Vind Tuinarchitecten in Appelscha

Op zoek naar Tuinarchitecten in Appelscha? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Appelscha

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Appelscha

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Ecologisch Natuurlijk

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Appelscha

  Hoi, ik ben Bram en als ecologisch tuinman, help ik je graag bij het onderhouden en opzetten van een zo natuurlijk mogelijke tuin! Hierin kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden, vanuit een ecologische visie; samenwerkend met de natuur en het (her)gebruik van duurzame materialen.

 • JRA Service
  JRA Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Appelscha

  JRA Service, een jonge vakman die veel kan en professioneel te werk gaat. Goede duidelijke afspraken zijn heel belangrijk binnen mijn bedrijf. JRA Service is gespecialiseerd in tuinonderhoud, interieur reiniging, auto detailing en houtbewerking. Materiaal word verzorgt door de klant en wij doen het vakwerk tevens kunt u mij om hulp vragen met de aanschaf van materiaal. Wij gaan pas weg wanneer het u naar het zin is.

 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Tuinarchitect in Appelscha

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vintra heeft in een dag met zijn tweeen heel veel werk vericht. er moet nog meer gebeuren en daar heb ik ze direct weer voor ingehuurd.
 • Meijerhoff Services

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Appelscha

  Meijerhoff Services, werkzaamheden zijn zeer omvangrijk en omvatten onder andere zaken als bestrating aanleggen, plaatsen van carports en binnenmuren plaatsen. Het bedrijf bestaat uit een vader en zoon die al meer dan 10 jaar ervaring hebben met dergelijke projecten, en nu officieel bij de KVK ingeschreven staan onder de naam “Meijerhoff Services”. Wij zijn recht door zee en bespreken met u alle ins en outs van het project, om de kosten en baten af te wegen. Kwaliteit en (klant)contact zijn steekwoorden bij ons. Een project is niet klaar tot u en wij tevreden zijn.

 • 3DVisual
  3DVisual
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Appelscha

  3DVisual is een bouwkundig tekenbureau in Drenthe. 3DVisual is gespecialiseerd in: - 2D plattegrond - 2D aanzichten - 3D model (waaronder BIM) - (foto-realistische) Foto's - (foto-realistische) video-animatie

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erwin heeft een prachtig ontwerp gemaakt op basis van onze wensen. Hij komt afspraken goed na en we hebben zelfs wat meer impressies gekregen dan afgesproken. We zijn blij met het resultaat en de samenwerking. Een aanrader!
 • Antonie Bruins Tuinservice
  Antonie Bruins Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Appelscha

  Antonie Bruins Tuinservice is een Hoveniers bedrijf dat al uw tuinwerkzaamheden voor u kan doen, van onderhoud tot aanleg. Antonie Bruins Tuinservice is een eenmanszaak officieel opgericht in maart 2017 en is vooral werkzaam in de regio Assen tot met Groningen. Het bedrijf is opgericht met veel passie voor het Hoveniers vak. Voor goede kwaliteit en een meedenkende gediplomeerde Hovenier, zit u bij Antonie Bruins Tuinservice goed.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een goede vakman die precies deed wat er was afgesproken. Een heel mooi eindresultaat. Zeker een aanrader.
 • JW-Design

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Appelscha

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Donkerbroek bij JW-Design terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • KraantjeChris
  KraantjeChris
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Appelscha

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker of iemand die je riolering kan repareren of vervangen nodig in Bovensmilde of omgeving? KraantjeChris kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker of gwwer voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen plaatsen van een nieuwe schutting….en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Iwema klussen
  Iwema klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Appelscha

  Ik bezit een breed scala aan werkervaring in meerdere soorten klussen. Ik sta voor duidelijke communicatie, netjes en nauwkeurig werk. *Tuinonderhoud/aanleg. *Kleine elektra klussen *Kleine bouw projecten zoals overkapping *Straatwerk *Sloopwerken

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ik ben erg tevreden met de klus. De tuin oogt nu weer stukken beter. Rudy is een harde werker en werkt netjes. Ook de communicatie verliep fijn en vlot. Al met al zeer tevreden!

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Appelscha, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Appelscha

Andere vakmensen in Appelscha

Vind vakmensen bij jou in de buurt