Vind Tuinarchitecten in Drogeham

Op zoek naar Tuinarchitecten in Drogeham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Drogeham

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Drogeham

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Tuiten Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Drogeham

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper nodig in Drogeham of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Bestratingsbedrijf Van der Bij
  Bestratingsbedrijf Van der Bij
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Tuinarchitect in Drogeham

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Marcel Van der Bij. Sinds begin 2015 ben ik actief op Werkspot en heb inmiddels meerdere klussen succesvol afgerond. Zie ook mijn reviews. Ik ben voornamelijk actief als stratenmaker. Uiteraard geef ik garantie. Ik zie er erg naar uit met u kennis te mogen maken en uw opdracht succes te mogen afronden. Met vriendelijke groet, Marcel Van der Bij

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel contact gehad, vlot een afspraak kunnen maken en prima uitgevoerd.
 • Stiva
  Stiva
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Drogeham

  Stiva bestratingen is een familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar bestaat. En al die tijd hebben we goede kwaliteit voor een schappelijke prijs geleverd. Van grote klussen zoals wegenbouw, dijkzetten of industrieterreinen tot opritten en sierbestrating, wij zijn van alle markten thuis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en goed werk.
 • Tuinservice Michael Nijboer
  Tuinservice Michael Nijboer

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Drogeham

  Tuinservice Michael Nijboer is een jong éénmansbedrijf wat deskundig is in onderhouden & aanleggen van tuinen. voor particulier maar ook voor bedrijven.

 • Abele Rinsma Dienstverlening
  Abele Rinsma Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinarchitect in Drogeham

  Mijn naam is Abele Rinsma en ik ben de eigenaar van het bedrijf Abele Rinsma Dienstverlening. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven hoveniers werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Schuttingen plaatsen - Tuin onderhoud werkzaamheden - Tuinhuizen plaatsen - Fruitbomen snoeien - Aanleg tuinen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Abele Rinsma Dienstverlening over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Abele Rinsma

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Samen met Abele tot een prachtige voortuin gekomen . Abele heeft kennis van zaken en goede ideeën. Het is een Topper! en een vakman.
 • Eddies Creatieve Tuinideeën
  Eddies Creatieve Tuinideeën
  Beoordeling: 4.2 van 54.252 reviews
  Tuinarchitect in Drogeham

  Mijn naam is Eddie Hooghiemstra en eigenaar van Hoveniersbedrijf: - Eddies Creatieve Tuinideeën – Uw tuin,Mijn passie, van begin tot eind. Voor nu en voor in de toekomst! Met 14 jaar ervaring als hovenier, vakbekwaam en gediplomeerd in aanleg en onderhoud,wil ik mensen adviseren op tuingebied, en mijn ideeën delen Elke nieuwe tuin is een ervaring waar ik voor ga, dat is mijn Passie: Uw Tuin!! Een Hovenier met een grote passie voor tuinen,een groen hart en dichtbij de natuur. Creatief, sportief, enthousiast, klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en meedenkend. Creatief en enthousiast in wat ik doe: Adviseren, Ontwerpen, Aanleggen en onderhouden van tuinen. Wat ik doe: Advies, Ontwerp, Aanleg, Bestrating, Vijvers, Beplanting, Onderhoud, Hekwerk/schuttingen/pergola's Of u kiest voor een Totaalontwerp van uw tuin. Hierbij krijgt u een ingebonden boekje; wat met veel zorg wordt samengesteld. Belangrijk voor mij: - Duidelijke afspraken over o.a de kosten - Kwaliteit leveren door de juiste keuze van materiaal en beplanting. - Klantgericht werken. - Persoonlijk contact - Nazorg. Zit u met uw handen in het haar? Heeft u wel ideeën, maar geen idee hoe u dit aan moet pakken? Waar u moet beginnen en wat de mogelijkheden zijn? Ik kan u helpen uw ideeën te realiseren. Op deze manier kunnen we samen tot een mooi eindresultaat komen. Zodat u kunt zeggen; Wow, dit is wat ik wil,"en u van uw tuin kunt genieten. Dag in dag uit,het hele jaar door! Of dit nu gaat om advies, aanleg, onderhoud, of een compleet plan? Klein of groot,ik kom graag vrijblijvend bij u langs. Ik zie uw tuin als een verlengstuk van uw karakter, persoonlijke smaak en voorkeur. Uw eigen ik, wat aan moet/kan sluiten bij uw woning/interieur Zodat dit een geheel vormt! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op via Werkspot geheel vrijblijvend!

  Laatste review:
  Onze ervaring met Eddie was goed. Hij reageerde adequaat op onze uitnodiging om ideeën voor onze tuin te bedenken. Hij kwam met verschillende leuke ideeën en al overleggend zijn we tot het definitieve plan gekomen. Ook kwam hij met een voorstel voor de beplanting. Hij heeft veel tijd gestoken in het uitzoeken van de kleuren en hoogtes . De uitvoering door Eddie was erg netjes.
 • Zandberg Dienstverlening & Handelsonderneming

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Drogeham

  Goede dag leuk dat u ons pagina bekijken Wij zijn een jong startende ondernemers met zeer scherpe prijzen altijd binnen 24uur een prijs op maat Voor herstarten Nieuwe aanleg Sierbestrating Terras tegels van 60x60 80x80 50x50 100x100. Of andre maaten Ook leggen wij graszoden Kunstgras Plaatsen schuttingen op wens van klant Of u veranda op maat . Ook verrichten wij tegelwerk binnen huis in wz badkamer of in u keuken Of heeft u een andre wens vraag naar de mogelijkheden

 • Hoveniersbedrijf J. Gal
  Hoveniersbedrijf J. Gal
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Drogeham

  "Een mooie tuin voor iedereen" Dat is de gezegde van hoveniersbedrijf J.Gal. Voor mij is hovenier het mooiste vak ter wereld. De wensen realiseren van en voor de klant. J. Gal heeft jaren lange ervaringen als hovenier. Wij staan graag voor u klaar. ● Tuinonderhoud ● Tuinaanleg ● Leggen sierbestrating ● Rooien van bomen kortom alles wat met de tuin heeft te maken Waar onze klanten jaren van kunnen genieten.

  Laatste review:
  Mijn ervaringen waren goed. De tuin ziet er prachtig uit. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en alles werd in overleg gedaan.
 • Provenco

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Drogeham

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Surhuisterveen bij Provenco terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Drogeham, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Drogeham

Andere vakmensen in Drogeham

Vind vakmensen bij jou in de buurt