Vind Gevelreinigers in Kerkwerve

Op zoek naar Gevelreinigers in Kerkwerve? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kerkwerve

 • Neptune's Softwash
  Neptune's Softwash
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heinkenszand, dan kan Neptune's Softwash je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of het reinigen van terrassen en opritten? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Meinders Services
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Meinders Services ; waar schoon de standaard is. Ik werk al sinds 2010 als glazenwasser en heb dit eerst voor een bedrijf gedaan maar in 2021 gekozen om voor mijn zelf te werken. Ik kan uw ramen op de traditionele wijze wassen maar ook beschik ik over een tuckerpole systeem. Ik kan ook spinnen behandeling uitvoeren en doe ook schoonmaak. Verder kan ik ook ingehuurd worden voor : - leeghalen van dakgoten - reinigen/impregneren van daken - schoonmaak binnen en buiten - reinigen van bankstellen/ tapijten en vloeren - poetsen van auto's

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super fijn contact gehad met Ben, eerlijke goser en levert super werk! Mijn kunststof voorgevel en achtergevel plus 2 dakkapellen blinken weer als nieuw! Na het reinigen zijn de kunststof delen ook gewaxt, hierdoor zal het minder snel vuil worden. Als service zijn mijn ramen direct schoongemaakt! Wil jij goed en deskundig geholpen worden raad ik Ben zeer zeker aan! In het vervolg zal ik Ben ook weer vragen indien dit nodig is! Nogmaals bedankt Ben en wij spreken elkaar weer.
  Kom in contact
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Ook doen wij hakken, voegen, herstelwerkzaamheden aan voegwerk en impregneren. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
  Kom in contact
 • VERM Services B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Wij zijn thuis in oppervlakte behandeling in de breedste zin van het woord. Van gevel reinigen en graffiti verwijderen tot hoogglans polijsten. Wij zijn 6 jaar geleden gestart en wij zijn ondertussen een team van 10 personen die voor u klaar staan. Hier onder ziet u een kleine greep uit onze klussen die wij mochten uitvoeren.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Hij kwam kijken. en daarna. gelijk begonnen. Ook bovenkant zonnescherm schoongemaakt. En vieze richel, nog een extra raam aan de straatkant! alles mooi schoon voor schappelijke prijs!! zeer tevreden!!
  Kom in contact
 • Multiwan
  Multiwan
  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Hallo mijn naam is Iwan Thomas. Ik heb mijn eigen klusbedrijf en doe voornamelijk schilder en stucwerk, dat is mijn passie. Op mijn website (mag ik geven bij aanvraag) staan foto's en films van uitgevoerde klussen waaronder gevelreiniging en impregneren, schilderwerk, stucwerk, verhelpen waterlekkages, brandschade herstellen, keuken vernieuwen, trappenhuis renovatie, dakreparatie en ben een gecertificeerd houtrotsaneerder. Kwaliteit is voor mij erg belangrijk omdat het er voor zorgt dat er ook weer nieuwe klussen in de toekomst worden aangevraagd.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  We did sandblasting of our house. Iwan did a very good work at a very good price. I recommend
  Kom in contact
 • HAFZ
  HAFZ
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Welkom bij HAFZ Klussenbedrijf. Wij bieden het volgende aan; - Gevelonderhoud - Gevelreiniging. -Voeg werk -Gevelreparaties - Hak werk. - Schoorsteen onderhoud. -Impregneren. - Stralen. -Schoonspuiten. - Overige werkzaamheden. Wij voeren ons werk met alle passie uit en gaan zeer goed om met onze klanten. Intresse/vragen? Bericht ons gerust.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  7 dec kwamen we overeen zsm te beginnen na persoonlijk contact met een bedrijf van vader met zijn zoon. Op 11 jan nog steeds niet geweest terwijl het zsm moest gebeuren. Vorst kwam ertussen dat klopt maar daarna alleen maar slechte communicatie en/of smoesjes zoals dat het verleden week niet kon ivm bouwvakkersvakantie?? Deze week zou het dan toch echt gaan gebeuren maar helaas dat werd m toch niet werd mij via de app verteld. Ik ben er klaar mee en heb ze verteld dat ze niet meer hoeven te komen.
  Kom in contact
 • Oskolkov Klussenbedrijf
  Oskolkov Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kerkwerve

  hallo, mijn collega's en ik houden ons bezig met bouwwerkzaamheden, wij staan ​​klaar om voor u de beste aanbieding te doen qua kwaliteit en prijs, met dien verstande dat dit iets speciaals voor u is, wij staan ​​garant voor de beste aanpak van uw opdracht. Ervaring 8 jaar. Meer dan 50 succesvolle projecten. Duizenden spaareuro's.

  Kom in contact
 • VZ Services B.V.
  VZ Services B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  VZ Services is een allround schildersbedrijf voor huizen, jachten etc.etc. Bij ons staat klanttevredenheid op nr 1.

  Laatste review:
  Bijzonder tevreden over de klus die Vz Services bij ons heeft geklaard. Heel blij met Toon en Wim; aardige kerels, geven goede adviezen, zijn flexibel en houden zich aan gemaakte afspraken. Ze werken keurig netjes, alles staat perfect en strak in de verf. Duidelijk vakmensen, die weten waar ze mee bezig zijn! Een absolute aanrader voor iedereen die een verf of andere klus heeft. Ik beveel Vz services van harte aan!
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf WS
  Aannemersbedrijf WS
  Beoordeling: 3.9 van 53.9527 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Aannemersbedrijf WS is ontstaan door de vele jaren ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vader. Als 14 jarig jongetje ging ik al mee met mijn vader. Nu 18 jaar later neem ik het stokje over van mijn vader onder mijn eigen naam. Voor alle onderhoudswerkzaamheden binnen en buiten kunt u mij bellen. Ik ben zeer oprecht en ben een echte perfectionist, ik ben pas tevreden als u tevreden bent. Hopelijk tot snel.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goed en netjes gewerkt Vriendelijke mensen Werken netjes en niet duur
  Kom in contact
 • Struik Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelreiniger in Kerkwerve

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud/vernieuwing van gevels/straatwerk. Werkgebied is Zuid-West Nederland . Wij gebruiken hoofdzakelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen . Ons motto is : de klant moet na de werkzaamheden tevreden zijn .

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Echt perfect! Alles wordt aangepakt en overal wordt over mee gedacht. Heel erg fijn!
  Kom in contact

4.1

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Kerkwerve, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Kerkwerve

Andere vakmensen in Kerkwerve

Vind vakmensen bij jou in de buurt