Vind Gevelreinigers in Kapellebrug

Op zoek naar Gevelreinigers in Kapellebrug? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kapellebrug

 • Neptune's Softwash
  Neptune's Softwash
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heinkenszand, dan kan Neptune's Softwash je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of het reinigen van terrassen en opritten? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • MB Projects B.V.
  Beoordeling: 4 van 54521 reviews
  Gevelreiniger in Kapellebrug

  totaal renovatie Schilderwerken En allerhande klussen

  Laatste review:
  Wij zijn met MB Project B.V. In zee gegaan om het dak van onze woning te vervangen en te isoleren. Over de organisatie,afspraken en correcte uitvoering van de werken zijn wij meer dan tevreden . Zelfs onverwachte problemen werden in samenspraak opgelost. Zij dragen mooie ideeën aan voor de afwerking. Deze firma is zeker aan te raden.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf van Houten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Klusbedrijf van Houten Regio Zeeuws-Vlaanderen 19 jaar werk ervaring in: Tuin Onderhoud + Aanleg Montage werkzaamheden Sloopwerkzaamheden Schoonmaak van vervuilde woningen/panden Nooit te oud om te leren!

  Kom in contact
 • Joli diensten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Terneuzen, dan kan Joli diensten je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • K.M. Bouwbedrijf
  K.M. Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Gevelreiniger in Kapellebrug

  kan je helpen met je Timmerman klus in Sluiskil en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Heel vriendelijk en heel correct. Als er nog iets moet gebeuren in huis bel ik kris zeker op
  Kom in contact
 • De Kluskeizer
  De Kluskeizer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kapellebrug

  De Kluskeizer

  Laatste review:
  Perfect schilderwerk afgeleverd!
  Kom in contact
 • Dabor Schilderwerken
  Dabor Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Dabor Schilderwerken 7 jaar ervaring als schilder nu ook als ZZPer te boeken. Latex Lakwerk Licht stukadoorswerk

  Laatste review:
  Uitstekend werk geleverd. Ik ben vertrokken op vakantie en heb de sleutels in goed vertrouwen achtergelaten. Alles perfect verlopen ik heb elke dag een update gekregen wat er gedaan was, en wat er nog gebeuren moest met foto’s. Er zat ook een gat in onze deur waar wij niks over hadden gezegd die heeft die ook prachtig weggewerkt zonder vragen. Alles is afgeplakt netjes in folie en afgetaped, meubels die we vergeten waren heeft meneer netjes verplaatst en folie overheen gedaan. Stopcontacten zijn normaal mijn grootste ergernis bij schilders. Allemaal afgeplakt en sommige eraf gehaald geschilderd en terug geplaatst. Zijn werk uren heb ik zelf niet kunnen controleren omdat ik op vakantie was, maar ik heb aan mijn buren gevraagd een oogje in het zeil te houden en ik heb nu het vermoeden dat er minder gerekend is dan de werkelijke uren.
  Kom in contact
 • L. de Behanger

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kapellebrug
  Kom in contact
 • BuitenSchoon
  BuitenSchoon

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Mijn naam is Jerrel Verhelst, ik ben in maart 2023 mijn bedrijf gestart en heb inmiddels al veel mooie klussen mogen doen. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels, bestrating, daken en nog veel meer. Ook het impregneren van gereinigde gevels is een van mijn hoofdwerkzaamheden

  Kom in contact
 • Se'Bouw Totaal Renovatie & Schoonmaak

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kapellebrug

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Sas van Gent, dan kan Se'Bouw Totaal Renovatie & Schoonmaak je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Kapellebrug, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Kapellebrug

Andere vakmensen in Kapellebrug

Vind vakmensen bij jou in de buurt