Vind Meubelmakers in Sumar

Op zoek naar Meubelmakers in Sumar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Sumar

 • Hein’s Maatwerk
  Hein’s Maatwerk
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  Goedendag, ik ben Hein Vogt van Hein's Maatwerk. Sinds 2009 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en vanaf 1994 al bezig in de scheeps- en interieur betimmering.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Perfect! Betrouwbaar! En super mooi en netjes afgewerkt!
 • Timmer- en houtbewerkingsbedrijf Twijzel
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  Timmer- en houtbewerkingsbedrijf Twijzel kan je helpen met je Installatie, Keukenmontage, Elektriciteit, Timmerwerk, Badkamer specialist klussen in Twijzel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Keuken opmaat gemaakt ,plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen.Meubelen worden opmaat in eigen werkplaats gemaakt, neem direct contact op met Timmer- en houtbewerkingsbedrijf Twijzel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Sytze Taekema Timmerwerken
  Sytze Taekema Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Sumar

  Mijn naam is Sytze Taekema, Al vanaf 2017 ben ik werkzaam in de bouw als allround timmerman. In 2022 heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten onder de naam Sytze Taekema Timmerwerken. Mijn werk bestaat vooral uit renovatie, nieuwbouw, onderhoud, verbouw, interieur bouw. In mijn portfolio staan foto's van een aantal projecten van dit jaar Graag zou ik ook iets voor u willen betekenen.

 • B.V. Bouw- en Aannemingsbedrijf G. de Haan en Zn.
  B.V. Bouw- en Aannemingsbedrijf G. de Haan en Zn.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Meubelmaker in Sumar

  Met een geschiedenis die bijna een eeuw omspant, is Bouw- en Aannemingsbedrijf G. de Haan & Zn. een onderscheidende naam in de bouwsector. Onze onderneming heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor diverse projecten, met een focus op nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen van zowel commerciële als residentiële panden. Sinds onze oprichting hebben we een onwrikbaar engagement getoond voor vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze expertise strekt zich uit over het volledige spectrum van de bouwindustrie, waarbij we zorgvuldig de behoeften van onze opdrachtgevers analyseren en vervullen met op maat gemaakte oplossingen van topkwaliteit. Bovendien strekt onze betrokkenheid zicht uit tot het onderhoud en de service van vastgoed, waarbij ons gespecialiseerde team een breed scala aan diensten aanbiedt om de levensduur en functionaliteit van de bestaande structuren waarborgen. Of het nu gaat om renovatie, reparatie of preventief onderhoud, onze afdeling voor service en onderhoud staat paraad om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Als bouwbedrijf zijn we trots op onze lange staat van dienst, ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid. We kijken uit naar een prettige samenwerking!

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  De trap is geplaatst. Ben zeer tevreden over het resultaat. Dank voor uw bemiddeling. 🤩👍👍👍
 • Catharinus Schuurmans Atelier
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  "Catharinus Qlus" maakt het! Inzetbaar voor allerlei klussen Meubels maken Keuken maken Aftimmerwerk Kasten maken Algemeen timmerwerk Etcetera...

  Laatste review:
  IKEA keuken plaatsen-
  We zijn zeer tevreden over de vakkundige wijze waarop hij de opdracht heeft uitgevoerd. het eindresultaat ziet er prima uit. Catharinus werkt netjes en overlegt indien nodig. Hij heeft zich ook goed gehouden aan de offerte die hij tevoren had uitgebracht.
 • Klussenbedrijfsalverda

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Sumar

  Gespecialiseerd in betontimmeren . Meubel maken . Aftimmeren .

 • Allround klus en handelsonderneming Lagemaat

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Sumar

  Allround klus en handelsonderneming Lagemaat kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf klus in Burgum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Metaalbewerking, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround klus en handelsonderneming Lagemaat om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jansen interieur
  Jansen interieur
  Beoordeling: 4.2 van 54.2520 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  Een bedrijf in zeer net timmer en meubelwerk. Hoofdzakelijk binnenwerk Ben van origine meubelmaker - interieurbouw in fijne afwerking. Doe ook regelmatig klussen in de luxe jachtbouw

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goed! Veel ervaring mbt scheepsbetimmering dus de juiste kennis over houtsoort en ideeen. Kwam zelfs nog met tips om het beter en mooier uit te voeren
 • J.W van der wal
  Beoordeling: 3.1 van 53.152 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven werkzaam Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Badkamer renovatie - Installatie werkzaamheden - Totaal renovatie woning Met vriendelijke groet,

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Deze jongeman biedt waar voor zijn geld. Een keiharde en nauwkeurige werker. Beschikt over professionele apparatuur. Denkt mee en is prettig in de omgang. Niets dan lof.
 • René Postma Bouw & Onderhoud
  René Postma Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Meubelmaker in Sumar

  René Postma Bouw & Onderhoud is een in 2002 opgericht all-round timmerbedrijf. Met inmiddels 25 jaar vakervaring heb ik een brede specialisatie opgebouwd op het gebied van timmer- en onderhoudswerken. Als u voor mij kiest, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in kleinere projecten en onderhoudswerk. Hiervoor bied ik dan ook mijn vakmanschap aan op werkspot.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goed

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Sumar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Sumar

Andere vakmensen in Sumar

Vind vakmensen bij jou in de buurt