Vind Tuinarchitecten in Oud Ootmarsum

Op zoek naar Tuinarchitecten in Oud Ootmarsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Oud Ootmarsum

 • Lansink Hoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Lansink Hoveniers is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Vasse en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • B. van Dijk Diensten

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Ik zit al 10 jaar in het groen

 • EWILGRO HOVENIERS
  EWILGRO HOVENIERS
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Ewilgro Hoveniers bestaat uit een 3 tal vakbekwame hoveniers, zeer gedreven en vakkundig op het gebied van aanleg, onderhoud, straatwerk, grondwerk, landschapsinrichting, onderhoud. Tevens Leverancier van plantgoed. Ewilgro Hoveniers heeft ook een eigen ontwerp /advies afdeling. Kortom Wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg goede ervaring gehad met Edward van Ewilgro en zijn collega's. Snelle reactie, creatief in tuinontwerp en kundig in de aanleg. 1) Oude tuin was niet goed aangelegd waardoor er op diverse plekken water bleef staan, water vanaf de straat de tuin in lien in plaats van andersom. Dit is allemaal vakkundig opgelost! 2) De tuin leek heel erg klein. Door een andere indeling lijkt de tuin veel groter! 3) Aanplanting/bestrating van nieuwe tuin doet Ewilgro ook i.c.m. oude beplanting/bestrating. Zo is onze oude meidoorn met zorg herplaatst en zijn tuintegels opnieuw gebruikt i.c.m. oude waaltjes. Kortom: we bevelen Ewilgro van hart aan!
 • Jelle Hendriks Agro
  Jelle Hendriks Agro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Wilt u in 2023 uw tuin aanpassen/aanleggen of heeft u straatwerk? Jelle Hendriks Agro kan u hierbij voort helpen! Wij pakken allerlei projecten aan en kunnen u volledig ontzorgen: - Terrassen maken - Opritten bestraten - Aanleg gazon + aanleg beregening - Grondwerk en sloopwerk - Tuinen leeghalen - Plaatsen schutting/hekwerk - Levering vulzand, zwarte grond, gebroken puin, champost, compost, potgrond - Levering bestrating - Afvoer van puin en groenafval Ook kunt u mij inhuren als trekkerchauffeur, kraan/shovel machinist. 15 jaar ervaring als allround loonwerker! Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jelle heeft bij mij zo'n 90'm2 tuin afgegraven geëgaliseerd, voorzien van Geel zand en bestraat. Dit is netjes volgens afspraak en vlot gedaan. De volgende klus de oprit, gaat ook hij doen. Een aanrader 👍
 • Luttikhuis hoveniers
  Luttikhuis hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  U wilt toch ook genieten van uw tuin? Een uitstekende hovenier maakt met de juiste materialen van uw buitenruimte een plek om van te genieten. Helemaal aangepast aan uw wensen. En dat niet alleen. Naast eenmalig onderhoudswerk kunt u ook voor een onderhoudscontract kiezen, zodat u geen tuinzorgen meer heeft. Een hovenier die dit alles kan verzorgen vindt u in Beuningen (Ov). Luttikhuis Hoveniers heeft met zijn jarenlange ervaring een creatieve kijk op tuinontwerp en -aanleg ontwikkeld. Zij halen het beste uit de beschikbare ruimte en toveren uw buitenruimte om tot een droomtuin. Advies: Vanzelfsprekend krijgt u bij ons een deskundig advies. In een persoonlijk gesprek geven wij u advies over alles wat met uw buitenruimte, particulier of bedrijfslocatie te maken heeft. Ontwerp: Samen met u ontwerpen, realiseren wij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen, maar ook past bij pand en omgeving. Aanleg: Het is de bedoeling dat u van uw tuin nog jaren kunt genieten. De aanleg van een tuin op basis van goede uitgangspunten en materialen is dan ook een vereiste. U wilt niet tussentijds geconfronteerd worden met extra onderhoud o zelf hernieuwde aanleg van tuin. Bestrating: Luttikhuis Hoveniers heeft een jarenlange ervaring op het gebied van sierbestrating, projectbestrating evenals herbestrating. Onderhoud: Het op het juiste manier van uw tui is een voorwaarde op kwaliteit te kunne waarborgen. Wij nemen deze taak graag uit uw handen en kunnen het onderhoud compleet voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een onderhoudscontract, voor-en najaarsbeurs of een eenmalige onderhoudsbeurt.

