Bekijk alle vakmensen

Gerco van Tuijl Hoveniers

Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Neerijnen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Hovenier
 • Stratenmaker

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 59286970

Gerco van Tuijl hoveniers; professioneel, passend en persoonlijk: Bent u op zoek naar een originele, creatieve of verzorgde tuin? Dan bent u bij Gerco van Tuijl hoveniers aan het goede adres! Als jonge en enthousiaste onderneming hebben wij hart voor uw tuin. Of dat nu klein of groot is, exclusief of onderhoudsvriendelijk: met een breed pakket aan diensten dragen wij zorg voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Zowel voor particulieren als bedrijven; wat kunnen wij voor u betekenen? Ontwerp, aanleg en onderhoud door Gerco van Tuijl hoveniers: Naast het verzorgen en onderhouden van tuinen, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en aanleggen van nieuwe tuinen. Wanneer u nog nadenkt over de juiste inrichting geven u graag een passend advies. Aan de hand van onze referenties, voorbeeldmaterialen en uw ideeën maken we een ontwerp voor u op maat! Meer weten? Neem contact met ons op. Gerco van Tuijl hoveniers heeft hét kwaliteitskeurmerk voor de hovenier: Wij zijn aangesloten bij de VHG. Dit is de branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners, waarvan alleen gediplomeerde, vakbekwame hoveniers het lidmaatschap verkrijgen. Wij werken conform VHG-voorwaarden, welke in samenwerking met de consumentenbond zijn opgesteld. Een extra garantie voor kwaliteit dus!

Portfolio

Reviews (4)

 • Tuin aanleggen: 210 m²; Nieuwe tuin aanleggen, Bestaande tuin verva...
  raadt vakman aan
  Vught
 • Bij deze vaste klant hebben wij de volledige tuin van +/- 5000 m2 gerenoveerd. De werkzaamheden waren onder andere het uitvoeren van het grondwerk, aanleggen van de bestrating, gazon vernieuwen, en het zetten van de juiste beplanting.
  raadt vakman aan
  Heel betrouwbare hovenier, die zich aan zijn afspraken houdt en meedenkt. Zeer plezierig om op de hof te hebben.
 • Aanleg achtertuin 50m2
  raadt vakman aan
  Gerco heeft naar volle tevredenheid onze achtertuin opnieuw aangelegd. Het contact verliep professioneel en snel. Luistert goed naar de wens…
  Lees meer
  Gorinchem
  Delano Vogel
Bekijk alle reviews