’s of recensies.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer professioneel, alles netjes achtergelaten. Enige puntje …jammer om 17:00 uur aan de klus begonnen, waardoor het nodig was om de volgende dag terug te komen , waardoor mijn tuin de hele nacht open was ( inkijk 😩 ). Heel naïef dacht ik dat ‘t in paar uren gebeurt zou zijn, als ik dit had geweten, was ik niet met de aangegeven tijd akkoord gegaan. Maar wel zeer tevreden en zeker een aanrader !!!!!!! Dank voor het harde werken en mooie aflevering !!!!!
  Kom in contact
 • BRL hoveniersbedrijf
  BRL hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Ospel

  BRL hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Weert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met BRL hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Keurig snoeiwerk geleverd en alles netjes opgeruimd
  Kom in contact
 • ROPERO
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Tuinman in Ospel

  Wij zijn bouw- klusbedrijf. Al uw werkzaamheden: Metselen, stukadoren, tegels zetten en leggen zowel binnen als buiten, bestratingen, schilderen (zowel binnen als buiten), enz. enz. Kortom voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Dit werkt voor iedereen. Geen 2,3, of meer bedrijven die onderling dan weer alles met elkaar moeten afstemmen en wat nagenoeg altijd weer fout gaat. Wij kunnen snel en adequaat reageren en meestal op korte termijn met de werkzaamheden aanvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  is prima gedaan geen op of aanmerking voor mij 100 punten en compliment
  Kom in contact
 • Hoeppe Rigging
  Hoeppe Rigging
  Beoordeling: 3.5 van 53.556 reviews
  Tuinman in Ospel

  Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer. Vol energie om de klus zo snel en goed mogelijk voor u te klaren.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  1 ster is al te veel tegelwerk kitten voegen 1 grote nachtmerrie hangtoilet lekt als een zeef drukken knoppen resoivaar niet kunnen afstellen was na een week helemaal zat 1 week nog klus niet kunnen afronden uiteindelijk moet ik alles weer eruit slopen en een echte goeie monteur klussers inhuren ga ook via de rechter al mij kosten terug vragen ik wil jullie allemaal in bescherming nemen neem deze gozer absoluut niet spijt van jullie leven Als deze 2 mensen komen lange Hollander Wesley en een Marokaanse man stuur ze aub weg en laat hun niet je hele klus verneuken jullie zijn gewaarschuwd alles was nieuwe inbouw wc tot tegels eerste dag kwamen ze bij mij gingen ze ergens slijptol halen gereedschap halen wat een amateurs zijn het 0614915388 willen jullie hun vakwerk zien app mij maar foto's zal ik sturen filmpjes die hij tijdens monteren van wc was vergeten waardoor dat hij dacht dat de wc lekte maar wc lekt nog steeds bewijs materiaal als appjes heb ik genoeg mensen
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tuinman in Ospel

  Niels van Houts Hoveniers is gestart in 2013 met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Als hoveniersbedrijf helpen wij u graag van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw tuinwensen. We hebben nog nooit op twee plaatsen dezelfde tuin gemaakt en dat maakt ons vak zo speciaal. Elk project is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Omdat we trots willen zijn op onze tuinen, helpen we u graag naar ontwerp en aanleg met het onderhoud. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hoveniersbedrijf Niels van Houts kon last minute voor ons aan de slag. We hadden namelijk eerst een ander ingeschakeld. Die ander liet het afweten. Maar dat bleek een geluk bij een ongeluk te zijn. Niels en zijn medewerkers hebben heel goed werk geleverd. Het perceel is snel en goed gemaaid en al het afval is netjes afgevoerd. Ze denken dus goed met je mee. Echt een aanrader.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Ospel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 88 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Ospel

Andere vakmensen in Ospel

Vind vakmensen bij jou in de buurt