Vind Tuinmannen in Hurwenen

Op zoek naar Tuinmannen in Hurwenen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Hurwenen

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75143 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super! Binnen 3 dagen konden ze komen (in het weekend). Zeer vriendelijke experts in tuinonderhoud, het plezier straalt er vanaf. Het was een team van 2 personen, die elkaar goed aanvullen. Ze hebben veel ervaring, dat zie je gelijk. Uiteindelijk hebben ze meer gedaan dan gevraagd, een klein stukje bestrating in de achtertuin met wat onkruid hebben ze kosteloos meegenomen. Gewoon. Omdat het een kleine moeite was :-). Heel aardig. Wij zijn dus heel tevreden. Aanrader!
  Kom in contact
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35227 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  100 m2 onkruid verwijderd, tuin gesnoeid, geschoffeld en geharkt. Ook al het afval meegenomen. We zijn tevreden. Vriendelijke, hardwerkende man.
  Kom in contact
 • Maatschap Van Vugt
  Maatschap Van Vugt
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Van Vugt uit Maren-Kessel. Ons familiebedrijf is actief in het grondverzet, sloop en containerverhuur. Verder kunnen wij een breed pakket aan werkzaamheden aanbieden. Onze miniloonwerk-tak is er voor particulieren en hoveniers. Met een compacttrekker kunnen gazons worden ingezaaid of hersteld. Grond, tuinafval, puin en andere producten kunnen worden afgevoerd door onze containerservice.

  Laatste review:
  Wat een vakman! Iemand die zijn afspraken nakomt en snel en duidelijk is.
  Kom in contact
 • Werner Tuinen
  Werner Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Heb je een Hovenier nodig in Haaften of omgeving? Werner Tuinen kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prettig en vlot contact. Denkt fijn mee. Werken netjes en laten alles netjes achter. Goede prijs kwaliteit verhouding.
  Kom in contact
 • Heenck Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Hurwenen

  Heenck Hoveniersbedrijf kan je helpen met je Hovenier klus in Geldermalsen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Heenck Hoveniersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie en afspraak (intake). Fijne gesprekspartner die goed aanvoelt wat de wensen zijn. Het eerste onderhoud is gepland.
  Kom in contact
 • Betuwe tuinen
  Betuwe tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Vanaf mijn 16e ben ik begonnen aan de hoveniers opleiding. Deze heb ik met succes afgerond. 11 jaar ben ik in loondienst geweest waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in onderhoud en aanleg werkzaamheden. Per 2022 heb ik mijn eigen bedrijf Betuwe tuinen gestart. Ik ben erg gemotiveerd om u van dienst te kunnen zijn voor hoveniers werkzaamheden. Een nette tuin gegarandeerd!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Henri heeft onze bedrijfstuin aangelegd, altijd hele fijne communicatie gehad. Hij heeft de tuin binnen 2 dagen helemaal aangepakt. Wij zijn er zeer tevreden mee! Zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • R.C. van Drunen Grondwerken

  Nog geen reviews

  Tuinman in Hurwenen

  Al sinds 2005 werkzaam in het grondwerk, straatwerk, rioleringen (aanleg, reparatie en ontstoppen) en tuinaanleg. We hebben diverse machines, van klein tot groot, waarmee we alle werkzaamheden kunnen uitvoeren.

  Kom in contact
 • Hoveniers & Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels
  Hoveniers & Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Welkom bij Hoveniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels. Bij ons bent u aan het goede adres voor het ontwerp van uw nieuwe tuin. Of u nu kiest voor een moderne tuin of een landelijke tuin, u kunt rekenen op een gedegen en mooi ontwerp dat wij perfect voor u aanleggen. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Tevens heeft Hoverniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels een gecertificeerde boomverzorger in dienst! Hoveniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels zit momenteel al meer dan 10 jaar in het vak. Wij staan altijd voor u klaar in de regio Maasdriel en 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer netjes uitgevoerd. Erg blij met het resultaat. Ging erg snel.
  Kom in contact
 • Van der Schans Timmer & Afbouw
  Van der Schans Timmer & Afbouw
  Beoordeling: 3.9 van 53.952 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Van der Schans Timmer & Afbouw Ik heb eerst twee jaar bij een stratenmakersbdrijf gewerkt. Vorig jaar zag ik genoeg uitdaging om een eigen bedrijf te beginnen. Dit omvat niet alleen stratenmakerswerkzaamheden maar ook allerlei werk op het gebied van klussen en timmeren. Denk hierbij aan tuinmeubelen en tuinhuisjes. Gr. Wim

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nette mensen, die zich goed aan de afspraken houden. Kwaliteit van het geleverde werk prima in orde.
  Kom in contact
 • klussenbedrijf van Dinther
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinman in Hurwenen

  Ik ben Bas van Dinther, eigenaar van Klussenbedrijf van Dinther. U kunt bij mij terecht voor diverse werkzaamheden. Vooral gespecialiseerd in timmerwerken en systeemwanden/plafonds. Denk bij timmerwerk aan kozijn reparaties, deuren vervangen, overkappingen, meubels, schuttingen, koven, boeiboorden enz. Daarnaast veel ervaring met het plaatsen van gipswanden/plafonds en systeemplafonds. In de loop der jaren heb ik een vaste kring van betrouwbare vaklieden om mij heen geschaard. Dit maakt het mogelijk om meer diverse en grotere verbouwingen te realiseren. Dus ook voor grotere uiteenlopende projecten waarbij meerdere facetten aan bod komen bent u bij mij aan het juiste adres. Denk aan schilderwerk, tegelwerk, metaalbewerking, leidingwerk , elektra. Kwalitatief goed werk afleveren tegen een eerlijke prijs door goede en duidelijke communicatie met de klant, en het nakomen van afspraken en ontzorgen van de klant zijn punten die ik als aannemer/ vakman belangrijk vind.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Kon snel, deur goed geplaatst en vriendelijk! Aanrader.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Hurwenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 311 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Hurwenen

Andere vakmensen in Hurwenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt