Vind Meubelmakers in Zierikzee

Op zoek naar Meubelmakers in Zierikzee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Zierikzee

 • Beljon Woods
  Beljon Woods
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Meubelmaker in Zierikzee

  Ben je op zoek naar een meubelmakerij die maatwerk maakt op het gebied van interieur van kledingkasten, tv meubels, allerhande betimmeringen. Wij maken het. Ook maken wij buitenkeukens voor alle maten Green Egg, Black Bastard Check mijn insta of Pintrest: B E L J O N W O O D S

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goed overleg, duidelijke communicatie en mooi eindresultaat (badkamerkast)!
 • P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Meubelmaker in Zierikzee

  Mooie resultaten voor de klant door passie, oog voor detail en heldere communicatie. Jong bedrijf, gespecialiseerd in montage van sierlijsten en kasten op maat.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Pouyan communiceert prettig, voert zijn werk uit met oog voor detail en levert een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben blij met het resultaat!
 • Bouw & Onderhoud Beveland
  Bouw & Onderhoud Beveland
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Meubelmaker in Zierikzee

  Ik heb al 30 jaar ervaring met bouw. 20 jaar in mijn Poolse bedrijf en 10 in Nederland als specialist van bouw en onderhoud in huis. In die tijd had ik alles wat te maken heeft met bouw uitgevoerd zoals: - Complete badkamer renovatie - Timmer werk - Dakbedekking - Stukadoor - Metsel werk - Waterleiding - Montage van kunststof kozijnen - Montage van keuken - enzovoort Wij hebben veel tevreden klanten als ik iets voor u kan doen dan hoor ik het graag Groetjes Jacek

 • Heba Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Zierikzee

  Heba Timmerwerken is je ideale partner als je een goede timmerman zoekt in Zierikzee en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, traprenovaties en nog veel ander timmerwerk. Neem contact met mij op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Bouwkundig Buro Jan Jonker
  Bouwkundig Buro Jan Jonker
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Meubelmaker in Zierikzee

  Met dezelfde motivatie als waarmee we ruim 30 jaar geleden ons bedrijf zijn gestart blijft het een uitdaging om de woonwensen van onze klanten op maat, met oog voor detail, vakkundig en indien gewenst met behulp van een creatieve geest te realiseren. Bouwplannen, verbouwplannen, renoveren, restaureren, een update van uw interieur of misschien een exclusief meubelstuk als blikvanger in uw woonruimte? We zijn breed inzetbaar als het gaat om bouwgerelateerde werkzaamheden rond, aan of in uw pand en gaan graag - waar noodzakelijk met gewaardeerde vakgenoten - ook voor uw aan de slag. Neem gerust contact op en wij kijken geheel vrijblijvend of wij uw klus overeenkomstig uw wensen kunnen klaren.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Jan is zeer vakkundig en denkt goed mee. Hij werkt zeer nauwkeurig en heeft echt passie voor zijn vak. De tv wand is dan ook zeer fraai geworden en conform afspraak gerealiseerd. Wij kunnen Jan iedereen aanraden voor het realiseren van maatwerk interieuroplossingen. Voor nieuwe projecten zullen wij Jan zeker opnieuw contacteren.
 • Installateur Janse

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Zierikzee

  Wij zijn een leuk gezellig team van 3 man sterk, alles word netjes achtergelaten en zonder gezeur

 • Meeberg Engineering

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Zierikzee

  Meeberg Engineering is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Timmerman, Tegelzetter nodig hebt in Zierikzee en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Timmerman, Tegelzetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Schot klus oplossingen

  Nieuw op Werkspot

  Meubelmaker in Zierikzee

  De handige klusser die overal wel een oplossing voor weet.

 • De Bruine Maatwerk

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Zierikzee

  Ik werk als zzp. Verzorg klassiek timmerwerk sinds 1984. U kunt bij mij ook terecht voor trappen kozijnen nieuwbouw en verbouw. Het liefst werk ik met natuurlijke materialen maar ook kunststof kan ik voor u verzorgen. Mijn bedrijf is gevestigd in Zierikzee.

 • Robur

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Zierikzee

  Hoi

5

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Zierikzee, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Zierikzee

Andere vakmensen in Zierikzee

Vind vakmensen bij jou in de buurt