Vind Tuinarchitecten in Broek op Langedijk

Op zoek naar Tuinarchitecten in Broek op Langedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Broek op Langedijk

 • Integral Landscape Design Ontwerp & Advies
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Tuin- en Landschapsinrichting Integrall Landscape Design is vooral een ontwerp bureau, daarnaast leggen wij ook tuinen aan. Wij zijn gespecialiseerd in beplantingsplannen, ecologische tuinen en 3D ontwerpen. Door onze achtergrond, Tuin en Landschapsontwerp maken wij exclusievere ontwerpen. Een tuin is bij ons echt compleet, anders dan bij de gemiddelde hovenier. Ontwerpen maken wij voor tuinen en landschappen door heel Nederland heen. Aanleggen doen wij vooral in de kop van Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Spanbroek. Bachelor Tuin en Landschapsarchitectuur Een Tuin is het verlengde van het huis! Een extra kamer, onze tuinen en beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg fijn contact, snel en duidelijk. Netjes gewerkt, houd zich aan gemaakte afspraken. Denkt graag mee zodat t mooiste gemaakt word.
  Kom in contact
 • HOPRILA
  HOPRILA
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Hoprila.Hans kan je helpen met je Hovenier klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, tegel- of graafwerk,struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met hoprila hans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Hans was very friendly and inspirational when it came to our garden, he helped with great ideas and did a wonderful and neat job! We are very happy with his work and would definitely recommend!
  Kom in contact
 • CC tuin&klusbedrijf
  CC tuin&klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  CC tuin&klusbedrijf B.V .is een professionele familie gevestigd in Zaandijk. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin of woonruimte, Onze specialiteit zijn tuinen en binnen klusjes. Ben u op zoek naar een goede tuinman, schilder, timmerman, vloeren leger en allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het goede adres, voor allerlei klussen klein maar ook groot.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Miguel en zijn collega’s hebben snel en nauwkeurig gewerkt. Van ontwerp tot uitvoering denken ze goed mee, met oog voor details, met een prachtige tuin als resultaat. Heel hartelijk bedankt!
  Kom in contact
 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
  Kom in contact
 • WenN Verschoor
  WenN Verschoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Ik ben Natasja Verschoor en heb een opleiding Ecologisch Tuin ontwerp gedaan. Mijn werk loopt uiteen van borders opnieuw ontwerpen tot een totale nieuw tuin ontwerp inclusief een bij de wensen passend beplantingsplan. Ik hou van tuinieren op een duurzame en ecologische manier maar schuw de combinatie met niet inheemse planten absoluut niet. Het meerendeel van mijn projecten zijn kleine tot middelgrote stadstuinen. Tevens wordt ik ingeschakeld door zowel hobby als professionele tuiniers voor bodem en plant advies. Tot slot heb ik een redelijk aantal tuinen in onderhoud, dit is dus ook een mogelijkheid voor de tuin genieter die niet zo van tuinieren houd.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg fijn en duidelijk contact, eerst een vrijblijvend gesprek met duidelijke offerte. Natasja is erg open in haar communicatie en denkt mee. Ze houdt rekening met de wensen van mij als klant en heeft goeie opties om huidige planten te herschikken. Een prachtig tuinontwerp welke tot in detail is uitgewerkt. Inmiddels zijn we zelf aan de slag om de tuin vrij te maken en de eerste basis aan de leggen. Zodra we klaar zijn hebben wij weer contact over de volgende stap. Ik wordt erg enthousiast van haar brede kennis en super leuke opties. Ik kan niet wachten om in de zomer in de tuin te zitten waarvan zij het plan heeft gedacht, maar ook ik zelf (met hulp van mijn vader) werkt aan heb verricht.
  Kom in contact
 • Thijs van Langen Tuintechniek
  Thijs van Langen Tuintechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Hallo, Ik ben Thijs van Langen, Al 3 jaar zelfstandig hovenier in Zuid-Scharwoude. Van complete tuinaanleg inclusief ontwerp tot onderhoud van de tuin. Laat me weten wat ik voor u kan doen, Mvg. Thijs van langen Tuintechniek

