Vind behangers in Spijk, Zevenaar

Op zoek naar behangers in Spijk, Zevenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Spijk, Zevenaar

 • Chris Peters Schilderwerken
  Chris Peters Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Wij zijn Chris Peters (43 jaar) en Michelle Grishaver (33jaar). Chris is een aantal jaren werkzaam geweest bij een vriend die een schildersbedrijf heeft. Hij heeft daar de kneepjes van het vak geleerd. In 2016 vonden wij het tijd om ons eigen bedrijf te starten. Inmiddels heeft hij ook al een aantal cursussen afgerond, waaronder: houtrot herstel cursus, spuiten, maar ook kleinere specialistische cursussen. Onze werkwijze is als volgt: eerst komt Chris bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Aan de hand hiervan krijgt u vrijblijvend een offerte van Michelle. Ons motto is haastige spoed is zelden goed! Kwaliteit zit hem namelijk niet in het snel verven of sauzen van een wandje, maar wordt bereikt door goede preparatie zoals, schuren, gronden, plamuren en het gebruik van de juiste producten. Mocht u toch onverhoopt niet tevreden zijn over het geleverde werk, dan kunt u ten alle tijden bij mij (Michelle) terecht om het probleem te bespreken en ook op te lossen. Dit is de service die Chris Peters Schilderwerken u garandeert. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vakkundig en snel
  Kom in contact
 • Mvh vastgoedonderhoud
  Mvh vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Mvhvastgoedonderhoud is een eenmansbedrijf met ruim 40 jaar ervaring in binnen en buitenschilderwerk diverse soorten wandafwerking behangen van glasweefsel renovlies verschillende soorten behang sausen van wanden en plafonds aanbrengen van coatings op vloeren daken ook uitvoeren van houtrotreparaties ook glad stucen van wanden en aanbrengen van spachtelputz en granolpleister behoort tot de mogelijkheden tot onze opdrachtgevers behoorden inmiddels Albert Heijn MC Donalds Cnc champignonfabriek Milsbeek en de zwembaden en sporthallen van optisport

  Laatste review:
  Marco heeft bij Renewi Acht grote delen van het terrein geschilderd. Zo zijn tussenschotten, vangrails en andere punten op het terrein goed zichtbaar gemaakt met gele verf. Dit is zeer netjes uitgevoerd. Daarnaast is Marco erg prettig in de omgang.
  Kom in contact
 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555162 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Het was geen eenvoudig behang om te behangen, maar Heinz weet wat hij doet. We wilde een bepaalde ronding in het behang. Dat ging niet in één keer goed, maar daar is Heinz netjes voor terug gekomen.. Wij zijn blij met het eindresultaat.
  Kom in contact
 • Odaymo Schilderwerken & Decoratie

  Nog geen reviews

  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Ons bedrijf is nieuw in Nederland en we hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schilderen en decoratie in Syrië.We zijn toegewijd aan het leveren van de beste soorten verf, afspraken en vakmanschap.

  Kom in contact
 • Van Doornspeek Technishe dienstverlening
  Van Doornspeek Technishe dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Ik, Patrick van Doornspeek, 33 jaar oud, ben de trotse eigenaar van mijn eigen klusbedrijf. Door jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken durf ik vrijwel elke klus aan. Mijn bedrijf staat garant voor kwalitatief goede en nette werkzaamheden voor een aantrekkelijke prijs.

  Kom in contact
 • Koot Behangwerken
  Koot Behangwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Wij zijn een professioneel bedrijf dat uitsluitend is gespecialiseerd in behangwerken, voor elke sort behang kunt u bij ons terecht. Wij werken door heel Nederland en zijn vaak op korte termijn beschikbaar.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Snel , netjes ,komt z’n afspraken na….. gewoon top!!!
  Kom in contact
 • All 4 Colours
  All 4 Colours
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  All 4 Colours is sinds 1997 actief op het gebied van schilderen , behangen, dit zowel in de particuliere sector alswel voor vele bedrijven. Mijn naam is Hans Wessels en na mijn opleiding aan de Nationale Schildersschool te Utrecht , heb ik nog diverse cursussen gedaan op het schilders vakgebied. Ik streef ernaar om - samen met mijn klanten - het best mogelijke resultaat te behalen , waarbij flexibiliteit , meedenken en prijs-kwaliteit verhouding -altijd de uitgangspunten zijn. Indien u dat wenst kan ik altijd - vrijblijvend - ter plaatse h.e.e.a. bezien om zo tot een gedegen en juist advies te komen. Ik werk alleen met hoogwaardige materialen , waaronder de merken Sikkens en Veveo Graag tot ziens , referenties zijn ten alle tijde door mij aan u te verstrekken. Hans Wessels.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snelle reactie. Mooi werk afgeleverd. Ben er heel blij mee!
  Kom in contact
 • renopro
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Heb je een Schilder, Behanger nodig in Wijchen of omgeving? renopro kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Behanger voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zolder na verbouwing laten behangen(40m2) en sauzen. Erg strak gedaan en het geheel is mooi afgewerkt. Alles was snel geregeld, volgens afspraak en ze waren erg vriendelijk.
  Kom in contact
 • R.D.J. Klus- en Schilderwerken
  R.D.J. Klus- en Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Ik ben 23 jaar schilder. Werkzaamheden die ik uitvoer: •sauzen •lakken •spuiten •kitten • behangen •reno vlies •glas zetten •sanitair kitten Werk graag met professionele producten Sigma, veveo, sikkens Ben enthousiast en denk graag met u mee!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Robin komt op tijd en werkt heel netjes, het resultaat is naar volle tevredenheid! Bij het ophangen van de schilderijrails werd per ongeluk de gasleiding geraakt. Onvoorzien, maar ook dit is goed en netjes opgelost.
  Kom in contact
 • Adis Bouw - klus en bouwservice
  Adis Bouw - klus en bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Behanger in Spijk, Zevenaar

  Met ruim 8 jaar ervaring in het werkveld heeft u aan mij een goede keus! Ik ben gespecialiseerd in verschillende klussen waaronder schilderwerk, vloeren leggen, monteren en reparatiewerkzaamheden. Alleen het beste is goed genoeg. De werkplek wordt uiteraard netjes achter gelaten!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Echt een vakman. Werkt enorm hard is erg betrouwbaar. Mooie prijzen. Wil en kan alles doen. Prettig iemand om de klussen te doen. Zou het gelijk weer doen. Precies en nauwkeurig. Beloofd mijn trap als nieuw te maken en dit is zeker gelukt. Het is prachtig! Echt een aanrader.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Spijk, Zevenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 101 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Spijk, Zevenaar

Andere vakmensen in Spijk, Zevenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt