Vind Gevelreinigers in Keijenborg

Op zoek naar Gevelreinigers in Keijenborg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Keijenborg

 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
  Kom in contact
 • Laatzewassen.nl

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Keijenborg

  Oplossing voor het reinigen van uw zonnepanelen voor betere energie opbrengst. Mocht u ramen dakkapellen of andere objecten hebben die gereinigd moeten worden is dit geen probleem.

  Kom in contact
 • Laurent cleaning
  Laurent cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Hallo allemaal! ik heb ruime ervaring in diverse richtingen wat betreft schoonmaak en glasbewassing. -glas bewassing ook (osmose) -zonnepanelen -dakgoot schoonmaak -gevel/terras reiniging -bedrijfs schoonmaak - woning opleverings schoonmaak -PVC vloer reiniging -ontruiming en schoonmaak -houtwerk reiniging - dieptereiniging sanitair (badkamer toilet)

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Patrick is een vriendelijke man die prima werk heeft geleverd, ik ben een tevreden klant en besloot terplekke dat hij ook de zonnepanelen mocht schoonmaken …. en die van de buren. Kortom, ben tevreden met dit bedrijf
  Kom in contact
 • ArPoz Gevel en Spouw
  ArPoz Gevel en Spouw

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Keijenborg

  Sinds 1992 actief in alle herstelwerkzaamheden van nieuwe en oude gemetselde gevels. Oude knip- en/of snijvoegen repareren met de juiste materialen. Scheurherstel d.m.v. het verankeren met een component samen met het inbrengen van de rvs wokkels en de beschadigde stenen op de juiste wijze met de restauratie kleurstoffen volledig terugbrengen naar bestaand. Het uithakken/slijpen van gevels en het reinigen op een gepaste manier. Opnieuw voegen van verschillende soorten voegwerk,met de juiste mortel. Het coaten impregneren en lood vervangen, Dit is een (greep) uit mijn dagelijks werk, waar ik veel passie voor heb en nog steeds alle dagen met plezier aan werk. Een eerlijke prijs en een goed advies. ARPOZ DE GEVEL VAKMAN.

  Kom in contact
 • Arso Bouw & Klussen
  Arso Bouw & Klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Ik ben nieuw op deze website, maar ik heb veel ervaring met schilderwerk. Mij te huren is goedkoop maar toch is mijn werk van hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Arsen is een vriendelijke en kundige man. Komt afspraken goed na. Hij heeft goed advies gegeven en een goede prijs aangegeven. De klus is voor nu door omstandigheden even uitgesteld, maar ik zou hem zeker weer benaderen, want ik heb wel vertrouwen in hem.
  Kom in contact
 • PL dak en gevelreiniging.
  PL dak en gevelreiniging.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelreiniger in Keijenborg

  P.Lakeman dak en gevelreiniging is een onderneming die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het vakkundig reinigen van het exterieur van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren diensten op het gebied van gevelreiniging, gevelrenovatie en voegwerken. Daarnaast zijn wij een vertrouwd adres voor dak reiniging, schoorsteenrenovatie en tevens voor het reinigen van uw terras. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf waarbij veiligheid en milieu vriendelijk werken voorop staat. Door te werken met de nieuwste techniek (gepatenteerde Kokend Heet Watertechniek van Waterkracht), kunnen we reinigen zonder de ondergrond te beschadigen en zonder gebruik te hoeven maken van chemicaliën. Klant tevredenheid bepaald ons handelen waarbij we 10 jaar garantie geven op impregneren.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Vriendelijke betrouwbare vakmensen
  Kom in contact
 • Imhoff Voeg- en Straalbedrijf B.V.
  Imhoff Voeg- en Straalbedrijf B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Imhoff Voeg- en Straalbedrijf B.V. is een door het hele land werkend bedrijf dat zich al bijna 30 jaar bezig houdt met gevelreiniging, gevelrenovatie, verwijderen van graffiti, voegwerkzaamheden en hydrofoberen (impregneren). Imhoff Voeg- en Straalbedrijf B.V. is een VCA gecertificeerd bedrijf.

