Vind Interieur ontwerpers in Appelscha

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Appelscha? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Appelscha

 • Ecologisch Natuurlijk

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Hoi, ik ben Bram en als ecologisch tuinman, help ik je graag bij het onderhouden en opzetten van een zo natuurlijk mogelijke tuin! Hierin kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden, vanuit een ecologische visie; samenwerkend met de natuur en het (her)gebruik van duurzame materialen.

 • 3DVisual
  3DVisual
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Appelscha

  3DVisual is een bouwkundig tekenbureau in Drenthe. 3DVisual is gespecialiseerd in: - 2D plattegrond - 2D aanzichten - 3D model (waaronder BIM) - (foto-realistische) Foto's - (foto-realistische) video-animatie

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Het was een erg fijne samenwerking en denkt graag mee. Het contact verliep snel en prettig, voor een mooie prijs. Bedankt!
 • JW-Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Donkerbroek bij JW-Design terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Styling by Cait
  Styling by Cait

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Styling by Cait is bedacht om mensen te helpen met hun interieur. Droomt u ervan om een geheel nieuw interieur plan te ontvangen? Kvk-nr: 90965582 Dit gaat het jou opleveren: Een schitterend interieur, Een interieur vol met karakter en waar je je thuis voelt. Meer geluk en welzijn, Een interieur dat rust en balans uitstraalt. Overzicht en rust, Geen stress, geen twijfels meer. Meer tijd, Je bent niet langer bezig met je interieur. Hierdoor houd je tijd over voor je gezin en jezelf.

 • Daro Home & Interior
  Daro Home & Interior

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Hi Ik ben Rawan in 2010 afgestudeerd Interieuradviseur. Heb jaren lang ervaring met het geven van interieuradvies. Ik ontwerp graag 2D-3D plannen voor jouw nieuwbouw of verbouw plannen. Ik geef kleur en materiaal advies . Zowel digitaal als op locatie. Na een compleet uitgevoerde interieurplan is het afstylen net zo belangrijk. Dit doe ik zelf ook om het gehele project af te ronden! Met een eigen collectie woonaccessoires! Heb je (ver)bouw plannen? Heb je hulp nodig met het veranderen van je woning? Maakt niet uit hoe groot of klein het project is, ik sta graag voor je klaar.

 • Leonie van den Ende
  Leonie van den Ende
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Appelscha

  Als zelfstandig klusbedrijf met ervaringen in de bouw van Tiny houses, renovatie- en verbouwingswerkzaamheden kan ik u helpen bij allerhande klussen in en rond uw woning. Wilt u een nieuwe vloer in uw woonkamer? Behoefte aan een meubel op maat? Zijn uw kozijnen toe aan een verfbeurt? Of behoefte aan een nieuw tuinhuis / overkapping? Ik sta graag voor u klaar! Met een 3D programma kan er desgewenst vooraf een visualisatie gemaakt worden. Bekijk het portfolio voor een greep uit mijn laatste werk en neem zeker vrijblijvend contact op zodat ik u verder kan helpen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Fantastisch geholpen door Leonie.
 • Feragag
  Feragag

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Telecommunications (4G-5G swap, mw connection), and IT (structured lan network, wifi, cable, fiber) implementation and troubleshooting with 14 years of experience.

 • Interior Wish

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Interieurstudio voor particuliere en zakelijke klanten. Gevestigd in Assen, werkzaam in Drenthe en Groningen. InteriorWish maakt 2D tekeningen en 3D fotorealistische impressies, waardoor de opdrachtgever meer inzicht en kennis krijgt over de geplande verbouwing. InteriorWish is een eenmanszaak. Opgeleid interieurontwerper, stylist en ervaren civiel ingenieur, ook geïnteresseerd in duurzaamheid. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennis maken

 • Armando Bouwadvies
  Armando Bouwadvies
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Interieur ontwerper in Appelscha

  Armando Bouwadvies is een jong ambitieus bouwkundig bedrijf gevestigd in Nieuwehorne. Divers in het vak met ervaringen vanaf de tekentafel tot aan de praktijk is ons streven de opdrachtgever in korte lijnen te begeleiden van ontwerp tot en met realisatie. Wij werken voor particulieren, bedrijven, bouwbedrijven en projectontwikkelaars

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Armando en Gideon hebben bij ons een mooie robuuste overkapping van 5m bij 3m gerealiseerd. Vooraf een 3d tekening gemaakt die precies liet zien hoe het zou worden. Helemaal naar wens afgeleverd. Nogmaals bedankt! Zou Armando volgende keer weer kiezen.
 • Muur Design van Bommel
  Muur Design van Bommel

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Appelscha

  Ik ben een zelfstandig interieur bouwer/ontwerper en ben erg vertrouwd met de fijne klusjes. Ik heb veel keukens gebouwd maar ook veel interieur voor bedrijven en particulieren. Op dit moment ben ik een bedrijf in muur en wand panelen begonnen met installeren en verkoop ervan. Ik heb nu ik gestart ben uren vrij om andere mensen te helpen. Wat ik kan betekenen voor andere mensen? Dan kan je denken aan het plaatsen van akoestische of wand panelen, keuken renovaties of andere klussen waarbij hout betrokken is. Daarnaast kan ik ook helpen met onafhankelijk advies voor interieur en meubel bouw. En ik kan helpen bij het uitwerken van design wat betreft interieur en meubel bouw.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Appelscha

Andere vakmensen in Appelscha

Vind vakmensen bij jou in de buurt