Vind behangers in Melick

Op zoek naar behangers in Melick? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Melick

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555151 reviews
  Behanger in Melick

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke communicatie & netjes resultaat. Heel blij met mijn behang dankzij Heinz!
 • Klusbedrijf van de Beek
  Klusbedrijf van de Beek
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Behanger in Melick

  Wie zijn wij? We zijn een dynamisch bedrijf waar klantvriendelijkheid een pre is het omgaan met de klanten en samen zoeken na de juiste weg in het gebied van zaken doen dat is onze manier van werken. We hebben ervaring in werkzaamheden van a tot z. Wij werken in de regio Limburg en omstreken afstand is ook bij ons het probleem niet om u te helpen met een klus! Eventueel is ook garantie mogelijk op de klussen die wij uitvoeren. Er wordt uiteraard met professioneel gereedschap gewerkt en wij beschikken uiteraard ook over VCA. Kortom... als u voor ons kiest zult u er later nooit spijt van hebben en met een gerust gevoel adem halen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede en snelle service, we hadden een spoedklus ivm buitenkraan aanleggen. Denkt met je mee en kijkt en zegt wat mogelijk is.
 • Demi Besseling schilderwerken
  Demi Besseling schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Melick

  Voor allround schilderwerk zowel binnen als buitenshuis. Gediplomeerd schilder. U kunt mijn werk vinden vinden via bijvoorbeeld facebook: Demi Besseling schilderwerken

 • Rvg klus bedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Melick

  Ik ben een startende ondernemer jong, leergierig en gedreven! Weet van aanpakken

 • G.V Montageservice/Schilderwerken
  G.V Montageservice/Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Melick

  Vakspecialist schilderren/behangen. Ruim 8jaar ervaring en gediplomeerd. Wij verrichten alle werkzaamheden in de schilder/behang sector. met garantie! Wij werken uitsluiten met hoogwaardige producten, van bekende merken zoals Sikkens, Capparoll, Sigma, trimmetal, progold en geven daarom ook altijd garantie op het door ons geleverde schilder/behangwerk!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe alles is verlopen,vanaf het kontakt leggen via werkspot,de afspraken daarna,en het afgeleverde werk van het behangen en schilderen van de woonkamer, de hal boven en beneden,en het schilderen van deuren,zijn we zeer tevreden! Het was een prettige samenwerking!!!
 • NWR klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Melick

  Beste klant, Wij zijn een dynamisch bedrijf dat probeert de klant een lach op hun gezicht te brengen we zijn een nieuw fris klusbedrijf die vrijwel alles aan kan er is geen klus te groot. Door meer als 10 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben hebben wij besloten om nu voor ons zelf wat te starten we zijn al een aantal maanden actief bezig met mooie klussen door heel het land en als wij bij u langskomen zal u ook niet teleurgesteld worden

 • Behang Service Longerich
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Melick

  Behangservice Longerich is een bedrijf wat zich snel aan het oriënteren is in de behang wereld. Met meerde jaren ervaring loopt Kai Longerich in regio Limburg en Noord- Brabant behang klussen.

  Laatste review:
  Goede behanger en zeer schappelijke prijzen.
 • Jamal Klusbedrijf
  Jamal Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Behanger in Melick

  Ik, Jamal, ben 31 jaar oud en ik werk inmiddels al 15 jaar in het vak stuckadoor en ik doe het vak met alle pleizier en ik krijg geen rust gevoel voordat het werk prima en goed uitgevoerd is. Ik heb veel ervaringen in het vak en ik heb alle materialeln die nodig zijn voor het uitoefenen van de werkzaamheden. ik doe er alles aan om de klant tevreden te stellen en ik vind zeer belangrijk dat de werkzaamheden op een professienele manier uitgevoerd worden. ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit graag af op de behoefte van de klant.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fantastisch werk gedaan, ook goede muziek🙂 25m^2 babybilletjes
 • Geurts allround schilderwerken
  Geurts allround schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Behanger in Melick

  Ik ben Arjan Geurts vakwerk staat bij mij voorop ook is de mening van de klant belangrijk kan goed luisteren wat de klant wilt afspraken na komen vind ik ook belangrijk

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Netjes en volgens afspraak gewerkt
 • Home Expert
  Home Expert

  Nog geen reviews

  Behanger in Melick

  Werkzaamheden: Stuc werkzaamheden Tegelwerkzaamheden Loodgieterswerk Elektrawerk Bestratingen Complete afbouw U kunt me vinden op instagram onder Home Expert

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Melick, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Melick

Andere vakmensen in Melick

Vind vakmensen bij jou in de buurt