  Laatste review:
  Wij hebben ongeveer 3 jaar geleden een prachtige woning gekocht met gele gevelstenen, echter waren de buiten gevels erg vuil, de gevels leken wel zwart in plaats van geel. Wij hebben diverse bedrijven er bij gehad om de gevels te laten schoonmaken maar helaas konden zij de gevels niet schoon krijgen totdat wij in contact kwamen met de firma Imhoff Voeg- en Straalbedrijf. De communicatie was goed en ook het advies was erg duidelijk. Zij hebben ons diverse methodes aangeboden met bijbehorend advies. Ook zijn er verschillende proefvlakken opgezet met de verschillende methodes zodat wij het eventuele resultaat konden beoordelen en zo konden beslissen welke methode er toegepast werd. Wij hebben gekozen om de gevel te laten sandwashen, zij hebben de gevels weer helemaal schoon kunnen krijgen! Ook is het voegwerk geheel uitgehakt en opnieuw ingevoegd. Onze woning ziet er weer prachtig uit, zeker met het nieuwe voegwerk er in. Echt vakmanschap mannen van Imhoff, Bedankt!
  Kom in contact
 • Reijnier
  Reijnier
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Hallo ik ben Frits Reijnier, Ik ben al 18 jaar gespecialiseerd in: - Reiniging; Daken, Gevels, Schoorstenen, Straatwerk, Voegwerk, dakgoten reinigen. - Onderhoud; Voegwerk, Dakkapel, Bitumen daken, Impregneren, schoorstenen opmetselen, scheuren reparatie, aanbrengen van nieuw lood, lood coating, lekkages, nokvorst renovatie/reparatie. - Voegwerken; Uithakken/Kappen, Nieuw voegwerk (Knipvoeg/snij voeg, gladde voeg, schaduw voeg, borstel werk, Verdiept terug voegwerk.) Voor een nieuw aanzicht van Uw oude huis, Neem contact met mij op. Met vriendelijke groet, Reijnier

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Uitstekende vakmensen. Vriendelijk, voorkomend, zorgvuldig en netjes.
  Kom in contact
 • Daktechniek en Onderhoud KVB
  Daktechniek en Onderhoud KVB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85198 reviews
  Gevelreiniger in Keijenborg

  Welkom op de profielpagina van Daktechniek en onderhoud KVB, Mijn naam is Kees Verbeucken. Ik ben geboren in 1975 en ben in 2014 mijn bedrijf "Daktechniek en onderhoud KVB" gestart. Mijn opleiding heb ik gevolgd -en succesvol afgerond- aan de KTS (Katholieke Technische School) te Breda. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt bij een dakdekkersbedrijf in Duitsland. Na voor een bedrijf te hebben gewerkt, run ik nu met veel plezier mijn eigen bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkage's aan hellende en platte daken. De werkzaamheden die ik uitvoer, variëren van kleine tot grote klussen zoals: -Dakgootreiniging -repareren of plaatsen van dakgoten -schoorsteenreparatie -timmerwerken -reiniging van terrassen of oprijlanen,(maar ook dakpannen en gevels kunnen vakkundig gereinigd worden) -bitumineuze dakbedekking (dakkapel, garage, etc.) -vastzetten van vorstpannen (nok) of gevelpannen. Ik werk met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten, zodat ik 10 jaar garantie kan geven. Ik ben zeer gemotiveerd en ga graag bij u aan de slag! Mvg, Kees Verbeucken Daktechniek en onderhoud KVB

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer fijne communicatie en snel ons dak en schoorsteen weer waterdicht gemaakt. Tevens het lood netjes vervangen. Een aanrader dus!
  Kom in contact
 • Langenhorst Gevelonderhoud
  Langenhorst Gevelonderhoud

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Keijenborg

  (Facebook)Langenhorst Gevelonderhoud kan u helpen met jou Gevelrenovatie of nieuwbouw klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar voor al u vragen Gevelrenovatie Schoorsteen renovatie Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling... te beantwoorden. Neem direct contact op met Langenhorst Gevelonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Eerlijke tarieven en ruim 20 jaar ervaring !

  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Keijenborg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Keijenborg

Andere vakmensen in Keijenborg

Vind vakmensen bij jou in de buurt