Vind Gevelreinigers in Huis ter Heide

Op zoek naar Gevelreinigers in Huis ter Heide? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Huis ter Heide

 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Brahim heeft fantastisch werk opgeleverd, De gevel ziet er weer als nieuw uit. Het is een echte vakman, die weet wat hij doet. Met zorg voor je huis voert hij de werkzaamheden uit. Hij is bereid een extra stap te zetten als dat nodig is. Brahim is zeer aan te bevelen!
  Kom in contact
 • Hoevenaar Facilitaire Diensten
  Hoevenaar Facilitaire Diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5556 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Hoevenaar Facilitaire Diensten regio Houten Hoevenaar Facilitaire Diensten is een echt familiebedrijf met ervaren en betrouwbaar personeel, een eerste vereiste voor perfect uitgevoerde schoonmaakklussen! Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven, instellingen en de industriële sector bieden wij een allround schoonmaakservice aan, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij begeleiden ons personeel op zeer professionele wijze en voeren regelmatig controle uit op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Zo bent u altijd verzekerd van een fris toilet, een geleegde prullenbak en een stofvrije werkplek. Door de korte lijnen kunnen wij altijd snel inspelen op uw wensen. Voor schoonmaak komen wij in heel regio Utrecht, Bussum, Blaricum, Baarn, ‘t Gooi, Nieuwegein, Vianen, IJsselstein en Houten. Wat kenmerkt Hoevenaar Facilitaire Diensten? - Ruime ervaring - Scherpe prijzen - Werkt snel en goed - Wat we doen doen we goed - Veel persoonlijk klantcontact - Veel kennis van het schoonmaakvak - Netjes op zichtbare en onzichtbare plekken

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Op maandag de klus voor het reinigen van al de kozijnen, dakkapellen en ramen op werkspot gezet, dinsdag al reactie tegen zeer redelijke prijs. Vervolgens konden ze op vrijdag al komen, perfect. Goede communicatie. Aardige mannen en ze hebben perfect werk afgeleverd. Ik zou ze de volgende keer zo weer inhuren! Bedankt!
  Kom in contact
 • laserstralen
  laserstralen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Laserstralen.nl, jouw betrouwbare partner voor professionele laserreiniging en de verhuur en verkoop van hoogwaardige laser reinigingsmachines. Met onze geavanceerde laser technologie en deskundigheid bieden wij effectieve oplossingen voor diverse reinigingsbehoeften. Of het nu gaat om het verwijderen van roest, verf, coatings of andere ongewenste oppervlakteverontreinigingen, wij staan voor je klaar.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  De klus is keurig uitgevoerd door het bedrijf, gaat niet weg totdat de klant tevreden is.
  Kom in contact
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • Poseidon B.V.
  Poseidon B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Wij werken uitsluitend met natuur vriendelijke producten (geen chemische producten)... We werken door heel Nederland.... met onze SteamPlus methoden kunnen wij reinigen met lage druk en stoom zo dat de kans op beschadiging nihil is... Wij hebben ook al monumentale panden gereinigd... Wij beschikken ook over onze eigen hoog werker en steigers dus ook hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening... Wij hebben een jong en energiek team die allen over verschillende expertises beschikken van iemand die u alles over uw stenen kan vertellen tot iemand die alles van impregneren weet... Wij garanderen dat wij pas vertrekken als u helemaal tevreden bent...

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Super snel en kundig mijn scheuren gerepareerd.
  Kom in contact
 • Schothuis Schilderwerken
  Schothuis Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Heb je een Schilder nodig in Soesterberg of omgeving? Schothuis Schilderwerken kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behang verwijderen, Muren of gevels reinigen of zandstralen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Van Ede Glas
  Van Ede Glas
  Beoordeling: 4.4 van 54.45250 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Al bijna 30 jaar is van Ede glas een betrouwbare partner als het om glas en/of bijkomend klein timmerwerk zoals ramen en deuren gaat,ook hebben wij ruime ervaring met het duurzaam oplossen van houtrot. "KLANT IS KONING'' is bij ons geen loos begrip wij streven ernaar dit gevoel bij iedere opdracht te bereiken. Als landelijk werkend bedrijf kunnen wij zeer scherpe prijzen afgeven en als onafhankelijke ondernemer kiezen voor de beste materialen in de markt voorhanden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen,en helpen u graag bij het oplossen van al uw vragen. Leest u ook even onze referenties hier op werkspot?

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ik heb een aantal dubbelglas ramen laten vervangen door HR++ glas bij dit bedrijf. De klus is snel uitgevoerd en alles netjes opgeruimd. Over de kwaliteit ben ik minder tevreden. Bij het verwijderen van de oude ramen ging een apparaat stuk, waardoor de klus stokte. Gelukkig had ik een vervangend apparaat voor de heren te leen. Geen punt natuurlijk, kan gebeuren. Kozijnen werden schoongekrabd voor de plaatsing van het nieuwe glas. Helaas werden ze niet behandeld met grondverf o.i.d. Dat zou wel moeten om te voorkomen dat het vocht in het kozijn het blanke hout doet rotten. De ventilerende glaslatten waren onbeholpen gemaakt, openingen van niet meer dan 1 a 2 mm Dat ventileert natuurlijk niet goed en is vragen om kozijnrot. Glaslatten vastgezet met nagels, waarvan enkelen na enige dagen bruin van roest uitsloegen. Hadden RVS nagels moeten zijn. In de sponning van het glas staat geen enkele tekst. Ik zal toch wel echt HR++ gekregen hebben? Een duidelijk garantiebewijs ontbrak.
  Kom in contact
 • Heuckeroth schoonmaak
  Heuckeroth schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  8 jaar werkzaam in de schoonmaak branche actief in Noord-Holland/Utrecht. Interieur reiniging Glasbewassing Vloeronderhoud Dieptereiniging Gevelreiniging Dak reiniging Opleiding SVS Gecertificeerd Vloeronderhoud specialist volledig 2021 Gevel specialist volledig 2023 Bij vragen naar certificaat deze aantoonbaar maken. Mvg, John Heuckeroth

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ben zeer tevreden over dit schoonmaakbedrijf. Werkten zeer netjes, kwamen op tijd en nergens te beroerd voor ze deden zelfs nog extra’s. Zoals de ramen nog lappen wat er eigenlijk helemaal niet bij de klus hoorde. Nogmaals zeer tevreden en zal ze zeker nog een keer vragen!
  Kom in contact
 • Ami bedrijf
  Ami bedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Ami klusbedrijf Schilderen sctucen renoveren reparatie timmerwerk

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Musti heeft prima werk geleverd, we zijn erg tevreden. Volgende ronde zullen we hem zeker weer vragen.
  Kom in contact
 • Qurban

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Huis ter Heide

  Qurban

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Huis ter Heide, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Huis ter Heide

Andere vakmensen in Huis ter Heide

Vind vakmensen bij jou in de buurt