Vind Gevelreinigers in Vogelenzang

Op zoek naar Gevelreinigers in Vogelenzang? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Vogelenzang

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • MKE Dienstverlening
  MKE Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, met ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Cruquius maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Stoomreinigen • Zandstralen / Natstralen • Impregneren • Graffiti verwijderen • Gevelreiniging • Glasbewassing tuckerpole systeem ( Veranda/Serre/zonnepanelen etc.) • Rolluiken schoonmaken • Hogedrukreiniging / Terras, Balkon etc. • Woningschoonmaak Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ingeschakeld voor het stoomreinigen van enkele muren en opnieuw voegen. Het stoomreinigen en frezen van de voegen is prima uitgevoerd maar de voegen zijn bijzonder lelijk/slordig gedaan waardoor de muren eigenlijk niet opgeknapt zijn.
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.
 • Timmerwerk Schouten
  Timmerwerk Schouten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Ik ben merlijn schouten ik ben een eenmansbedrijf ,dat aleen actief is in de avonden en weekenden. in omstreken haarlem Bloemendaal nieuwvennep hoofddorp . Ik ben een beginnend bedrijf . Maar heb al een aantal jaren ervaring met het werken voor een aannemers bedrijf . Heeft u intressen .stuurt u gerust een berichtje ,en wie weet tot snel

 • C.J. van der Wiel

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Vogelenzang

  ons bedrijf bestaat inmiddels 39 jaar ons bedrijf levert divers bouw diensten in ruime zin ook produceren wij apparaten gereedschappen en machines voor de bouw

 • M. Streuper
  M. Streuper
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Ik ben een handige jongeman. Ik heb 3 dagen in de week beschikbaar gesteld voor mijn eenmanszaak: M. Streuper. Qua opleiding ben ik meubelmaker, ik ben momenteel ook technische man bij een groot tuincentrum. Ik heb jarenlang gewerkt in de totaal gevel onderhoud en bij een sloopbedrijf. Ik ben enthousiaste duizendpoot.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Het is alweer even geleden dat Martijn een headboard voor ons bed heeft gemaakt. Nu al bijna 2 jaar verder nog steeds zo blij met het resultaat. Ook de communicatie was top!
 • Bollenstreek Totaalreiniging
  Bollenstreek Totaalreiniging
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Bollenstreek Totaalreiniging Een eenmanszaak uit de Bollenstreek, Haarlemmermeer en omstreken. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Glasbewassing/Gevelreiniging Houtwerk klussen Terreinonderhoud Hogedruk Reiniging Schoonmaak VVE (traphuizen etc) Reiniging zonnepanelen Legen dakgoten Klein schoonmaak Speciaalreiniging Ruim 6 jaar ervaring in deze werkzaamheden. VCA gecertificeerd voor veilig werken. Door dat wij een klein bedrijf zijn, is er altijd direct contact, en kunnen wij de prijzen laag houden. Wij werken met duurzame biologische afbreekbare producten. Voor Bedrijven en Particulier. Met vriendelijke groet, Chris Braam Bollenstreek Totaalreiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Erg fijn. Vriendelijk en beleefd. Mag terug komen als ik weer wat heb..
 • Schildersbedrijf C.J. Keesman
  Schildersbedrijf C.J. Keesman
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  Dit bedrijf heb ik in 2003 opgestart. Sinds 24 jaar ben ik actief als schilder. Heb in div schildersbedrijven gewerkt van groot tot klein om alle kanten van het vak te leren. Ik ben gespecialiseerd in behangen sausen latexspuiten schilderen van binnen en buitenhoutwerk,tevens Houtrot en klein stucwerk.

  Laatste review:
  Mijn seniorenwoning op laten knappen door Cor Keesman geweldige aardige man die zijn vak eer aandoet goed meedenkt wat de klant wil. en goed advie geeft. Ook zeer redelijke prijsverhouding ben super tevreden met het eindresultaat.
 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Gevelreiniger in Vogelenzang

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Uitstekend bedrijf, klus is perfect en snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Ik zou BNP Multidiensten zeker aanbevelen!

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Vogelenzang, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Vogelenzang

Andere vakmensen in Vogelenzang

Vind vakmensen bij jou in de buurt