Vind Meubelmakers in Beerta

Op zoek naar Meubelmakers in Beerta? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Beerta

 • Le Rêve Rustique
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Beerta

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Timmerman nodig in Bellingwolde of omgeving le Reve Rustique kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Ervaren meubelmaker die creatief met je meedenkt. Op basis van een tekening is er een mooie buitenkeuken gerealiseerd waar we erg blij mee zijn!
  Kom in contact
 • Bridgewood
  Bridgewood
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Meubelmaker in Beerta

  Bij ons kunt u terecht voor een interieur op maat, zodat het altijd perfect past. Wilt u een opmaat gemaakt wastoren, trapkast, kledingkast, boekenkast, vakkenkast, keuken, keukenwand, badmeubel of een familietafel? Het kan allemaal.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wat een drama. De beste man levert de kwaliteit van een dhz-er met twee linker handen. Afspraken worden niet nagekomen.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Tateljee
  Klusbedrijf Tateljee
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Meubelmaker in Beerta

  Graag even lezen: Klussen langer dan een dag zijn voor december. November vol geboekt. -Graag enkel jouw contactgegevens te delen met mij bij serieuze interesse - Ervaring als klusjesman bij 2 kinderdagverblijven. Daar herstel, bedenk, maak, vernieuw ik alles wat moet. Ik doe daarnaast houtwerk, meubelherstel, maatwerk, tuinmeubeltjes, schuttingen, houten terassen, ... Alles wat jij wil hebben, kan ik over nadenken en uitvoeren. In samenspraak met jou, werken we naar een mooie slimme oplossing. Maar steeds naar een prachtig eindresultaat. Bij serieuze interesse, neem maar contact met me op, dan kom ik langs voor bespreking, maak een offerte en maak ik werk van jouw wensen. Fijne groeten Gerre.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Gerre is een goede vakman, die meedenkt en voor elk probleem een oplossing heeft. Hij communiceert snel en (klant)vriendelijk. Wij zijn erg blij met de inbouwkasten die hij bij ons heeft gerealiseerd. Voor een volgende klus vragen we hem zeker opnieuw!
  Kom in contact
 • Montage en afwerking Postmus
  Montage en afwerking Postmus
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Meubelmaker in Beerta

  Welkom op de site van Montage en afwerking Postmus. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie. Wij hebben een ruime ervaring door dat ik 20 jaar in het vak zit. Onze werkzaamheden bestaan uit metselwerk, voegwerk, tegelszetten, kozijnen en deuren (kunstof) en diverse timmerwerken, dakkapellen (zie website) dakconstrukties, elektra, sanitair, cv, water , gas en het inblazen van easy cell dit is een isolatie die in holle ruimtes word geblazen doormiddel van een inblaas machine

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Rene is een zeer bekwaam vakman en heeft meerdere klussen bij ons verricht. Alles tot in de puntjes afgewerkt! Zijn wij erg blij mee. Daarnaast heeft hij onze dakgoten vervangen door kunststof dakgoten en deze zijn meer dan netjes geplaatst en afgewerkt. Hij denkt met je mee en geeft een eerlijk advies. Alles binnen een nette planning en goed budget. Rene is een fijne en professionele vakman!
  Kom in contact
 • Breek de dag
  Breek de dag
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Beerta

  Wij zijn een relatief jong bedrijf, geboren uit een traditioneel aannemersbedrijf. Wij vinden dat het ook anders kan en moet. Wij leveren en monteren hoogwaardige kunststof, houten of aluminium kozijnen die zéér goed isoleren. Mooie, eenvoudige profielen van gewoon uitmuntende kwaliteit. Wij verkopen door heel Nederland, maar monteren alleen in het Noorden. Vanzelfsprekend worden de kozijnen geplaatst met garantie en mooi afgewerkt. Wij kunnen ook de gehele gevel onderhanden nemen als dat gewenst is, zoals isolatie en gevelbekleding. Zo kan uw huis er weer jaren tegenaan.

  Laatste review:
  Uitstekend werk geleverd. Levert vakmanschap open geeft goed advies.
  Kom in contact
 • Totaalbouw Stek
  Totaalbouw Stek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Meubelmaker in Beerta

  Totaalbouw Stek is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Blauwestad en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Samen met ons gekeken naar mogelijkheden en werkzaamheden uitgevoerd naar wens. Bouwbedrijf Stek heeft persoonlijk op ons ook een goede en betrouwbare indruk achtergelaten en zou het (indien nodig) bij een nieuwe klus opnieuw benaderen.
  Kom in contact
 • allround winschoten
  allround winschoten

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Beerta

  Wij zijn een bedrijf allround-winschoten zijn een al gemeen bedrijf Staan voor onze vakmanschap altijd goed en netjes werk Wij staan graag voor u klaar in alles overleg en uitleg komen graag bij u thuis voor scherpe offerte te maken Altijd garantie 1.af spraak is af spraak 2.goed en strak werk 3 goede uit leg naar u wens 4 voor ons is kwaliteit een keuze 5 wij verzorgen altijd materialen wat nodig is en afspraak is over gemaakt 6 Onze werkzaamheden 1.Stukadoor werk binnen en buiten 2.Schilder werk binnen en buiten 3 badkamer/toilet renovatie 4 Timmer werk en verbouwingen compleet

  Kom in contact
 • House Support

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Beerta

  .

  Kom in contact
 • Streunding.nl
  Streunding.nl

  Nieuw op Werkspot

  Meubelmaker in Beerta

  Welkom op mijn Werkspot-profiel! Mijn naam is Terry Streunding en ik ben een ervaren vakman met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid. Met15 jaren ervaring in de bouw, renovatie, elektrotechniek, loodgieterij, schilderwerk, etc. hierdoor heb ik een breed scala aan kennis. Waar ik voor sta: Kwaliteit: Ik lever vakwerk dat aan de hoogste standaarden voldoet. Betrouwbaarheid: Ik kom mijn afspraken na en werk efficiënt en professioneel. Communicatie: Heldere en open communicatie staat bij mij centraal. Ik luister naar uw wensen en zorg dat u goed op de hoogte blijft van de voortgang. Oplossingsgericht: Elk project is uniek en ik denk graag met u mee om de beste oplossing te vinden.

  Kom in contact
 • Ranusauskas

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Beerta

  Ranusauskas kan je helpen met je Timmerman klus in Winschoten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Ranusauskas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Beerta, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Beerta

Andere vakmensen in Beerta

Vind vakmensen bij jou in de buurt