Vind Tuinarchitecten in Hoogersmilde

Op zoek naar Tuinarchitecten in Hoogersmilde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Hoogersmilde

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Perfekt! Gartenunterhalt generell, jederzeit wieder. Sehr freundliches und kompetentes Team.
 • Ecologisch Natuurlijk

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Hoi, ik ben Bram en als ecologisch tuinman, help ik je graag bij het onderhouden en opzetten van een zo natuurlijk mogelijke tuin! Hierin kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden, vanuit een ecologische visie; samenwerkend met de natuur en het (her)gebruik van duurzame materialen.

 • Meijerhoff Services

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Meijerhoff Services, werkzaamheden zijn zeer omvangrijk en omvatten onder andere zaken als bestrating aanleggen, plaatsen van carports en binnenmuren plaatsen. Het bedrijf bestaat uit een vader en zoon die al meer dan 10 jaar ervaring hebben met dergelijke projecten, en nu officieel bij de KVK ingeschreven staan onder de naam “Meijerhoff Services”. Wij zijn recht door zee en bespreken met u alle ins en outs van het project, om de kosten en baten af te wegen. Kwaliteit en (klant)contact zijn steekwoorden bij ons. Een project is niet klaar tot u en wij tevreden zijn.

 • Evers bloemen en planten
  Evers bloemen en planten
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Hoveniers bedrijf Evers kan je helpen met je Hovenier klus in Diever en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Evers bloemen en planten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede afspraken, keurig afgewerkt
 • Iwema klussen
  Iwema klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Ik bezit een breed scala aan werkervaring in meerdere soorten klussen. Ik sta voor duidelijke communicatie, netjes en nauwkeurig werk. *Tuinonderhoud/aanleg. *Kleine elektra klussen *Kleine bouw projecten zoals overkapping *Straatwerk *Sloopwerken

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ik ben erg tevreden met de klus. De tuin oogt nu weer stukken beter. Rudy is een harde werker en werkt netjes. Ook de communicatie verliep fijn en vlot. Al met al zeer tevreden!
 • De Bruin Grondwerk
  De Bruin Grondwerk
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  De bruin grondwerk verricht werkzaamheden bij u in de tuin wij zijn gespecialiseerd in grondwerk zoals uitgraven van bouwputten,egaliseren van grond en zand, struiken of bomen rooien/planten , bestrating en tuin/rijbak drainage in overleg.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Top gedaan voor een goede prijs
 • LED Paradijs
  LED Paradijs

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Hoogersmilde
 • H.M. Schaap
  H.M. Schaap
  Beoordeling: 4.4 van 54.4521 reviews
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Bij deze wil ik mijn bedrijf H.M. Schaap graag aan u voorstellen. Na 17 jaar ervaring in de bestrating ben ik in 2005 voor mijzelf begonnen onder deze onderneming. Dit omdat er heel veel werk beschikbaar was, maar ook omdat ik veel plezier haal uit het contact met mijn klanten, de afwisseling van mijn werkzaamheden en natuurlijk buiten zijn. Met 35 jaar ervaring kan ik ieder project wat u in gedachte heeft uitvoeren en samen met mijn collega een mooi resultaat realiseren. Wij ronden tussen de 30 en 40 projecten per jaar af, afhankelijk van hoe groot de projecten zijn. Onze diensten variëren van bestratingen tot werkzaamheden bij u in de tuin, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van schuttingen. Wilt u hier meer over weten, dan raad ik u aan om referenties van eerdere tevreden klanten te bekijken of kijk uiteraard even op mijn website. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Ik ben niet zo tevreden: afspraken t.a.v. uitvoering werden niet nagekomen en ik kreeg geen goed advies waardoor het resultaat tegenviel en ik veel extra werk had. Ook werd slordig omgesprongen met mijn spullen.
 • Antonie Bruins Tuinservice
  Antonie Bruins Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Hoogersmilde

  Antonie Bruins Tuinservice is een Hoveniers bedrijf dat al uw tuinwerkzaamheden voor u kan doen, van onderhoud tot aanleg. Antonie Bruins Tuinservice is een eenmanszaak officieel opgericht in maart 2017 en is vooral werkzaam in de regio Assen tot met Groningen. Het bedrijf is opgericht met veel passie voor het Hoveniers vak. Voor goede kwaliteit en een meedenkende gediplomeerde Hovenier, zit u bij Antonie Bruins Tuinservice goed.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een goede vakman die precies deed wat er was afgesproken. Een heel mooi eindresultaat. Zeker een aanrader.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Hoogersmilde, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Hoogersmilde

Andere vakmensen in Hoogersmilde

Vind vakmensen bij jou in de buurt