  Laatste review:
  Al veel ervaring met deze hovenier. Tuinonderhoud, rooien en bestrating allemaal perfect uitgevoerd!
 • Hoveniersbedrijf Zanderink
  Hoveniersbedrijf Zanderink
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Hoveniersbedrijf Zanderink kan u helpen om uw plannen te realiseren. Met onze ervaring, kennis en passie zorgen wij ervoor dat uw tuin een plek wordt om van te genieten en dat elk seizoen. En opsomming wat wij onder andere voor u kunnen betekenen. Tuin aanleg Onderhoud Advies Ontwerp Grondwerk Kunstgras Buitenverlichting Bedrijfsterrein onderhoud en aanleg Landschaps Onderhoud en aanleg. (Boeren-)Erven onderhoud en aanleg Machinaal vegen Gazon en terrein maaien. Etc. Over het algemeen werk ik alleen maar wanner het nodig is kunnen we vakbekwaam personeel inschakelen ook andere machines wat bij de klus hoort is geen probleem. Ook verkopen wij top kwaliteit steigerhout (tuin-)meubelen. Heeft u een klus/opdracht of heeft u een vraag dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Referenties volgen zo snel mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend bedrijf, geeft goed adviezen, doet net even meer als gevraagd. Prettig in de omgang. Flexibel. De klus omvatte het snoeien van struiken, inkorten bomen, verwijderen van een coniferen haag. Volledig verwijderen van oude grasmat. Aanplanten van nieuwe planten, struiken en bomen. Heeft goed inzicht wat waar kan staan en bij elkaar past.
 • Erica-Borne
  Erica-Borne

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Welkom Over het bedrijf.. Erica-Borne is een hoveniersbedrijf dat zijn oorsprong al kent in 1936, voornamelijk werkzaam in Twente. Erica-Borne kenmerkt zich door haar betrokkenheid en vakmanschap. Wij werken vanuit een solide bedrijf en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Door jarenlange ervaring, opgedane kennis en onze vertrouwensband die wij opgebouwd hebben met al onze toeleveranciers hebben wij een goede reputatie kunnen opbouwen. Wij leveren kwaliteit bij alle tuingerelateerde werkzaamheden. Ons bedrijf bestaat uit toegewijde medewerkers die hun vakmanschap combineren met creativiteit en kennis van zaken die naadloos aansluiten op uw wensen. Persoonlijke aandacht en vakkennis van onze medewerkers staan bij ons centraal. Onze klanten bestaan o.a. uit particulieren, bedrijven, scholen, instellingen en woningcorporaties. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.

 • Pm Tuinontwerpen
  Pm Tuinontwerpen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Pm tuinontwerpen is een jong bedrijf, wat gestart is in juli 2019. Mijn doel is om samen met u een geweldig en uniek tuinontwerp te maken, wat voldoet aan uw wensen en eisen. We kunnen voor u een 2D/3D en een beplantingsplan maken. Ook kunnen we de beplanting leveren en uitzetten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Patrick denkt goed mee, levert een uitgebreide ontwerp met een plattegrond, 3d tekeningen, beplantingsplan, materialenlijst, etc. Hierdoor krijg je een goed beeld bij de gewenste tuin. Een groot voordeel is dat Patrick ook ervaring heeft als hovenier en daardoor ook op basis van het budget een ontwerp naar wens kan maken.
 • Hoveniersbedrijf Benneker

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  20 jaar ervaring, alle materialen beschikbaar

 • E. Grunder Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oud Ootmarsum

  Het bedrijf E. Grunder Tuinen is gevestigd in de lutte in twente, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wat wij doen Bestrating aanleggen of herbestraten Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp maken, tuinrenovatie. Mvg E. Grunder Tuinen

Populaire lokale Tuinarchitecten in Oud Ootmarsum

Andere vakmensen in Oud Ootmarsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt