Vind Tuinarchitecten in Tonden

Op zoek naar Tuinarchitecten in Tonden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Tonden

 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Tuinarchitect in Tonden

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  STHY neemt de tijd voor je, luistert goed. Past ontwerp aan wanneer nodig.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf te Kamp
  Hoveniersbedrijf te Kamp
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Tuinarchitect in Tonden

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Tonden of omgeving? Hoveniersbedrijf te Kamp kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Mooie prijs voor het weghalen van de heg. Ontzettend aardige jonge gedreven ondernemer. Heeft naar volle tevredenheid de voortuin ook zomerklaar gemaakt. Met een mooi ontwerp voor de achtertuin gaat Wessel over 2 weken daar aan de slag. Aanrader!!👍
  Kom in contact
 • Visser cultuurtechniek
  Visser cultuurtechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Tonden

  Vanaf 2022 ben ik Visser Cultuurtechniek gestart, waar ik mijn ervaring en passie inzet om klanten te voorzien van een prachtig en strak gazon of weelderige bloemenweide. Of wilt u de tuin helemaal op de opnieuw aanpakken? Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen. Ik ben een perfectionist met een no-nonsense mentaliteit, waarbij klanttevredenheid voorop staat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel tevreden met hetgeen Dennis voor ons heeft gedaan. De communicatie verliep heel soepel en we zijn heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • WMToolsgroen
  WMToolsgroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Tuinarchitect in Tonden

  Mijn naam is Wim Sloot. Ik ben tuinman, ben woonachtig in Zutphen. Geboren 1965 in Lobith en opgegroeid in Elten, op de grens van Nederland en Duitsland. Mijn uurtarief is €38 excl BTW Ik verricht werkzaamheden in tuinen zoals onderhoudswerk, bestrating en schuttingen. Enkele quote’s van vaste klanten: “Wim is een harde werker en betrouwbaar in zijn afspraken” “Persoonlijk contact is het uitgangspunt bij het aangaan van een werkrelatie” “Wim weet ook altijd net iets extra toe te voegen. Kortom: prima uitgevoerde klus!” “Afspraak was snel gemaakt en alles uitstekend geregeld. Wim heeft een heg en coniferen verwijderd en een schutting geplaatst”

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus was zwaarder dan verwacht want het in de grond leggen van een erg stugge buis viel niet mee. Toch in een dagje uitgevoerd zonder wanklank. We gaan Wim vaker inhuren voor klussen in onze tuin, dat is zeker.
  Kom in contact
 • Odilia's Buitenzorg

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Tonden

  Mijn naam is Odilia Kraamwinkel en twee jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, Odilia's Buitenzorg. Ik werk al jaren in het groen en kreeg vaak de vraag van mensen of ik hun kon helpen in de tuin. Door een eigen bedrijf te beginnen, heb ik daar nu mijn werk van gemaakt. Ik kan u helpen met het aanleggen of onderhouden van uw tuin, maar kan ook een tuin/gedeelte van een tuin voor u ontwerpen. Naast mijn werk volg ik namelijk ook een opleiding tuinarchitectuur. Bij aanleg en onderhoud kunt u denken aan snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, maar ook borders aanleggen en (kleinere stukken) bestraten. Mijn werkgebied is voornamelijk in het Oosten van het land, rond Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Doetinchem, maar dankzij eigen vervoer ben ik hier wel flexibel in. Ook heb ik mijn eigen gereedschap wat overal mee naartoe kan. Mijn doel is vooral om mensen (weer) te laten genieten van en in hun tuin.

  Kom in contact
 • Wim Visser Art

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Tonden

  Ik ben een creatieve technische kunstenaar

  Kom in contact
 • Bart van Mourik

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Tonden

  Bart van Mourik kan je helpen met je Hovenier klus in Klarenbeek, Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bart van Mourik om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • G. Wieggers
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Tuinarchitect in Tonden
  Laatste review:
  Stucen overige-
  Netjes en snel gedaan. Zeker aan te raden.
  Kom in contact
 • Landbouwbedrijf W.J.M. Hobert en E.J. Hobert-Kolkman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Tonden

  .

  Kom in contact
 • Sturkenboom dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Tonden

  Graag deel ik mijn passie voor tuinen met u. Als praktijkdocent Groen geef ik les en deel ik mijn passie al met de toekomstige hoveniers. Daarnaast heb ik al ruim 23 jaar een eigen hoveniersbedrijf. Voor ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin bent u bij mij aan het juiste adres. Twijfel niet en maak een afspraak.

  Kom in contact

4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Tonden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Tonden

Andere vakmensen in Tonden

Vind vakmensen bij jou in de buurt