Vind Airco installateurs in Drogeham

Op zoek naar Airco installateurs in Drogeham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Drogeham

 • JTM aircotechniek
  JTM aircotechniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews
  Airco installateur in Drogeham

  Welkom bij JTM Aircotechniek, waar comfort en kwaliteit samenkomen in perfecte harmonie! Als bedrijf in de wereld van airconditioning en klimaatbeheersing staan wij bekend om onze betrouwbare oplossingen die zorgen voor een aangename leef- en werkomgeving, waar dan ook. Bij JTM Aircotechniek doelen we naar perfectie in elk project dat we aanpakken. Onze deskundige teamleden zijn gepassioneerd over het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het installeren van geavanceerde airconditioningsystemen in residentiële woningen, het optimaliseren van de klimaatregeling in commerciële ruimtes of het onderhouden van industriële HVAC-installaties. Wij staan garant voor vakmanschap en klanttevredenheid!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Mannen reageren snel en volgens afspraak. Ze komen vrijblijvend langs om alles goed te bekijken alvorens aan de slag te gaan. Een aanrader!
 • Penninga Binnenklimaat
  Penninga Binnenklimaat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Airco installateur in Drogeham

  Zelfstandig vakman op het gebied van airconditioning. Meer dan 20 jaar ervaring in het airco vak, gedegen advies en overleg vooraf vind ik belangrijk. Ben in bezit van BRL200 Fgassen certificaat, lever diverse fabricaten airco's, uiteraard ook multisplit. Regio Noordoost Friesland en Noordwest Groningen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snelle en vriendelijke service
 • Van Assen Installatie & Service
  Van Assen Installatie & Service
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Airco installateur in Drogeham

  Sinds 2015 ben ik het bedrijf Van Assen installatie & service gestart. Na het behalen van mijn MBO diploma elektra heb ik 9 jaar gewerkt als installateur. Ik ben gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van het installatie werk aangaande elektra en gas, water en cv in en rondom uw huis. Heine van Assen Van Assen Installatie & Service

  Laatste review:
  Elektra overige-
  Prima, komt afspraken goed na en levert prima werk.
 • WP Installaties

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Drogeham

  WP Installaties kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in 9865 AH, Opende, Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met WP Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Veenstra Beheer B.V.

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Drogeham

  Wapz. we installeren, Warmtepompen airco's pelletkachels Zonnepalen. We zijn een nieuw bedrijf met veel kennis in huis voor het installeren van de producten die hierboven zijn vernoemd. wij gaan voor duurzaam u ook? Met vriendelijke groet Duurzaamwapz

 • De Zwart Installatietechniek

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Drogeham

  De Zwart Installatietechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Opende en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Toilet renovatie, Warmtepomp installeren of vervangen, Zonneboiler installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met De Zwart Installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Job Airco's Noord
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Airco installateur in Drogeham

  Job Airco's Noord kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Winsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met Job Airco's Noord om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Deskundig en serieus,goede job verricht
 • RDV Tech B.V.
  RDV Tech B.V.

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Drogeham

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Burgum bij RDV Tech B.V. (Friesland airco ) terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Airco installeren of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Pelletkachel plaatsen of vervangen, Warmtepomp installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Wij zijn stek gecertificeerd!

 • Technisch Installatiebedrijf P. Visser

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Drogeham

  nog niet beschikbaar

 • CvD Installaties
  CvD Installaties
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Airco installateur in Drogeham

  CvD Installaties is een elektra en water installaties bedrijf in Kollum en omgeving, die graag uw problemen oplost.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijke, correcte jongeman. Heeft zijn werk uitstekend gedaan. De volgende klus zou ik zeker CvD benaderen. Hij krijgt vanmij een 10.!!

4.6

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Drogeham, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 36 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Drogeham

Andere vakmensen in Drogeham

Vind vakmensen bij jou in de buurt