Vind Slotenmakers in Broek op Langedijk

Op zoek naar Slotenmakers in Broek op Langedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Broek op Langedijk

 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle service, prima prijs, betrouwbaar, vakman
  Kom in contact
 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van de tuindeur is mooi gemaakt. Goede service.
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf M. Steltenpool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Een All-round Timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud. Altijd streven naar het gewenste resultaat en een tevreden klant.

  Kom in contact
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85408 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Super snel en netjes alle deur hendels gemonteerd. Heel blij mee! Snelle reactie en snel beschikbaar.
  Kom in contact
 • Montagebedrijf P.H. de Boer
  Montagebedrijf P.H. de Boer
  Beoordeling: 4.3 van 54.3515 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Beste klant Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Paul en ben voor mij zelf gestart in 1999 met mijn bedrijf in timmer en montagewerk. Bij verschillende bouwbedrijven heb ik de meeste opdrachten wel zoal gedaan. Ik heb ongeveer 4 jaar houten vloeren en laminaat gelegd. En zo'n 5 jaar tuinhuizen en blokhutten geplaatst. De laatste jaren doe ik regelmatig werkzaamheden in hotels en restaurants , zoals complete verdiepingen als hotel kamers verbouwen met een aantal vaklieden. Maar kleine klussen in en om huis, daar kunt u mij ook voor benaderen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer professioneel en volledig Heeft de druk op de slot verlaagt en nu werkt het perfect! ook zeer vriendelijk en toegankelijk.
  Kom in contact
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
  Kom in contact
 • MBC bouwtechniek
  MBC bouwtechniek

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  MBC bouwtechniek is een jonge onderneming met een uitgebreid assortiment aan vakbekwaamheid. Voortgekomen uit jaren werkervaring in de composiet branche. In deze sector wordt alles met de hand gemaakt zonder dat daarvoor gebruik gemaakt kan worden van conventionele oplossingen. Je bouwt vanaf de grond en draagt zorg voor een perfect eindresultaat. Door te werken met zoveel technieken en materialen (hout, kunststof, metalen etc) vervaardig je een goed inzicht in techniek en een breed scala aan handvaardigheden. Denk hierbij aan: - timmerwerk - sloopwerk - gevelbekleding - schilderwerk - reparaties - lamineren - installatietechnieken U bedenkt het, ik maak het. Er is geen gereedschap waar ik niet mee kan werken. Daar waar geen vaste paden of oplossingen waren creëerde ik zelf de tools om zo een perfect eindproduct af te leveren. Het werd tijd om deze creativiteit en handigheid toe te passen in een eigen bedrijf. Klanttevredenheid staat op nummer één. We lopen samen het eindresultaat na en ik vetrek pas als u tevreden bent! Mocht er onverhoopt later een gebrek naar voren komen sta ik uiteraard z.s.m. voor de deur met een oplossing! Tevens ben ik construction all risk verzekerd (CAR). Mbc bouwtechniek De kroon op uw klus

  Kom in contact
 • Epan Bouw
  Epan Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Epan Bouw staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de bouwsector zijn wij gespecialiseerd in onderhoud renovatie restauratie en burgerwerk , Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk project met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. We luisteren naar de wensen van onze klanten en leveren op maat gemaakte oplossingen. Bij Epan Bouw zijn we pas tevreden als onze klanten dat zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en transparante aanpak van uw bouwproject!" Info @ epanbouw nl

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wij hadden een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. - koof timmeren en afwerken - wand timmeren en afwerken - kozijn plaatsen en deur afhangen - nieuwe keukenkraan plaatsen - 10m2 laminaat leggen Wij zijn super tevreden met de verrichte werkzaamheden en de manier hoe alles verlopen is, daarom hebben we Mitch ook gevraagd een offerte te maken voor een aanbouw aan ons huis.
  Kom in contact
 • Wood-maker
  Wood-maker
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Wood-maker is uw ideale partner voor alle klus- & timmerwerken. Wood-maker is een jong bedrijf maar met meer dan 10 jaar ervaring in de mutatie, utiliteit, nieuwbouw en renovatie zijn wij voor u een stabiele partner. Voor alle renovatie en nieuwbouw timmerwerken bent u bij ons aan het juiste adres en geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wood-maker is al jaren lang gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van dakramen. Met 1500+ geplaatste dakramen een zeer betrouwbare partner. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en de uitvoering kan door ons efficiënt werken vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect afgewerkte klus. Dakraam in halve dag geplaatst. Aan te raden vakman. Bedankt Sven! Bart en Miriam
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf oranje allround

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Broek op Langedijk

  Bouwbedrijf oranje allround kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klussen door heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Openhaard verwijderen of onderhouden, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf oranje allround om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Broek op Langedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Broek op Langedijk

Andere vakmensen in Broek op Langedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt