Vind behangers in Zieuwent

Op zoek naar behangers in Zieuwent? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Zieuwent

 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Behanger in Zieuwent

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • GoEds
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Behanger in Zieuwent

  Beste klant, Mijn naam is Edwin , positief en een echte vakman. Punctueel en perfectionisme zijn eigenschappen waarover ik beschik. Ik denk graag met de klant mee en sociaal aangelegd, ik ga pas de deur uit wanneer de klant tevreden is! Met vriendelijke groet, Edwin

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel geregeld, goede kwaliteit en goede prijs. Aarde jongen.
 • DEKADA Schilderwerken
  DEKADA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Behanger in Zieuwent

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Houdt zich goed aan de afspraken. Het schilderwerk ziet er netjes uit.
 • SRS Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Zieuwent

  SRS Schilderwerken. Interieurschilderwerk - Wandafwerking. Renovlies / Glasvliesbehang. Schilderen - Sausen van wanden en plafonds.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ongeveer 75 meter behangwerk laten doen. Vakman. Houdt zich aan de afspraak. Goede prijs. Al met al zijn wij zeer tevreden.
 • TdL Onderhoud

  Nog geen reviews

  Behanger in Zieuwent

  TdL Onderhoud kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf, Glaszetter klus in Heelweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Timmer, Houtreparatie, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken, Renovatie behangen te beantwoorden. Neem direct contact op met : TdL Onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schilder oet Grolle
  Schilder oet Grolle
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Behanger in Zieuwent

  Ik ben een zzp schilder uit Groenlo. Op mijn 15e begonnen met het vak, ik heb de schildersvakopleiding voltooid en ben 12 jaar in dienst geweest bij verschillende gerenommeerde bedrijven in de Achterhoek. Door verschillende inzichten leek het mij 3 jaar geleden beter om zelfstandig te worden. Ik lever kwalitatief schilderwerk met een hoog niveau van afwerking. Eventuele problemen los ik direct op en is altijd kosteloos. Ik kom áltijd langs om het werk persoonlijk te bekijken, hoe groot of klein de klus ook is. Ik ben bedreven in onder andere: - Houtrot saneren, lamineren en deelvervanging. - Beoordelen en herstellen slechte kitranden. - Glas plaatsen tot ± 1m2. - Behangen - Alle schilderwerkzaamheden binnen en buiten. - Ik werk altijd met stofafzuiging.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Uitstekend! Ging om het schilderen van ons halletje: muren, plafond, voordeur, kozijnen voordeur en raampje bij voordeur en plinten. Vlot contact. Vlot wezen kijken om te zien wat er gebeuren moest en voor een prijsopgaaf. Goed contact via de WhatsApp gehad voor datumafspraak en planning werkzaamheden. De klus in 2 dagen voltooid. Schone schilder, geen knoeier, luistert naar je wensen, maakt amper rommel, ruimt alles netjes op. Rustige, gezellige en nette kerel, leuke humor, kan je er goed bij hebben. 5 sterren en een dikke 10.
 • Snelklus Scherpenisse
  Snelklus Scherpenisse
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Zieuwent

  Wij zijn Snelklus Scherpenisse. Een klusbedrijf die werkzaam is in Gelderland. Wij houden ons vooral bezig met Interieur bouw. - (de-) Montage -Staalbouw -Schilderwerk -Laminaat leggen -gips wand plaatsen -Timmerwerk Snel geklust voor een scherpe prijs ! Mvg Snelklus Scherpenisse

  Laatste review:
  Kay heeft in mijn appartement in de keuken, gang en woonkamer laminaat gelegd. Ik had het bij iemand anders gezien waar Kay gelegd had en zodoende ben ik bij hem terechtgekomen. Ik had een factuur gekregen en hij was langs geweest om het in te meten. Eerlijke prijs en goed vertrouwen en een klik, dus de opdracht laten uitvoeren. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat. Heel goed afgewerkt en goede kwaliteit. Kan Kay aan iedereen ook aanraden.
 • Mark Bouwservice

  Nog geen reviews

  Behanger in Zieuwent

  Mark Bouwservice kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Timmerman, Behanger, Badkamer specialist klus in Ruurlo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mark Bouwservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Gola.G Klussenbedrijf
  Gola.G Klussenbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Zieuwent

  Wij werken eerlijk, snel en kwalitatief Het vertrouwen van de klant en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Naast professioneel werk leveren, vinden wij het belangrijk om met u mee te denken om de beste resultaten te bereiken * Schilderwerk binnen en buiten * Saus werk en behang * Houtrot reparatie

 • van Stappershoef Upgrading
  van Stappershoef Upgrading
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Behanger in Zieuwent

  schilder van huis uit, uitvoering in de door U gewenste kwaliteit met zo weinig mogelijk hinder voor de klant.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mark luisterde goed naar al onze wensen. Er werd regelmatig overlegd en kregen goede adviezen. Het buitenwerk van ons huis is op een vakkundige manier geschilderd.

4.5

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Zieuwent, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Zieuwent

Andere vakmensen in Zieuwent

Vind vakmensen bij jou in de buurt