Vind Gevelreinigers in Empe

Op zoek naar Gevelreinigers in Empe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Empe

 • Compleet reiniging
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Empe

  Met onze revolutionaire softwash methode verwijderen wij vuil op alle objecten in de buitenlucht en is 100% biologisch afbreekbaar, wij reinigen daken, gevels, en bestratingen, maar verzorgen ook de nabehandeling zoals het impregneren van gevels of het impregneren / coaten van beton en natuursteen terrastegels. Wij verwijderen algen, mos, meeldauw, korstmos, schimmels, onkruid, stofaanslag, webben, insecten & -uitwerpselen en zelfs bacteriën, reinigen is dus schoonmaken, desinfecteren, ontvetten en ontsmetten. Dit geheel zonder gebruik van destructieve hogedruk middelen die normaliter het materiaal aantasten. Onze methode is geschikt op alle soorten ondergronden!

 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Empe

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Resco Gevelwerken
  Resco Gevelwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Gevelreiniger in Empe

  Resco Gevelwerken en het isolatieteam is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1984. Wij gaan altijd voor het beste resultaat in spouwmuur, bodem, kruipruimte en dak isolatie, gevelrenovatie, voegwerk, stoomcleaning en impregneerwerk. Van nieuwbouw tot monument voor iedere gevel hebben wij de juiste technieken en methoden om van uw woning weer een plaatje te maken!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Zeer snel en makkelijk te bereiken, goede communicatie en komen afspraken na! Gevel ziet er weee super uit!
 • Grotenhuis Buitenreiniging
  Grotenhuis Buitenreiniging

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Empe

  Grotenhuis Buitenreiniging kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Eefde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Grotenhuis Buitenreiniging om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouwbedrijf Tarik Kadric
  Bouwbedrijf Tarik Kadric
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Gevelreiniger in Empe

  Bouwbedrijf Tarik Kadric is een all-round bouwbedrijf in de Gelderland met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn actief in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle soorten grote en kleine bouwwerken. Ook alle voorkomende klussen in en om het gebouw worden door ons geklaard. Persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bouwen graag duurzame relaties met onze opdrachtgevers op. Niets werkt beter dan een fijne samenwerking! Daarnaast zijn veiligheid en veilig werken voor ons net zo belangrijk. Met vriendelijke groet, Tarik Kadric

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Wegens ziek zijn van ons aannemer hadden we een groot probleem, via deze site kwamen we in contact met Tarik Kadric wie tijd tussendoor gemaakt heeft om ons uit de brand te helpen, hij heeft prachtig werk opgeleverd, hij is betrouwbaar, erg netjes in zijn werk en levered top prestaties op. Wij zijn en blijf hem erg dankbaar voor wat hij hier heeft gedaan, en we gaan hem zeker vragen om meer werk voor ons te doen.
 • G. Wieggers
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Gevelreiniger in Empe
  Laatste review:
  Stucen overige-
  Netjes en snel gedaan. Zeker aan te raden.
 • Schilder- & klusbedrijf DIHAN
  Schilder- & klusbedrijf DIHAN

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Empe

  Schilder- & Klusbedrijf DIHAN Voor al uw schilderwerken en klussen in en rondom het huis! - stucwerk - schilderwerk binnen en buiten - laminaat leggen - gipsplaten plaatsen - meubels opknappen - vintage stijl - onderhoudswerk

 • Van Ommen vloeren
  Van Ommen vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Gevelreiniger in Empe

  Wij zijn een ervaren en flexibel bedrijf door heel Nederland. kwaliteit staat boven aan. Zeer ervaren mensen aan het werk. Wij zijn gespecialiseerd in het volgende. Egaline vloeren Coating vloeren Giet vloeren Betonvloeren Cement dekvloer Etc. vanommenvloeren .nl Wij werken met zeer ervaren en spontane mensen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Netjes. Top!
 • SNT Dienstverlening
  SNT Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Empe

  Wij zijn een zeer ervaren jong en dynamisch bedrijf. Met meer als 20 jaar werkervaring. Bij ons staat klantvriendelijkheid,kwaliteit en milieuvriendelijkheid voorop. Wij richten ons op het allround schoonmaak/reiniging/opleveringen van particulieren,bedrijven,scholen,VVe's enz. Glasbewassing Zonnepanelenreiniging Gevelreiniging/Impregneren Dakgootreiniging Terrassenen tuinpaden reinigen Houtwerk/Kunststof/Trespa reiniging Glasbewassing gebeurt door gebruik te maken van een tuckerpolesysteem of traditioneel met de hand. Het is wat de klant wenst!!

 • Klusbedrijf Kamperman
  Klusbedrijf Kamperman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Empe

  Voegbedrijf en regeltechniek Gespecialiceert in knipvoeg

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  De werkzaamheden worden in maart uitgevoerd

4.4

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Empe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Empe

Andere vakmensen in Empe

Vind vakmensen bij jou in de buurt