Vind Gevelreinigers in Ell

Op zoek naar Gevelreinigers in Ell? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Ell

 • Sandy Commerce
  Sandy Commerce
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Gevelreiniger in Ell

  Gespecialiseerd in dakreiniging Dakcoating Verf/graffiti verwijderen Gevel reiniging Gevel chemisch reinigen Terras reiniging Voeg herstel bij reiniging Softwash Impregneren Hakken Voegen

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Aaron heeft mij goed geholpen bij de reiniging van mijn gevel! Hij was erg fijn in de communicatie en denkt echt mee met de klant!
 • Softwash Limburg
  Softwash Limburg
  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews
  Gevelreiniger in Ell

  SOFTWASH LIMBURG – DUURZAAM SCHOON ZONDER HOGE DRUK Softwash Limburg is een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf dat zich specialiseert in het reinigen van daken, gevels en bestrating middels de innovatieve techniek Softwash. Wij zijn gecertificeerd partner van SoftWash Systems. Ons team van ervaren en gecertificeerde professionals heeft de expertise en kennis om uw oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren, ongeacht de omvang van het project. Of het nu gaat om een gevel of een compleet dak, wij hebben de vaardigheden en de uitrusting om uw oppervlakken weer als nieuw te maken. Mocht het met SoftWash niet lukken, dan kunnen wij u helpen met hogedrukreiniging, gecombineerd met heet water, of met onze luchtgum techniek. Daarnaast kunnen wij uw pand, als de oppervlakte hiervoor geschikt is, impregneren met een garantie tot wel 15 jaar. Geniet zo snel mogelijk weer van een fris en schoon ogende woning of bedrijfspand en vraag vandaag nog een offerte aan.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Vanaf de eerste offerte tot het laatste telefoontje dat de klus afgerond was, is alles uitstekend verlopen. Prima communicatie, de planning van de werkzaamheden en het nakomen van afspraken, het openstaan voor toepassing van een alternatief product en het opgeruimd houden van de locatie. De prijs was prima concurrerend. Aanrader!
 • Rutkowski Klusservice
  Rutkowski Klusservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Klusservice voor al uw klussen op gebied van gipsplaat verwerking, tegelzetten en schilderwerk. Voor de gipsplaatverwerking, bedoelen wij : - Gipsplaten plaatsen voor plafond en wand, incl voorwerk (regelwerk met hout of metal stud) - Gipsplaten glad afwerken. Indien gewenst na-stucen of heel strak (zogenaamd : super finish) - Gipsplaten schilderen Tegelzetten houdt voor ons in : - Vloer en wand tegels - Tegels worden verlijmd, ingewassen en waar nodig de randen afgekit - Hoeken kunnen of met stootrand of op verstek geleverd worden Schilderwerk omvat bij ons : - Binnen en buiten werk - Muren, deuren, kozijen, etc. - Wij doen al het voorwerk, zoals hout bijwerken (plamuren), schuren, ontvetten Alle werkzaamheden moeten uiteindelijk resulteren in een strak en mooi eindresultaat, zodat u tevreden bent en wij het werk volledig uit uw handen hebben genomen. Uiteraard leveren wij de materialen welke nodig zijn om bovenstaand te kunnen opleveren. Mocht u andere wensen of ideeen hebben, dan is dit uiteraard mogelijk. Ons moto is : Klant is koning, dus bijna alles is bespreekbaar !

 • YK.bouwservice
  YK.bouwservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Ervaring op verschillende projecten. Wil jij op een professionele, vakkundige manier start maken aan je renovatie: bijv plafond, badkamer of wc gesloopt hebben. Of kies je ervoor je woning te strippen of een ontruiming van je woning. Dan ben ik de aangewezen persoon en help ik je graag verder. Slopen en renovatie van woningbouw, complete sanitair renovatie. Momenteel langer als 1,5 jaar werkzaam in de sloop, ontruiming en schoonmaken van brandwoning/brandgebouwen. Inboedel verhuizen en opslag aanbieden. Asbest verwijderen. YK.Bouwservice biedt klantvriendelijk, goeie service en betrouwbaar advies. 🖊️Gediplomeerde in bouwkunde (niveau 4) 👨🏽‍💻Gecertificeerde VCA, DAV 2, autoCAD

 • FNDT

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  FNDT is je ideale partner als je een Aannemer, Verhuisbedrijf, Schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf nodig hebt in Weert en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer, Verhuisbedrijf, Schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • de Bock Schilderwerken V.O.F.
  de Bock Schilderwerken V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Ell

  Wij van De BOCK Schilderwerken VOF(JMS PaintworX) zijn een vader en zoon schildersbedrijf. Vader heeft al heel wat jaren schilders ervaring en de zoon heeft een gedegen opleiding genoten en is ook al dusdanig ervaren om klussen zelfstandig uit te voeren. Wij werken met hoogwaardige producten om tot een prachtig resultaat te komen. Verder hebben wij veel ervaring met verschillende ondergronden en kunnen wij u goed voorzien van kleurkeuze. Wij luisteren goed wat de klant wil en kunnen daar goed in meedenken en adviseren. Kortom; uw schilderwerk is bij JMS PaintworX in goede handen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Stef en Jay zijn echte vakmannen, werken netjes en secuur en doen wat ze beloven een echte aanrader.
 • Dry Ice Cleaning Wouters

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Droogijsstralen, een duurzame en effectieve reinigingsmethode, vereist geen gebruik van water of chemische stoffen. De kracht van droogijs maakt het bijzonder effectief in het verwijderen van afzettingen, terwijl tegelijkertijd een veilig alternatief is voor het behandelde materiaal. Deze methode biedt een milieuvriendelijke oplossing voor diverse reinigingsbehoeften, waarbij geen schadelijke residuen en afval achterblijven. Het gebruik van droogijs maakt het een geschikte keuze voor situaties waarin traditionele reinigingsmethoden mogelijk niet toereikend zijn.

 • Total Painting

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Total Painting kan je helpen met je Schilder klus in Stramproy en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Behangen kamer, Behang verwijderen, Muren of gevels reinigen of zandstralen te beantwoorden. Neem direct contact op met Total Painting om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouwservice Meinhardt
  Bouwservice Meinhardt

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Ben je op zoek naar een Kitter, Schilder, schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf of zoek je iemand voor tuinonderhoud? Dan kun je bij Bouwservice Meinhardt terecht. We bieden een uitstekende service voor iedere klus.

 • BRW Klus
  BRW Klus

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Ell

  Mijn bedrijf BRW Klus bestaat sinds 2019 en houdt zich bezig met het professioneel reinigen van zowel huisgevels als bedrijfsgebouwen. Ik heb 10 jaar ervaring in het vak. Het garandeert u een snelle uitvoering van opdrachten, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik heb een VCA-certificaat en toestemming om op hoogwerkers te werken. Een bedrijfswagen uitgerust met de nodige apparatuur om werkzaamheden op dit gebied uit te voeren zoals,ladders,osmose systeem etc.. Verzekerd bedrijf. Werkgebied is Midden Limburg en dewl van Noord-Brabant.

4.9

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Ell, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Ell

Andere vakmensen in Ell

Vind vakmensen bij jou in de buurt