Vind Gevelreinigers in Heikant

Op zoek naar Gevelreinigers in Heikant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Heikant

 • Neptune's Softwash
  Neptune's Softwash
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Heikant

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heinkenszand, dan kan Neptune's Softwash je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of het reinigen van terrassen en opritten? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • MB Projects B.V.
  Beoordeling: 4 van 54521 reviews
  Gevelreiniger in Heikant

  totaal renovatie Schilderwerken En allerhande klussen

  Laatste review:
  Wij zijn met MB Project B.V. In zee gegaan om het dak van onze woning te vervangen en te isoleren. Over de organisatie,afspraken en correcte uitvoering van de werken zijn wij meer dan tevreden . Zelfs onverwachte problemen werden in samenspraak opgelost. Zij dragen mooie ideeën aan voor de afwerking. Deze firma is zeker aan te raden.
 • Klusbedrijf van Houten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heikant

  Klusbedrijf van Houten Regio Zeeuws-Vlaanderen 19 jaar werk ervaring in: Tuin Onderhoud + Aanleg Montage werkzaamheden Sloopwerkzaamheden Schoonmaak van vervuilde woningen/panden Nooit te oud om te leren!

 • De Kluskeizer
  De Kluskeizer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Heikant

  De Kluskeizer

  Laatste review:
  Perfect schilderwerk afgeleverd!
 • K.M. Bouwbedrijf
  K.M. Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Gevelreiniger in Heikant

  kan je helpen met je Timmerman klus in Sluiskil en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Heel vriendelijk en heel correct. Als er nog iets moet gebeuren in huis bel ik kris zeker op
 • Joli diensten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heikant

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Terneuzen, dan kan Joli diensten je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Dabor Schilderwerken
  Dabor Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Heikant

  Dabor Schilderwerken 7 jaar ervaring als schilder nu ook als ZZPer te boeken. Latex Lakwerk Licht stukadoorswerk

  Laatste review:
  Uitstekend werk geleverd. Ik ben vertrokken op vakantie en heb de sleutels in goed vertrouwen achtergelaten. Alles perfect verlopen ik heb elke dag een update gekregen wat er gedaan was, en wat er nog gebeuren moest met foto’s. Er zat ook een gat in onze deur waar wij niks over hadden gezegd die heeft die ook prachtig weggewerkt zonder vragen. Alles is afgeplakt netjes in folie en afgetaped, meubels die we vergeten waren heeft meneer netjes verplaatst en folie overheen gedaan. Stopcontacten zijn normaal mijn grootste ergernis bij schilders. Allemaal afgeplakt en sommige eraf gehaald geschilderd en terug geplaatst. Zijn werk uren heb ik zelf niet kunnen controleren omdat ik op vakantie was, maar ik heb aan mijn buren gevraagd een oogje in het zeil te houden en ik heb nu het vermoeden dat er minder gerekend is dan de werkelijke uren.
 • L. de Behanger

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heikant
 • Se'Bouw Totaal Renovatie & Schoonmaak

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heikant

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Sas van Gent, dan kan Se'Bouw Totaal Renovatie & Schoonmaak je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • SMS Trans & Services

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Heikant

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Sas van Gent, dan kan SMS Trans & Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Heikant, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Heikant

Andere vakmensen in Heikant

Vind vakmensen bij jou in de buurt