  Laatste review:
  Toptuintje afgeleverd! Ondanks dat het officieel (als zelfstandige) pas zijn tweede tuin was: Thijs is een ervaren vakman voor tuin- en groenprojecten. Gaf goeie adviezen voor de inrichting, denkt creatief mee, heeft een duidelijke visie op wat mooi en praktisch is met oog voor details. Bovendien is hij goed gezelschap om over de vloer te hebben en een bakkie mee te doen. Ik was erg blij dat hij zo snel tijd voor m'n tuin had, want ik voorspel voor de toekomst lange wachttijden voor degenen die Thijs willen inhuren.
  Kom in contact
 • H.T.S.
  H.T.S.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Welkom op het profiel van H.T.S. Ik ben Rens Houter, eigenaar van allround klusbedrijf H.T.S. Wij bij H.T.S. doen ons best om uw droom te realiseren. Goede service en klantgerichtheid hebben wij hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk dat zowel de klant als wij van H.T.S. er een goed gevoel aan overhouden. Bij ons kunt u terecht voor (bijna) alle bedenkbare klussen in en om huis. Denk aan; - Complete renovaties van badkamers, toiletten en keukens - Loodgieterswerk - Installatie werk - Timmerwerk - Schilderwerk - Tegelen - Complete tuin renovaties HTS is het allround klusbedrijf waar u op kunt bouwen. Hopelijk tot snel, Vriendelijke groet Rens Houter

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De uitvoering zal 26 juli plaats vinden. Contact en communicatie lopen tot nu toe prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de klus goed wordt uitgevoerd
  Kom in contact
 • Sentenie klusbedrijf
  Sentenie klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Ik ben Hans, een klusser in hart en nieren en niet snel voor een gat te vangen. Na 10 jaar in loondienst bij een hovenier ben ik in 2017 als ZZP'er begonnen met als specialisatie, hout! Schuttingen, poorten, vlonders, beschoeiing enz. vormen geen grote uitdaging voor mij. Vanzelfsprekend is bestrating aanleggen ook een groot onderdeel van mijn werk. Mijn werkgebied is veelal Heerhugowaard of binnen een straal van 20 kilometer hiervan. Er zijn vele projectfoto's en referenties beschikbaar van de vele projecten die we hebben gerealiseerd in het recente verleden, waar ik U uiteraard graag over informeer tijdens een persoonlijke ontmoeting.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het plaatsen van de schutting met poort en slot in de achtertuin ging in goed overleg en alles is naar wens uitgevoerd. Alles is netjes geplaatst en voor een eerlijke prijs. De kwaliteit van het werk dat gedaan is uitstekend.
  Kom in contact
 • Bart Bakker Dienstverlening
  Bart Bakker Dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Mijn naam is Bart Bakker en woon in Heerhugowaard. Ik ben sinds 30 april voor mezelf begonnen als klussen en hoveniersbedrijf. Hierbij doe ik klussen in en om het huis, en daarnaast aanleg en onderhoud van tuinen. Ik beschik over 2 rechterhanden en een oog voor detail. Er wordt dan ook regelmatig gezegd: wat je ogen zien maken je Hierbij ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik denk altijd in oplossingen, een directe nee komt niet in m'n woordenboek voor. Wie weet ben ik binnenkort bij jou aan de slag. Mvg Bart

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bart heeft het pad netjes bestraat. Alles is in één dag gedaan.
  Kom in contact
 • Top Tuin Service
  Top Tuin Service
  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews
  Tuinarchitect in Broek op Langedijk

  Top Tuinservice bied alles voor de Tuin en meer u kunt bij Top Tuinservice terecht voor ontwerp, renovatie, aanleg, restyling en onderhoud van u tuin of bedrijfstuin. Daarnaast zijn gespecialiseerd in (sier)bestrating, schuttingen, vlonders, pergola's, terrassen, terrasoverkappingen, blokhutten, schuur en garagebouw, diverse tuintimmerwerk en (steigerhouten) tuinmeubelen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek dat niet alles duur hoeft te zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede ervaring Rekening volgens afspraak Kan mogelijk beter communiceren.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Broek op Langedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Broek op Langedijk

Andere vakmensen in Broek op Langedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt